CSODAKURZUS

Csodakurzus – egy évig együtt, a Csodák útján.

A kurzus  megmutatni kíván egy utat, amelyet követve rátalálhatsz saját Belső Tanítódra.

Célja, a megbocsátáson keresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy visszatérhessünk a Szeretethez.

Az egy éves kurzus alapvetően azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást.

turaA csodák tanítása arra biztat, hogy valóban értékes dolognak szenteljük az életünket. A tanítások útján elindulni nem kis dolog. Csak kevesen vannak, akik elindulnak, és még kevesebben vannak, akik végig is csinálják és célba érnek. Szándékom, hogy segítsem a csodautasokat, és támogassam őket az út során. Ha nekivágsz, szorgalomra, komolyságra, elkötelezettségre és gyakorlásra lesz szükség, de az út végén a szabadság vár.

Alan Cohen azt írja: “Minden reggel úgy tűnik, hogy a napi leckét előző este írták, pont nekem.” Ez valóban így van, sokszor alig tudtam elhinni. A csodák tanítása sokkal több, mint három kötet, vagy napi leckék. Teljes körű lelki-spirituális átalakulás. Megváltoztatja a gondolkodásmódod, az életmódod, a tudatszinted, az egész életed. Ha elsajátítod a tanításokat, megszűnik benned a félelem, békében leszel a világgal, és önmagaddal is, a szeretet állapotában létezel, mert mindenben és mindenkiben azt látod majd. Magad mögött hagyod végre az illúziókat.

17A csodák tanítása nem egy habkönnyű olvasmány, és nem is csak egy egyszerű könyv. Abban különbözik más spirituális tanításoktól, hogy célja a teljes szabadság. Története a 70-es években kezdődött, amikor egy pszichológus – egy különleges belső tollbamondás hatására – egyszer csak azt vetette papírra: „Ez a kurzus a csodák tanítása”. Így kezdődött a Hanggal való kapcsolata. Kollégájával együtt hét éven keresztül dolgoztak a könyvön. Először a törzsszöveg érkezett meg, azután a munkafüzet, végül pedig a kézikönyv. A munkafüzetben lévő 365 gyakorlat segít, hogy újra behívd életedbe a szeretetet, segít visszaemlékezni igaz önvalódra. A gyakorlatok lebontják régi hiedelmeidet, átalakítják a gondolkodásod és érzékelésed.

Marianne Williamson A csodák tanításáról:

„Több volt ez számomra, mint egy könyv: a személyi trénerem lett a pokolból kivezető úton. Amint elkezdtem olvasni A csodák tanítását, és nekiláttam a munkafüzet gyakorlatainak, azonnal éreztem, hogy pozitív változások történnek bennem. Boldognak éreztem magam.
Miközben a Tanítást tanulmányoztam, óriási, reményt adó energia szabadult fel bennem, holott addig mindennap egyre sötétebb, egyre önpusztítóbb gondolatok gyötörtek.

A Tanítás, csak egyetlen ösvény a számos lehetséges út közül – de felismerjük, ha ez a mi utunk. Számomra intellektuálisan, érzelmileg és lelkileg egyaránt áttörést jelentett.
Szörnyen fájdalmas érzelmektől szabadított meg.”

TeamworkA csoda – tanulócsoport azért jött létre, hogy könnyebben haladj végig az egy éves utazáson. A csoportnak támogató szerepe van, kitartásra ösztönöz, inspirációt kaphatsz mások tapasztalataiból, együtt sokkal vidámabb és örömtelibb a felfedezés. Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberekkel, akiktől támogatást, bátorítást kaphatsz. Része lehetsz egy olyan közösségnek, ahol minden felmerülő kérdésedet meg tudod beszélni másokkal.

Havonta egyszer, vasárnaponként találkozunk

✔ megismerkedünk egymással – új barátokra teszünk szert,
✔ játékos gyakorlatokat végzünk,
✔ megbeszéljük a felmerülő kérdéseket,
✔ átnézzük, milyen kihívásokkal találkoztál, milyen örömöket éltél meg,
✔ megemeljük a rezgésszintünket – pozitív energiával töltődünk fel –   meditálunk
✔ különleges módon vesszük át a leckéket, a törzsszöveget, a fogalmakat

 

Neked szól ha:

✔ az elméd elég nyitott arra, hogy megkérdőjelezd, amit feltételezel, amiben hiszel;
✔ ha belső békére vágysz;
✔ spirituális útkereső vagy;
✔ célul tűzted ki tudatszinted emelését;
✔ a szeretetet választod, és nyitott szívvel akarsz élni;
✔ ha a szabadságot jobban akarod, mint a rabságot;
✔ ha jobban vonz a gyógyulás, mint a fájdalom;
✔ szívesen vagy jókedvű, vidám társaságban;
✔ szeretnéd kihasználni egy tanulócsoport energiáját a feltöltődéshez, a fejlődéshez, és a kitartáshoz;
✔ szeretnél válaszokat kapni minden kérdésedre.

 

Az egy éves kurzus hatására:

✔ tudni fogod, hogy az életben mi valódi, és mi az, ami csupán az elme programja és hitrendszere;
✔ képes leszel elengedni a hiedelmeidet, a negatív gondolataidat és érzelmeidet;
✔ rendeződnek a kapcsolataid;
✔ rájössz, hogy már nincs szükséged arra, hogy igazad legyen;
✔ kiegyensúlyozottá válik az életed;
✔ a körülötted történő események nem billentenek ki a belső békéből;
✔ többet mosolyogsz és nevetsz, egyre könnyebb és boldogabb leszel;
✔ tisztábban látod, hogy mi a feladatod a világban, a kurzus elhozza neked a szabadság élményét;
✔ képes leszel szeretet adni és elfogadni;
✔ belső erőre teszel szert, érezni fogod, amint a súlyok lekerülnek rólad;
✔ magabiztosabbá válsz, minden amit csinálsz egyre élvezetesebbé válik; a dolgok egyre jobbra fordulnak;
✔ felfedezed, hogy mélyen benned, egy magától működő tanító él, és képes leszel meghallani a belső hangodat. Rátalálsz valódi Énedre.

 

Mikor lesznek a találkozók?

Ez a kurzus legközelebb 2019 szeptemberében indul!

Havonta, vasárnaponként találkozunk 10.00-15.30-ig, összesen 13 alkalommal. Az idei találkozók időpontjait itt láthatod, a többit később teszem közzé.

2019.
1.
2. 
3.
4.

2020. 
5. 
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Hol lesznek a találkozók?

KEOLA Csodaműhely – Érd, belváros (tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető)

Mire van szükség a kurzus elvégzéséhez?

Ha még nincs meg, szeptemberig kérlek szerezd be A csodák tanítása című könyvet, és már az első alkalommal hozd magaddal. Tőlem is meg tudod rendelni, 5.500 Ft-ért. Ha szeretnéd kérni, akkor a jelentkezési űrlapon a megjegyzés rovatba írd be, vagy e-mailen jelezd felém>>> itt.

A helyszínről:

18449821_1305519962859339_1003378587_nÉrd szívében, egy központi, ám békés, nyugodt környezetben épült meg a Csodaműhely. Azért adtam neki ezt a nevet, mert ezen a helyen minden a csodákról szól. Egy olyan tér, ahol pont az jön létre és jelenik meg, amire az ott lévőknek szükségük van. Nagy kedvencem a kreativitás is helyet kapott benne. Az összejöveteleken szőnyegeken, és meditációs párnákon ülünk. Amikor ide érkezel, lehetőleg kényelmes öltözékben gyere, puha plédeket, papucsot és párnákat mindig találsz, ha szükséged van rá.

20170507_084414Mi történik, ha egy alkalomra nem tudsz eljönni?

Jó előre megadom az egész éves időpontokat, hogy szabaddá tudd tenni magad, mert számodra válik majd fontossá, hogy minden alkalommal ott lehess. A gyakorló csodautasok azt szokták mondani az első időszakban, hogy a feltöltődésük körülbelül 3 hétig tart, utána elkezd fogyni, és már alig várják, hogy újra jöhessenek, és új lendületet kapjanak. Az időpontok úgy vannak összeállítva, hogy ha szabadságra mész, az is belefér.

A gyakorlatok végzése közben megtapasztalod a napsütést és a felhőket, a felragyogó világosságot és a zavar mocsarát, a szárnyalás extázisát, de lehetséges, hogy rád tör a lehangoltság sötétje is. “A út során időről – időre felütheti fejét a kétség.” (F/Z. 1. 1:2) Meglehet, hogy megjelenik a belső ellenállásod, és egyre rafináltabb ötletekkel áll elő, hogy miért ne gyere el az aktuális találkozóra, vagy miért ne végezd el a napi leckéket. Ilyenkor úgy érzed beteg vagy, fáradt vagy, nincs időd eljönni, nincs rá pénzed, vagy inkább a családdal kirándulnál, esetleg nem is érted az egészet, és hosszasan lehetne sorolni a kifogásokat.

Természetesen bármikor kiderülhet, hogy ez mégsem a te utad, ilyenkor csak arra kérlek, jelezd nekem, hogy  nem jössz többet. Ám, ha csak néhány alkalommal hiányoznál, akkor légy résen: ez könnyen lehet az ellenállás jele, hisz az egod egyáltalán nem akarja ezt a változást.

Ezért erre az utóbbi esetre kidolgoztam egyfajta külső motivációt: 

 1. Ha lehetőséged engedi, fizesd be az egész évre szóló részvételi díjat előre, így 20 % kedvezményre is jogosulttá válsz.
 2. Ha arra van lehetőséged, hogy az éves díj felét tudod befizetni, akkor is kapsz 10% kedvezményt.
 3. Amennyiben azt választod, hogy havonta adod át egy-egy alkalom részvételi díját, az is működik, ám annak 50 %-os kifizetésére akkor is megkérlek, ha nem jelensz meg a találkozón. Erre azért van szükség, mert én ott leszek, és a többiek is számítanak rád, és ez talán visszatart attól, hogy megfoszd magad a feltöltődéstől, a szeretettel teli támogató légkörtől, az energia többlettől, a hatalmas kacagásoktól, a motivációtól és a biztatástól.

Mennyibe kerül?

A tanulócsoportban való részvétel díja:

72.800 Ft/év (13 alkalom) (20% kedvezmény)

40.950 Ft/ félév (10% kedvezmény)

7.000 Ft /alkalom

Ismétlőknek: 4.000 Ft/ alkalom

+1 bónusz kedvezmény: Ha átadod az információt azon barátaidnak, ismerőseidnek, akiket érdekel a kurzus, és 3-an jelentkeztek együtt, fizetési módnak pedig az éves fizetést választjátok, további 10 % kedvezményt kaptok mindhárman. Tehát így már csak 65.500 Ft-ba kerül az egy éves részvétel díja.

 

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. 

Jelentkezem>>>

Amikor elküldöd, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a nevemmel és bankszámlaszámommal, ahová az általad választott részvételi díjat át tudod utalni.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkezésekor, vagy legkésőbb szeptember elején e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Amennyiben szeretnél részt venni a kurzuson, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekem az egeszseg@keola.hu e-mail címre. Ebben kérek egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni erre? A kérelmet egyedileg bíráljuk el.

Telefonon is hívhatsz: + 36 30/950-6203

Várlak!

Szeretettel,

Lévai Anikó

 

Levelek csodautasoktól:

Az életem elmúlt 10 évében már sokszor nekiindultam a spirituális útnak, sok beszélgetésen, sok ilyen témájú könyv elolvasásán voltam túl, de az a mindent elsöprő „AHA” élmény hiányzott még, sose értem fel a hegy csúcsára. Majd 2015 februárjában daganatos betegséget diagnosztizáltak nálam. Futottam fűhöz-fához, az ismeretségi körömben lévő összes létező, valamilyen módon az alternatív gyógyítással foglalkozó ismerősömhöz eljutottam, miközben haladtam az „orvosi gyógyítás útján” is (kemoterápia, műtét, újabb kemoterápia, sugárkezelés). Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, jártam szellemsebésznél, kaptam energetikai kezelést, majd én is beiratkoztam a szellemsebész tanfolyamra. Ekkor találkoztam Anikóval, amikor egy beszélgetés kapcsán meséltem neki a betegségről, elmondtam, hogy hányféle dologgal kerültem már kapcsolatba és megkérdeztem, hogy Ő milyen alternatív gyógymódot tud nekem ajánlani. A válasza csak ennyi volt „A csodák tanítása”. Kikerekedett szemekkel néztem rá, mert ugyan már több éve foglalkoztatott a „másként” gondolkodás, de A csodák tanításáról még nem hallottam. Gondoltam magamban: Kati mi bajod lehet, ha ezt a dolgot is mélyebbről megismered? Alig vártam, hogy 2016.szeptemberében elinduljon az egyéves kurzus.
Már az első alkalommal megállapítottam, hogy kemény fába vágtam a fejszémet. Ezzel így voltak csodautas társaim is. A könyv szövegezése nehéz, mondanivalója mélyreható, többszöri olvasás után sem mindig értelmezhető, de nem adtam fel. Napról napra végeztem a gyakorlatokat, haladtam előre, hol kacagva, telve örömmel és felismeréssel, hogy ez mennyire egyszerű, hol a sarokba vágva a könyvet, hogy ennek nincs értelme. Szerencsére a havi találkozóink alkalmával nagyjából minden a helyére került. Anikó különféle gyakorlatokkal, játékokkal, beszélgetésekkel könnyített a megértésen.
A legfontosabb, hogy azóta minden eredményem negatív!!! Mi az, ha nem változás, hogy a betegségre nem mint egy halálos dologra gondolok, hiszen Isten tökéletesnek, korlátlannak teremtett minket. Már nem a félelemé a főszerep, hanem a szereteté és a megbocsájtásé. Aggodalmaimat félretettem, embertársaimra testvérként, egyként próbálok tekinteni, az ítélkezés már nem mindennapos életemben. A környezetemben is észrevehető változások történtek, az én racionális férjemnek vannak olyan megnyilvánulásai, olyan gondolatai, amiket szerintem a Csodák tanítása eszméinek és az én megváltozásomnak köszönhetek.
A gyakorlatok elvégzése folyamatos megerősítést adott, hogy jó helyen vagyok, jó irányba haladok. A tanítás eszmeiségét magaménak tudom. A találkozások jelentették az egy hónapos intervallumok fénypontját. A helyszín, a légkör, a hangulat, a csodás társaim, és Anikó!!! Mind-mind olyan életre szóló élményt adtak, ami végigkísér utamon. Hálás vagyok, hogy Anikón keresztül rátaláltam A Csodák tanítására, megismerhettem Mónit, Ildit, Marikát, Petit, Csillát és a többieket. Ez több, mint barátság, ez egy eszmeiség, amiben mindnyájan megmártóztunk és élvezzük a körülölelő védőburkát. Köszönöm Anikó!!!
A végeredmény még várat magára, a megvilágosodáshoz, a hazatéréshez még sokat kell tennem. De a cél megvan, az utat és a módot ismerem, már csak rajtam áll minden, Isten mindig velem van, Ő mindig azt szeretné, hogy Szent Fia boldog legyen, miért is állnék ellen neki?

Kata, Érd

***

Számomra sokat segített a feladatok napi szintű végzése és az a tudat, hogy nem vagyok egyedül, a többi csodautas társam is csinálja velem együtt. Mindig nagyon vártam a találkozásokat a pozitív energiák, a fantasztikus társak és a csodák tanítását segítő feladatok miatt. Jó volt letenni a szürke hétköznapi problémákat és egy kicsit csak magammal és a belső valómmal foglalkozni. Jó egy olyan közösség részének lenni akik elfogadók, ahol nincsenek „buta” kérdések, ahol „önmagam” lehetek. Persze itt az „önmagam” más értelmet nyert. J Számomra az összefüggés egyértelműen az, hogy a gyakorlatokat és a törzsszöveg megértését segítik a találkozók és ezáltal lehetővé válik a gyorsabb változás elérése.

Kriszta

***

Hamar elment a kedvem a könyvtől, mikor elkezdtem olvasni. Teljesen értelmezhetetlennek tűnt számomra. Viszont olyan sok jót hallottam azoktól, akik elvégezték a kurzust, hogy a kíváncsiság hajtott tovább. Így beiratkoztam az egy éves tanfolyamra. Életem legjobb döntése volt! Soha semmi nem adott még nekem ennyi felismerést, ennyi bölcsességet, mint ez a tanítás. A csoportban minden érthetővé vált. Sajnos hasonlóképp a Bibliához, ebben a könyvben is sok olyan rész van, ami félreértelmezhető. Azóta sok emberrel találkoztam, akik véletlenszerűen kiragadnak belőle részeket, félreértelmezik, aztán riogatnak vele másokat. Nem véletlenül tart 365 napig a leckék sorozata. Így utólag azt mondom, hogy a tanítás tökéletesen egyszerű, hisz három mondatban megfogalmazható (sőt én a végére egy mondatban is össze tudtam foglalni), de sajnos az elménk úgy túl komplikálja, hogy néha azt sem tudjuk merre vagyunk arccal előre. 😊Hálás vagyok a Szentléleknek, hogy elém hozta A csodák tanítását, és magamnak is, hogy nyitott voltam, és meghallottam a hívást. Azóta is olvasom a könyvet, és ennek már öt éve. A béke, az öröm, a boldogság és a szeretet állandó társaim lettek, és sosem hagynak el.

Szeretettel,
Nóra

***

Évekkel ezelőtt elindultam az önismeret útján, amelyen nyitottság és az elfogadás a két legfontosabb tulajdonság, mely előre visz. A Csodakurzus megkezdése előtt úgy éreztem, hogy nyitott és elfogadó vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy az elfogadással van még dolgom. A kurzuson való részvétel, és a gyakorlatok következetessége, valamint a magyarázatok a törzsszöveggel kapcsolatban sokkal érthetőbbé tették számomra a Csodák tanítása című könyvet. Úgy gondolom a könyv, akkor kezd el vonzani téged, akkor talál meg a kurzusról szóló üzenet, amikor kész vagy az életedben a változásra, amit a kurzus elvégzésével meg is tudsz tapasztalni. Ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy már eljutott valahová, de egy másik megközelítésből is tanulna, más szemszögből is szeretné megnézni, hogyan alakul az élete, és megtalálni az ún. „miért”-ekre a választ magában. Hálásan köszönöm Anikónak, aki tájékozottságával minden kérdésünkre megadta a választ, illetve válaszaival gondolkodásra serkentett minket, és kreativitásával, lelkesedésével emelte a találkozások színvonalát. Emellett hálás vagyok a kurzuson résztvevő társaimnak, akik őszintén átadták tapasztalataikat, és akik tanítottak engem minden alkalommal, azáltal, hogy tükröt mutattak az én életemről is.

Ivett

***

2016-ban kezdtem el a Csodakurzust először, akkor az életem több pontján is támogatásra volt szükségem. Belemerülve a leckék elvégzésébe és a törzsszöveg olvasásába, valamint a vasárnapi találkozókon való részvétel megerősítette bennem a hitet, hogy jó utat választottam. Ahogy a vége felé közeledett a kurzus már a további folytatáson gondolkoztam. Szinte teljesen nyilvánvaló volt számomra, hogy a 2017-es szeptemberi Csodakurzusra megváltom az újrakezdő menetjegyemet, hiszen ez egy csodálatos utazás. Örömmel konstatáltam, hogy az új csoportban a régi csodautas társaim is feltűntek a számomra oly kedves és szimpatikus „kezdő” társaim mellett. A tanulási metodikát megváltoztatva, nem leckéről-leckére haladtam, hanem minden nap a könyvet valahol felütve olvastam el egy fejezetet a könyvből és spontán végeztem a leckéket. Mondanom sem kell, hogy a csodák mindig megmutatkoztak, nagyon sokszor éppen az adott napi problémámra találtam választ, vagy kaptam megerősítést az éppen aktuális kérdéseimre. Csodautas társaim a szemem láttára nyíltak meg, öröm volt számomra, hogy segítő jobbot tudtam nyújtani kezdő lépéseiknél és meghatódtam, amikor a csodák hatására a csillogást és felismerést megláttam szemükben. Köszönöm Nektek, Kriszti, Marcsi, Ivett, Ibi, Jenő, Ari, Móni, Ildi és a többiek, hogy veletek tarthattam ezen a csodás úton. Hálás vagyok Neked Anikó, hogy megismerhettelek és lelkiismeretes, elkötelezett munkáddal, hiteddel támogatod fejlődésemet. Köszönöm azt a sok megható, örömteli, csodás órát, amit a hétvégeken, a Csodás esteken és a Csodás hétvégén együtt töltöttünk. És ha valaki azt gondolja, hogy mit lehet újat tanulni, a másodszori kurzuson, annak csak azt tudom mondani, hogy az életem része lett A csodák tanítása. Határtalan az a tudás, amit számomra nyújt. Remélem lesz folytatása!

Szeretettel,
Kati

 

12 hozzászólás

 1. 2016-03-09

  […] Csodakurzus […]

 2. 2016-04-04

  […] Csodakurzus […]

 3. 2016-04-11

  […] Csodakurzus […]

 4. 2016-05-06

  […] Csodakurzus […]

 5. 2016-07-20

  […] Csodakurzus […]

 6. 2016-07-20

  […] Csodakurzus […]

 7. 2017-04-05

  […] CSODAKURZUS […]

 8. 2017-04-25

  […] CSODAKURZUS […]

 9. 2017-10-25

  […] CSODAKURZUS […]

 10. 2017-11-06

  […] CSODAKURZUS […]

 11. 2018-01-08

  […] CSODAKURZUS […]

 12. 2018-07-14

  […] CSODAKURZUS […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.