CSODÁS HÉTVÉGE

Csodás hétvége távol a város zajától, csendes, nyugodt környezetben Isaszegen az Ilkamajorban. November 22 (csütörtök) 19 órátólnovember 25 (vasárnap) 13 óráig.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást, Istennel való kapcsolatunk elmélyülését segíti. Ez a hétvége egy olyan meditációs lelki gyakorlat, amit A csodák tanítása segít és kísér végig.

lelkigyak„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. Az Igazságot csak felismerni lehet, megtanulni nem.”

A csodák tanítása segít emlékezni arra, ami Valós. Az ima, a meditáció segít Isten jelenlétének megtapasztalásában. Az önátadás az elme kiürítésének folyamata. Isten hangja a csend, ezért szándékunk a csendben időzni, és így Isten felé fordulni.

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és elcsendesednél megnyílva annak a gyakorlatnak, hogy a hétköznapi életedbe is beépíthesd a meditációt és a kontemplációt, tarts velünk ezen a lelkigyakorlaton.

Ez a hosszú hétvége segít abban, hogy ne csak elméletben ismerjük a Tanítást, ne csak azt mondjuk, hogy hallottam, – olvastam róla és tudom, hogy így és így kellene csinálni, hanem meg is tudjuk élni. Alkalmazni tudjuk az életünkben A csodák tanítását, beépíthessük a minden napjainkba a kontemplációt, gyakoroljuk azt, hogy csak megfigyelői legyünk az eseményeknek, és egyre kevésbé tudjanak dolgok kibillenteni minket a lelki egyensúlyból. Vagy ha megtörténik, hogyan kerülhetünk újra a béke állapotába. Segít megszabadulni a fejünkben lévő mentális zajtól, segíti az elme kiürítését, a meditáció gyakorlását.

A program november 22-én csütörtökön 19 órakor kezdődik, 25-én vasárnap 13 órakor zárul. Így mindössze egy munkanapot igényel, és vasárnap még a családnak is lesz ideje feltöltekezni a belőlünk áradó nyugalomból és szeretetből.

A helyszínről:
108 Mantraközpont

Étkezés: Vegetáriánus ebéd, a reggeli és vacsora önellátós (félig).

Részvételi díj: 35.000 Ft.

Az ár tartalmazza a szállást, napi 1 főétkezést, valamint az összes programot.

A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. 

Jelentkezem>>>

 

Amennyiben szeretnél részt venni a kurzuson, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekem a fenti  e-mail címre. Ebben kérek egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni a programra? A kérelmet egyedileg bíráljuk el.

Szeretettel várlak!

Anikó

7 hozzászólás

 1. Kis László szerint:

  Köszönöm a Csodás hétvégét.
  A csodák tanításával most találkoztam először és utoljára is mert többé nem engedem el számomra megmutatta hitelesen őszintén egyszerűen az utat. Köszönöm Anikónak, hogy számunkra ezt lehetővé tette és a jelentkezőkből igazi közösséget formálva vált csodássá a hétvége
  Laci.

 2. Sárai Kati szerint:

  Felejthetetlen volt ez a három nap, három nap, ami csak magamról szólt, család, háztartás, munka nélkül. Belefeledkezni a létezés örömébe, megtapasztalni a “vagyok” létet, nem sajnálva az időt a meditációkra, a befelé fordulásra, a magvas beszélgetésekre és míndezt gyönyörű környezetben. Remélem egy hagyomány született ezen a hétvégén, én biztos ott leszek a következő alkalmakkor is. Köszönet és hála Neked Anikó a szervezésért és megvalósításért.

 3. Kónya Mària szerint:

  Hàlàsan köszönöm,hogy életem része lehetett e csodàs hétvége.
  Nagyon felemelő érzés magadba tekinteni,kizàrni a külvilág nyüzsgését.
  Ha elég időt szànsz magadra,oly csodàban is lehet részed,hogy meggyógyulsz!
  Nekem ez a megpihenés vissza adta a hallàsomat!
  Minden tökéletes volt a lelkem tàplàlàsàhoz.
  Köszönöm, Anikónak és utitàrsaimnak az időt, melyben osztoztak velem.
  Csodàval teli életet kívánok!
  Szeretettel: Marcsi ❤️

 4. Lévai Anikó szerint:

  Köszönöm szépen a visszajelzéseiteket! Áldás kísérje minden lépéseteket!

 5. Németh Katalin szerint:

  Hálásan köszönöm ezt a felejthetetlen csodás hétvégét Anikónak és a társaimnak is.Szinte számomra is hihetetlen, hogy milyen változásokon mentem keresztül,1,5 éve küszködtem az elmúlt év tragédiáinak feldolgozásával, de sajnos egyedül nem ment.Itt olyan társakra találtam, akik befogadóan, őszintén hallgattak meg és mutatták a helyes utat életem békés folytatásához.Óriási előrelépés történt a mindennapjaimban is, azóta nem leszek ideges,ha “200 tudatszint” alatti valaki szól hozzám,hanem nyugodtan megpróbálom a beszélgetést minél rövidebbre zárni.Sokkal jobban érzem magam, mert “vagyok,aki vagyok”, s ez megnyugtató számomra.Én is úgy érzem, mint a druszám: Kati, hogy alig várom a következő ilyen találkozást a csapattal. Még egyszer hála és köszönet Anikónak, s a kis közösség többi tagjának is.Sokat kell még tanulnom, de tudom, hogy ráléptem a helyes útra, csak folytatnom kell.Mindenkinek csodás napokat kívánok! Sok szeretettel: Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.