ONLINE-CSODAKURZUS

ONLINE – csodakurzus – egy évig együtt, a Csodák útján.

Nagyon sok megkeresést kapok többek között Érdtől távol lévő városokból, vagy pici gyermekes anyukáktól, hogy szívesen elvégeznék az egy éves kurzust, de megterhelő, vagy egyáltalán nem megoldható az utazás a találkozókra.

Ezért szeptembertől ONLINE CSODAKURZUS INDUL!!!

12 hónapon keresztül együtt megyünk végig a csodák útján úgy, hogy nem kell utaznod, nem kell távol lenned a családtól egy egész napra. Minden nap akkor szánsz időt a leckékre és a tanulásra, mikor neked megfelel. Minden segítséget, támogatást, bátorítást ugyanúgy megkaphatsz mint a találkozókon, de sokkal kényelmesebb lesz. Persze a személyes találkozásnak nagyon sok előnye van, amivel továbbra is lehet élni, hisz a Tanulócsoport és a Csodás estek havi rendszerességgel ősztől is megrendezésre kerülnek, de az online kurzussal még intenzívebben jelen tud lenni a mindennapjaidban a Tanítás.

A kurzus  megmutatni kíván egy utat, amelyet követve rátalálhatsz saját Belső Tanítódra. Célja, a megbocsátáson keresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy visszatérhessünk a Szeretethez. Az egy éves online kurzus azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást. A könyvben sok olyan kifejezés és mondat található, aminek az értelmezése nem igazán könnyű. Öröm számomra, hogy aki valóban rászánja magát, hogy elvégezze a kurzust, hozzám fordul a felmerülő kérdéseivel. Legutóbb egy kedves lány a következőket írta:
“Bocsánat a sok kérdésért de ezek nélkül nem érteném meg drága Jézusom szavait. Így is szerintem ezekkel a pontos értelmezésekkel újból el kell kezdenem a könyv olvasását.”
És ez nagyjából minden hónapban így van. 🙂
Könnyen félre lehet értelmezni egyes részeket a könyvben, és ez elveheti sokak kedvét. Ezért arra gondoltam, haladjunk együtt, kérdezz folyamatosan, értsd mindig azt, amit a könyv mondani akar. 

turaA csodák tanítása arra biztat, hogy valóban értékes dolognak szenteljük az életünket. A tanítások útján elindulni nem kis dolog. Csak kevesen vannak, akik elindulnak, és még kevesebben vannak, akik végig is csinálják és célba érnek. Szándékom, hogy segítsem a csodautasokat, és támogassam őket az út során. Ha nekivágsz, szorgalomra, komolyságra, elkötelezettségre és gyakorlásra lesz szükség, de az út végén a szabadság vár.

Alan Cohen ezt írja:
“Minden reggel úgy tűnik, hogy a napi leckét előző este írták, pont nekem.”
Ez valóban így van, sokszor alig tudtam elhinni. A csodák tanítása sokkal több, mint egy könyv, vagy napi leckék. Teljes körű lelki-spirituális átalakulás. Megváltoztatja a gondolkodásmódod, az életmódod, a tudatszinted, az egész életed. Ha elsajátítod a tanításokat, megszűnik benned a félelem, békében leszel a világgal, és önmagaddal is, a szeretet állapotában létezel, mert mindenben és mindenkiben azt látod majd. Magad mögött hagyod végre az illúziókat.

 

Miért csatlakozz az online- kurzushoz?

A kurzus segítségedre lesz, hogy könnyebben haladj végig az egy éves utazáson, és hogy valóban végig haladj! A csoportnak támogató szerepe van, kitartásra ösztönöz, inspirációt kaphatsz mások tapasztalataiból, együtt sokkal vidámabb és örömtelibb a felfedezés. Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberekkel, akiktől támogatást, bátorítást kaphatsz. Része lehetsz egy olyan közösségnek, ahol minden felmerülő kérdésedet meg tudod beszélni másokkal.

Hogyan fog működni?

A Facebookon hozok létre egy zárt csoportot, tehát szükséged lesz Facebook profilra.
Ősszel indulunk, és egy teljes éven át végig kísérlek a leckéken.
Szeptember 1-én, amikorra kipihented magad és feltöltekeztél, elindulunk a csodák útján. Ahogy a nappalok rövidülnek, a természet csodás színekbe öltözik, megkezdődik egy olyan időszak, ami kiváló a visszahúzódásra, az elmélyülésre, és a befelé figyelésre.  

 • Az út során folyamatosan feladatokat és kérdéseket kapsz,
 • játékos gyakorlatokat végzünk,
 • megbeszéljük a felmerülő kérdéseket,
 • átbeszéljük, milyen kihívásokkal találkoztál, milyen örömöket éltél meg, 
 • megemeljük a rezgésszintünket – pozitív energiával töltődünk fel, 
 • meditációkat kapsz,
 • különleges módon vesszük át
 • a leckéket, a törzsszöveget, és a fogalmakat.

Neked szól ha:

✔ az elméd elég nyitott arra, hogy megkérdőjelezd, amit feltételezel, amiben hiszel;
✔ ha belső békére vágysz;
✔ spirituális útkereső vagy;
✔ célul tűzted ki tudatszinted emelését;
✔ a szeretetet választod, és nyitott szívvel akarsz élni;
✔ ha a szabadságot jobban akarod, mint a rabságot;
✔ ha jobban vonz a gyógyulás, mint a fájdalom;
✔ szívesen vagy egy jókedvű, vidám közösség tagja;
✔ szeretnéd kihasználni egy tanulócsoport energiáját a feltöltődéshez, a fejlődéshez, és a kitartáshoz;
✔ szeretnél válaszokat kapni a kérdéseidre;
✔ ha még nem ismered A csodák tanítását, de érdekel,
✔ ha eddig egyedül olvastad a könyvet, és most szeretnél egy vidám csoport segítségével haladni.

Az egy éves kurzus hatására:

✔ tudni fogod, hogy az életben mi valódi, és mi az, ami csupán az elme programja és hitrendszere;
✔ képes leszel elengedni a hiedelmeidet, a negatív gondolataidat és érzelmeidet;
✔ rendeződnek a kapcsolataid;
✔ rájössz, hogy már nincs szükséged arra, hogy igazad legyen;
✔ kiegyensúlyozottá válik az életed;
✔ a körülötted történő események nem billentenek ki a belső békéből;
✔ többet mosolyogsz és nevetsz, egyre könnyebb és boldogabb leszel;
✔ tisztábban látod, hogy mi a feladatod a világban, a kurzus elhozza neked a szabadság élményét;
✔ képes leszel szeretet adni és elfogadni;
✔ belső erőre teszel szert, érezni fogod, amint a súlyok lekerülnek rólad;
✔ magabiztosabbá válsz, minden amit csinálsz egyre élvezetesebbé válik; a dolgok egyre jobbra fordulnak;
✔ felfedezed, hogy mélyen benned, egy magától működő tanító él, és képes leszel meghallani a belső hangodat. Rátalálsz valódi Énedre.

Meg kell-e várnom, a szeptember elsejét a leckék elkezdésével? 

Nem!
Ugyan szeptember elsején az első leckével kezdünk, és a magyarázatokat is az elején kezdem, de te a kérdéseknél azzal dolgozol, ahol tartasz. Nyugodtan vágj bele akár ma, de ha épp a 200. leckénél tartasz, akkor is érdemes elkezdened az online kurzust! Mindegy, hol jársz a munkafüzetben, ha elindulsz velünk, garantáltan új élményekben, és felismerésekben lesz részed! 


Milyen további előnyökkel jár még a kurzus? 

 • Egy könnyed, kényelmes, játékos tanulást tesz lehetővé, mely számodra rendkívül rugalmas.
 • Ha elvégezted a kurzust, az egy év után is tagja maradsz a Facebook csoportnak, így bármikor vissza tudod nézni, azokat a részeket, amik fontosak számodra, vagy épp aktuálisak az élethelyzetedben. Elérhetőek maradnak a hanganyagok és a videók is.
 • A kérdezési lehetőség bármikor adott számodra, és mások kérdéseiből is sokat fogunk tanulni. 
 • Videókon is rendszeresen bejelentkezem, a nagyobb témákról ilyen módon fogok beszélni.
 • Különböző meditációkat tudsz majd letölteni.
 • Ha elvégzed az egy éves kurzust, a csodás hétvégék árából 10% kedvezményben részesülsz. 

Mennyibe kerül a részvétel?

Az egy éves online – kurzus részvételi díját háromféleképpen tudod kifizetni: 

negyedéves díj: 16.000 Ft; (5.333 Ft/hó)
fél éves díj: 28.000 Ft; (4.666 Ft/hó)
éves díj: 46.000 Ft (3.833 Ft/hó)

A gyakorlatok végzése közben megtapasztalod a napsütést és a felhőket, a felragyogó világosságot és a zavar mocsarát, a szárnyalás extázisát, de lehetséges, hogy rád tör a lehangoltság sötétje is. “A út során időről – időre felütheti fejét a kétség.” (F/Z. 1. 1:2) Meglehet, hogy megjelenik a belső ellenállásod, és egyre rafináltabb ötletekkel áll elő, hogy miért ne végezd el a napi leckéket. Ilyenkor úgy érzed beteg vagy, fáradt vagy, erre most nincs időd, vagy inkább a családdal kirándulnál és hosszasan lehetne sorolni a kifogásokat. Az egod egyáltalán nem akarja azt a változást, amit a leckék végzése okoz. Ezért ha motivációt és biztonságot jelent számodra, egy összegben fizesd ki a teljes év anyagát, így ráadásul jókora kedvezményben is részesülsz.

(Ha már elvégezted nálam az egy éves kurzust, akkor az árakból 30% kedvezményben részesülsz!)

Mi történik, ha pl. 3 hónap után nem fizeted be a következő részletet?

Akkor számodra véget ér a kurzus, kiesel a csoportból.

Később is be lehet kapcsolódni?

Szeptember 1 után már nem tudsz csatlakozni, legközelebb egy év múlva lesz erre lehetőség. 

Mire lesz szükséged a kurzus elvégzéséhez? 

1.) Facebook profilra! A napi leckék, a feladatok, a kérdések, videók, minden egy zárt csoportban lesz elérhető. Így ha személyesen nem is, de mégis együtt leszünk mindannyian, egy szereteten alapuló vidám közösségben.
2.) Naplóra vagy egy füzetre, amibe a gondolataidat, a kérdésekre adott válaszaidat le tudod jegyezni. Érdemes leírnod minden számodra fontos információt, történést, ami a későbbiekben segíti az életed. 

Igen, szeretnék részt venni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. 

Jelentkezem!!!

Amikor elküldöd a jelentkezést, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a névvel és bankszámlaszámmal, ahová az általad választott részvételi díjat át tudod utalni, vagy be tudod fizetni. Személyesen is lehetőség van a fizetésre a Csodaműhelyben. (Érd, Felső u. 53) Ezzel válsz ténylegesen az egy éves online kurzus résztvevőjévé. 

Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor a jelentkezési lap Megjegyzés rovatába kérlek, ezt írd be, és akkor a visszajelző e-mailemben megírom neked mi a teendő.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkezésekor értesítelek és ekkor küldöm el a számlát is.

 

Marianne Williamson A csodák tanításáról:

„Több volt ez számomra, mint egy könyv: a személyi trénerem lett a pokolból kivezető úton. Amint elkezdtem olvasni A csodák tanítását, és nekiláttam a munkafüzet gyakorlatainak, azonnal éreztem, hogy pozitív változások történnek bennem. Boldognak éreztem magam. Miközben a Tanítást tanulmányoztam, óriási, reményt adó energia szabadult fel bennem, holott addig mindennap egyre sötétebb, egyre önpusztítóbb gondolatok gyötörtek. A Tanítás, csak egyetlen ösvény a számos lehetséges út közül – de felismerjük, ha ez a mi utunk. Számomra intellektuálisan, érzelmileg és lelkileg egyaránt áttörést jelentett. Szörnyen fájdalmas érzelmektől szabadított meg.”

A csodák tanítása nem egy habkönnyű olvasmány, és nem is csak egy egyszerű könyv. Abban különbözik más spirituális tanításoktól, hogy célja a teljes szabadság. Története a 70-es években kezdődött, amikor egy pszichológus – egy különleges belső tollbamondás hatására – egyszer csak azt vetette papírra: „Ez a kurzus a csodák tanítása”. Így kezdődött a Hanggal való kapcsolata. Kollégájával együtt hét éven keresztül dolgoztak a könyvön. Először a törzsszöveg érkezett meg, azután a munkafüzet, végül pedig a kézikönyv. A munkafüzetben lévő 365 gyakorlat segít, hogy újra behívd életedbe a szeretetet, segít visszaemlékezni igaz önvalódra. A gyakorlatok lebontják régi hiedelmeidet, átalakítják a gondolkodásod és érzékelésed.

Ne habozz hát, itt a remek alkalom! Vágj bele most!>>>

Jelentkezem!!!

 

Bármi további kérdésed van írj: egeszseg@keola.hu, de telefonon is hívhatsz: + 36 30/950-6203

Szeretettel,
Lévai Anikó

***

Levelek csodautasoktól:

Az életem elmúlt 10 évében már sokszor nekiindultam a spirituális útnak, sok beszélgetésen, sok ilyen témájú könyv elolvasásán voltam túl, de az a mindent elsöprő „AHA” élmény hiányzott még, sose értem fel a hegy csúcsára. Majd 2015 februárjában daganatos betegséget diagnosztizáltak nálam. Futottam fűhöz-fához, az ismeretségi körömben lévő összes létező, valamilyen módon az alternatív gyógyítással foglalkozó ismerősömhöz eljutottam, miközben haladtam az „orvosi gyógyítás útján” is (kemoterápia, műtét, újabb kemoterápia, sugárkezelés). Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, jártam szellemsebésznél, kaptam energetikai kezelést, majd én is beiratkoztam a szellemsebész tanfolyamra. Ekkor találkoztam Anikóval, amikor egy beszélgetés kapcsán meséltem neki a betegségről, elmondtam, hogy hányféle dologgal kerültem már kapcsolatba és megkérdeztem, hogy Ő milyen alternatív gyógymódot tud nekem ajánlani. A válasza csak ennyi volt „A csodák tanítása”. Kikerekedett szemekkel néztem rá, mert ugyan már több éve foglalkoztatott a „másként” gondolkodás, de A csodák tanításáról még nem hallottam. Gondoltam magamban: Kati mi bajod lehet, ha ezt a dolgot is mélyebbről megismered? Alig vártam, hogy 2016.szeptemberében elinduljon az egyéves kurzus.
Már az első alkalommal megállapítottam, hogy kemény fába vágtam a fejszémet. Ezzel így voltak csodautas társaim is. A könyv szövegezése nehéz, mondanivalója mélyreható, többszöri olvasás után sem mindig értelmezhető, de nem adtam fel. Napról napra végeztem a gyakorlatokat, haladtam előre, hol kacagva, telve örömmel és felismeréssel, hogy ez mennyire egyszerű, hol a sarokba vágva a könyvet, hogy ennek nincs értelme. Szerencsére a havi találkozóink alkalmával nagyjából minden a helyére került. Anikó különféle gyakorlatokkal, játékokkal, beszélgetésekkel könnyített a megértésen.
A legfontosabb, hogy azóta minden eredményem negatív!!! Mi az, ha nem változás, hogy a betegségre nem mint egy halálos dologra gondolok, hiszen Isten tökéletesnek, korlátlannak teremtett minket. Már nem a félelemé a főszerep, hanem a szereteté és a megbocsájtásé. Aggodalmaimat félretettem, embertársaimra testvérként, egyként próbálok tekinteni, az ítélkezés már nem mindennapos életemben. A környezetemben is észrevehető változások történtek, az én racionális férjemnek vannak olyan megnyilvánulásai, olyan gondolatai, amiket szerintem a Csodák tanítása eszméinek és az én megváltozásomnak köszönhetek.
A gyakorlatok elvégzése folyamatos megerősítést adott, hogy jó helyen vagyok, jó irányba haladok. A tanítás eszmeiségét magaménak tudom. A találkozások jelentették az egy hónapos intervallumok fénypontját. A helyszín, a légkör, a hangulat, a csodás társaim, és Anikó!!! Mind-mind olyan életre szóló élményt adtak, ami végigkísér utamon. Hálás vagyok, hogy Anikón keresztül rátaláltam A Csodák tanítására, megismerhettem Mónit, Ildit, Marikát, Petit, Csillát és a többieket. Ez több, mint barátság, ez egy eszmeiség, amiben mindnyájan megmártóztunk és élvezzük a körülölelő védőburkát. Köszönöm Anikó!!!
A végeredmény még várat magára, a megvilágosodáshoz, a hazatéréshez még sokat kell tennem. De a cél megvan, az utat és a módot ismerem, már csak rajtam áll minden, Isten mindig velem van, Ő mindig azt szeretné, hogy Szent Fia boldog legyen, miért is állnék ellen neki?

Kata, Érd

***

Számomra sokat segített a feladatok napi szintű végzése és az a tudat, hogy nem vagyok egyedül, a többi csodautas társam is csinálja velem együtt. Mindig nagyon vártam a találkozásokat a pozitív energiák, a fantasztikus társak és a csodák tanítását segítő feladatok miatt. Jó volt letenni a szürke hétköznapi problémákat és egy kicsit csak magammal és a belső valómmal foglalkozni. Jó egy olyan közösség részének lenni akik elfogadók, ahol nincsenek „buta” kérdések, ahol „önmagam” lehetek. Persze itt az „önmagam” más értelmet nyert. J Számomra az összefüggés egyértelműen az, hogy a gyakorlatokat és a törzsszöveg megértését segítik a találkozók és ezáltal lehetővé válik a gyorsabb változás elérése.

Kriszta

***

Hamar elment a kedvem a könyvtől, mikor elkezdtem olvasni. Teljesen értelmezhetetlennek tűnt számomra. Viszont olyan sok jót hallottam azoktól, akik elvégezték a kurzust, hogy a kíváncsiság hajtott tovább. Így beiratkoztam az egy éves tanfolyamra. Életem legjobb döntése volt! Soha semmi nem adott még nekem ennyi felismerést, ennyi bölcsességet, mint ez a tanítás. A csoportban minden érthetővé vált. Sajnos hasonlóképp a Bibliához, ebben a könyvben is sok olyan rész van, ami félreértelmezhető. Azóta sok emberrel találkoztam, akik véletlenszerűen kiragadnak belőle részeket, félreértelmezik, aztán riogatnak vele másokat. Nem véletlenül tart 365 napig a leckék sorozata. Így utólag azt mondom, hogy a tanítás tökéletesen egyszerű, hisz három mondatban megfogalmazható (sőt én a végére egy mondatban is össze tudtam foglalni), de sajnos az elménk úgy túl komplikálja, hogy néha azt sem tudjuk merre vagyunk arccal előre. 😊Hálás vagyok a Szentléleknek, hogy elém hozta A csodák tanítását, és magamnak is, hogy nyitott voltam, és meghallottam a hívást. Azóta is olvasom a könyvet, és ennek már öt éve. A béke, az öröm, a boldogság és a szeretet állandó társaim lettek, és sosem hagynak el.

Szeretettel,
Nóra

***

Évekkel ezelőtt elindultam az önismeret útján, amelyen nyitottság és az elfogadás a két legfontosabb tulajdonság, mely előre visz. A Csodakurzus megkezdése előtt úgy éreztem, hogy nyitott és elfogadó vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy az elfogadással van még dolgom. A kurzuson való részvétel, és a gyakorlatok következetessége, valamint a magyarázatok a törzsszöveggel kapcsolatban sokkal érthetőbbé tették számomra a Csodák tanítása című könyvet. Úgy gondolom a könyv, akkor kezd el vonzani téged, akkor talál meg a kurzusról szóló üzenet, amikor kész vagy az életedben a változásra, amit a kurzus elvégzésével meg is tudsz tapasztalni. Ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy már eljutott valahová, de egy másik megközelítésből is tanulna, más szemszögből is szeretné megnézni, hogyan alakul az élete, és megtalálni az ún. „miért”-ekre a választ magában. Hálásan köszönöm Anikónak, aki tájékozottságával minden kérdésünkre megadta a választ, illetve válaszaival gondolkodásra serkentett minket, és kreativitásával, lelkesedésével emelte a találkozások színvonalát. Emellett hálás vagyok a kurzuson résztvevő társaimnak, akik őszintén átadták tapasztalataikat, és akik tanítottak engem minden alkalommal, azáltal, hogy tükröt mutattak az én életemről is.

Ivett

***

2016-ban kezdtem el a Csodakurzust először, akkor az életem több pontján is támogatásra volt szükségem. Belemerülve a leckék elvégzésébe és a törzsszöveg olvasásába, valamint a vasárnapi találkozókon való részvétel megerősítette bennem a hitet, hogy jó utat választottam. Ahogy a vége felé közeledett a kurzus már a további folytatáson gondolkoztam. Szinte teljesen nyilvánvaló volt számomra, hogy a 2017-es szeptemberi Csodakurzusra megváltom az újrakezdő menetjegyemet, hiszen ez egy csodálatos utazás. Örömmel konstatáltam, hogy az új csoportban a régi csodautas társaim is feltűntek a számomra oly kedves és szimpatikus „kezdő” társaim mellett. A tanulási metodikát megváltoztatva, nem leckéről-leckére haladtam, hanem minden nap a könyvet valahol felütve olvastam el egy fejezetet a könyvből és spontán végeztem a leckéket. Mondanom sem kell, hogy a csodák mindig megmutatkoztak, nagyon sokszor éppen az adott napi problémámra találtam választ, vagy kaptam megerősítést az éppen aktuális kérdéseimre. Csodautas társaim a szemem láttára nyíltak meg, öröm volt számomra, hogy segítő jobbot tudtam nyújtani kezdő lépéseiknél és meghatódtam, amikor a csodák hatására a csillogást és felismerést megláttam szemükben. Köszönöm Nektek, Kriszti, Marcsi, Ivett, Ibi, Jenő, Ari, Móni, Ildi és a többiek, hogy veletek tarthattam ezen a csodás úton. Hálás vagyok Neked Anikó, hogy megismerhettelek és lelkiismeretes, elkötelezett munkáddal, hiteddel támogatod fejlődésemet. Köszönöm azt a sok megható, örömteli, csodás órát, amit a hétvégeken, a Csodás esteken és a Csodás hétvégén együtt töltöttünk. És ha valaki azt gondolja, hogy mit lehet újat tanulni, a másodszori kurzuson, annak csak azt tudom mondani, hogy az életem része lett A csodák tanítása. Határtalan az a tudás, amit számomra nyújt. Remélem lesz folytatása!

Szeretettel,
Kati

 

14 hozzászólás

 1. Bereczki Istvánné szerint:

  Szia Anikó!Egyszer küldtél segítséget.Óriási volt valószínűleg,mert mindennap csinálom.Csatlakozom a szeptemberi kezdéshez .Puszi Margó

  • Lévai Anikó szerint:

   Kedves Margó!
   Nahát, micsoda remek hír! Nagyon örülök, hogy nem adtad fel! 🙂 És annak is, hogy velünk tartasz! Addig is csodás napokat kívánok!
   Ölelés.
   Szeretettel,
   Anikó

 1. 2016-03-09

  […] Csodakurzus […]

 2. 2016-04-04

  […] Csodakurzus […]

 3. 2016-04-11

  […] Csodakurzus […]

 4. 2016-05-06

  […] Csodakurzus […]

 5. 2016-07-20

  […] Csodakurzus […]

 6. 2016-07-20

  […] Csodakurzus […]

 7. 2017-04-05

  […] CSODAKURZUS […]

 8. 2017-04-25

  […] CSODAKURZUS […]

 9. 2017-10-25

  […] CSODAKURZUS […]

 10. 2017-11-06

  […] CSODAKURZUS […]

 11. 2018-01-08

  […] CSODAKURZUS […]

 12. 2018-07-14

  […] CSODAKURZUS […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.