CSODÁS ESTEK

Egy este, ami inkább meditáció, elmélkedés és elmélyülés, mintsem gondolkodás.

Egy este, aminek célja nem az, hogy megtanítson valami újat, hanem, hogy segítsen eltávolítani a korlátainkat, amelyek megakadályozzák a békés, boldog, szabad életet.

Havonta egyszer, közösen elmélyedünk A csodák tanításának törzsszövegében, magas tudatszintű tanítóktól nézünk meg videókat és értelmezzük – ha szükséges. Érdemes velünk tartanod, ha szeretnél értékes tapasztalatokat szerezni, olyanoktól, akik elkötelezettek a tudatos élet iránt. Ezen az estén találkozhatsz olyanokkal, akik már régebb óta foglalkoznak A csodák tanításával, és az ő tapasztalataik által elmélyítheted tudásodat.  Lehetőséged nyílik föltenni a felmerülő kérdéseidet is.

Happy smiling students together using touchscreen tablet.

A csoportban való részvétel adomány alapon történik. A csoport önfenntartását, a terembérlést – rezsit, a videók beszerzését a csoport saját önkéntes hozzájárulásaiból oldom meg, hálásan köszönöm, ha ehhez hozzájárulsz.


Bejelentkezés feltétlenül szükséges, a férőhelyek korlátoltsága miatt. Maximum létszám 10 fő. Részvételi szándékod jelzésekor válasz üzenetben megküldöm a részleteket és a pontos helyszínt.

Következő időpont: október 17. szerda, 18.30 – 20.30 óráig.
Ez az alkalom rendhagyó lesz! Nem olvasunk idézeteket, hanem egy olyan 1 órás filmet nézünk meg, ami rámutat, hogy mennyire nem tudjuk kik is vagyunk valójában, mivel azonosulunk, hogyan okozunk fájdalmat és szenvedést magunknak, hogyan vesztünk el egy álomban, és hogyan ragaszkodunk megszokott mintázatainkhoz. Kész vagy szembenézni az igazsággal? Szeretettel várlak!

Helyszín: Érd, Csodaműhely

Igen, szeretnék ott lenni, mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezután megküldöm a pontos címet, és egyéb tudnivalókat.

Jelentkezem>>>

 

Kérlek, ha jelentkezel, vedd komolyan, mert ha mégsem jössz el, és le sem mondod, akkor elveszed a lehetőséget valaki mástól. Köszönöm!


Szeretettel várlak,
Lévai Anikó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.