Blog2022-09-05T17:44:31+02:00

hírek & cikkek

Csodatábor kakaó szertartással

2023. október 4.|

A csodák tanítása egy szerelmeslevél Istentől. A Törzsszöveg és a Tanári kézikönyv mellett 365 gyógyító napi leckét tartalmaz, amit immár nyolc éve végzünk együtt azokkal, akik szeretnének csoportban, támogatással

Mit gondolnak rólunk mások?

2021. augusztus 25.|

Manapság nagyon divatos azt mondani: „Engem egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólam mások.” Én is gyakran kimondtam ezt a mondatot. Majd amikor megvizsgáltam a tetteimet és őszintén magamba néztem, azt

Valóban vezekelnem kell?

2020. november 11.|

Az egy éves Csodakurzus csoportban pár napja a könyvben oly sokszor emlegetett Vezeklés szóról beszélgetünk. Kiderült, hogy azért nehéz valóban megérteni mit is jelent ez a szó, mert nem könnyű

Mit tehetek az egészségemért?

2020. március 14.|

Az online Csodakurzus csoportban megkért az egyik résztvevő, hogy beszéljek egy videóban a koronavírussal kapcsolatos gondolataimról. Aznap reggel ennél a résznél nyílt ki A csodák tanítása: „Rengeteget tehetsz önmagad és

Csodaüzenet

Iratkozz fel a csodaüzenetekre és küldöm az ajándékot!

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot

    David R. Hawkins A csodák tanításáról

    Hogyan gyógyít A csodák tanítása?

    “A negativitás, és minden formájának elengedése, amelyre képes vagy, önmagában is erős gyógyító hatással bír. Bármiféle bajod is legyen, ha még nem csináltad végig A csodák tanítását, jobb, ha belekezdesz, mielőtt meghalsz. Muszáj ebben az évben elkezdened. Akárhogy is… A csodák tanítása nagyon praktikus. Akkor is, ha rákos vagy, magas a vérnyomásod, vagy bármi más bajod van.
    Kutatásokat végeztem A csodák tanításával. Volt egy viselkedés kutató és egészség központunk. Az intézetnek az volt a célja, hogy a gyakorlatban alkalmazzák A csodák tanításának alapelveit. Nem számított milyen betegségről volt szó. Volt betegünk sclerosis multiplexel, és mindenféle betegséggel küzdők. A bolygón előforduló összes betegséggel találkoztam. Volt, amelyik visszahúzódott, majd teljesen eltűnt, meggyógyította magát. Ezen a területen bizonyított orvosi feljegyzéseink voltak, kb. 86.000. Csodálatos gyógyulások az emberiség minden területéről.
    Észrevettük, hogy valamelyik lecke után, elérve bizonyos szintet, …. csak annak vagy alárendelve, amit az elmédben tartasz. És elkezded elengedni, majd felépülni belőle.
    Minden betegségem eltűnt, amikor A csodák tanítását csináltam. Mindig azt mondom mindenkinek, ha bármilyen fizikai betegséged van, nem számít, milyen spirituális munkát végzel épp, csináld A csodák tanítását, hiszen mindenekelőtt nagyon jó móka.
    A csodák tanítása csodálatos. Nagyszerű útja a negativitás meghaladásának, és a megfelelő irányba terel. Elvisz téged a magas ötszázas szintekig. A csodák tanítása 600-on kalibrál. Tehát segít, hogy kijuss a „doboz” aljáról, és elérhess magasabb szinteket. Amit Jézus tanít, úgy van kialakítva, hogy elérd az 540-es szintet. Ami a feltétel nélküli szeretet.
    Imádkozz az ellenségeidért, add fel a gyűlöletet, inkább tudatlannak lásd, mint gonosznak. Ez mind arra hivatott, hogy elérhesd az 540-et. És bárki, aki elérte az 540-et, nem kell, hogy aggódjon többé. Hiszen az 540 a Mennyország. A negativitás ezen a világon olyan súlyos, hogy az átlagos ember nem valószínű, hogy eléri a megvilágosodást, erről a síkról. Olyan, mint a gravitáció. Itt olyan erős, hogy a gravitáció szintjét meghaladni ennek a világnak a tudatával, teljesen valószínűtlen. Jobb gyakorlatiasnak lenni. Célozd meg az 540-et, ami a Mennyország, és innen már nem kell aggódnod, hiszen a Mennyország 540-es szintje túl van a hatalmas gravitáció, és egy nagy adag negativitás határain. Érd el az 540-et, és nem kell aggódnod, mert megvilágosodott nagy tanítók/lények segítenek téged és rendben leszel.”
    Dr. David R. Hawkins

    Mi lenne, ha eljönnél?

    Iratkozz fel a csodaüzenetekre, hogy kapcsolatban lehessünk, hogy értesülj új írásaimról és a programokról. Ne maradj le például erről az eseményről sem:

    MÉG TÖBB ESEMÉNY ITT >>
    Go to Top