CSODÁS ESTEK

Egy este, ami inkább meditáció, elmélkedés és elmélyülés, mintsem gondolkodás.

Egy este, aminek célja nem az, hogy megtanítson valami újat, hanem, hogy segítsen eltávolítani a korlátainkat, amelyek megakadályozzák a békés, boldog, szabad életet, és szolgálja a spirituális fejlődést.

Érkezés 18.20-ig. 18.30-kor egy 25 perces imameditációval kezdünk. Ha szeretnéd, hogy érted, szeretteidért, vagy bármilyen kérésedért is imádkozzunk, az esemény napján 16 óráig megírhatod részemre. Ezután közösen elmélyedünk A csodák tanításának törzsszövegében, magas tudatszintű tanítóktól nézünk meg videókat, tanításokat, és értelmezzük ha szükséges, figyelve arra, hogy kerüljük a felesleges beszédet. Érdemes velünk tartanod, ha szeretnél értékes tapasztalatokat szerezni, olyanoktól, akik elkötelezettek a tudatos élet iránt. Ezen az estén találkozhatsz gyakorló csodautasokkal, akik már régebb óta foglalkoznak A csodák tanításával, és az ő tapasztalataik által elmélyítheted tudásodat. Lehetőséged nyílik föltenni a felmerülő kérdéseidet is.

 

Happy smiling students together using touchscreen tablet.

A csoportban való részvétel adomány alapon történik. A csoport önfenntartását, a terembérlést – rezsit, a videók beszerzését a csoport saját önkéntes hozzájárulásaiból oldom meg, hálásan köszönöm, ha ehhez hozzájárulsz.


Bejelentkezés feltétlenül szükséges, a férőhelyek korlátoltsága miatt. Maximum létszám 10 fő. Részvételi szándékod jelzésekor válasz üzenetben megküldöm a részleteket és a pontos helyszínt.

Következő időpont: június 5. szerda, 18.30 – 20.30 óráig.

Helyszín: Érd, Csodaműhely

Igen, szeretnék ott lenni, mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezután megküldöm a pontos címet, és egyéb tudnivalókat.

Jelentkezem>>>

 

Kérlek, ha jelentkezel, vedd komolyan, mert ha mégsem jössz el, és le sem mondod, akkor elveszed a lehetőséget valaki mástól. Köszönöm!


Szeretettel várlak,
Lévai Anikó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.