CSODÁS HÉTVÉGE

Csodás hétvége távol a város zajától, csendes, nyugodt környezetben Isaszegen az Ilkamajorban. November 22 (csütörtök) 19 órátólnovember 25 (vasárnap) 13 óráig.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást, Istennel való kapcsolatunk elmélyülését segíti. Ez a hétvége egy olyan meditációs lelki gyakorlat, amit A csodák tanítása segít és kísér végig.

lelkigyak„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. Az Igazságot csak felismerni lehet, megtanulni nem.”

A csodák tanítása segít emlékezni arra, ami Valós. Az ima, a meditáció segít Isten jelenlétének megtapasztalásában. Az önátadás az elme kiürítésének folyamata. Isten hangja a csend, ezért szándékunk a csendben időzni, és így Isten felé fordulni.

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és elcsendesednél megnyílva annak a gyakorlatnak, hogy a hétköznapi életedbe is beépíthesd a meditációt és a kontemplációt, tarts velünk ezen a lelkigyakorlaton.

Ez a hosszú hétvége segít abban, hogy ne csak elméletben ismerjük a Tanítást, ne csak azt mondjuk, hogy hallottam, – olvastam róla és tudom, hogy így és így kellene csinálni, hanem meg is tudjuk élni. Alkalmazni tudjuk az életünkben A csodák tanítását, beépíthessük a minden napjainkba a kontemplációt, gyakoroljuk azt, hogy csak megfigyelői legyünk az eseményeknek, és egyre kevésbé tudjanak dolgok kibillenteni minket a lelki egyensúlyból. Vagy ha megtörténik, hogyan kerülhetünk újra a béke állapotába. Segít megszabadulni a fejünkben lévő mentális zajtól, segíti az elme kiürítését, a meditáció gyakorlását.

A program november 22-én csütörtökön 19 órakor kezdődik, 25-én vasárnap 13 órakor zárul. Így mindössze egy munkanapot igényel, és vasárnap még a családnak is lesz ideje feltöltekezni a belőlünk áradó nyugalomból és szeretetből.

A helyszínről:
108 Mantraközpont

Étkezés: Vegetáriánus ebéd, a reggeli és vacsora önellátós (félig).

Részvételi díj:
október 31 – ig Early bird ár 30.000 Ft,
november 1 – től 35.000 Ft.

Az ár tartalmazza a szállást, napi 1 főétkezést, valamint az összes programot.

A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. 

Jelentkezem>>>

 

Amennyiben szeretnél részt venni a kurzuson, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekem a fenti  e-mail címre. Ebben kérek egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni a programra? A kérelmet egyedileg bíráljuk el.

Szeretettel várlak!

Anikó

5 hozzászólás

 1. Kis László szerint:

  Köszönöm a Csodás hétvégét.
  A csodák tanításával most találkoztam először és utoljára is mert többé nem engedem el számomra megmutatta hitelesen őszintén egyszerűen az utat. Köszönöm Anikónak, hogy számunkra ezt lehetővé tette és a jelentkezőkből igazi közösséget formálva vált csodássá a hétvége
  Laci.

 2. Sárai Kati szerint:

  Felejthetetlen volt ez a három nap, három nap, ami csak magamról szólt, család, háztartás, munka nélkül. Belefeledkezni a létezés örömébe, megtapasztalni a “vagyok” létet, nem sajnálva az időt a meditációkra, a befelé fordulásra, a magvas beszélgetésekre és míndezt gyönyörű környezetben. Remélem egy hagyomány született ezen a hétvégén, én biztos ott leszek a következő alkalmakkor is. Köszönet és hála Neked Anikó a szervezésért és megvalósításért.

 3. Kónya Mària szerint:

  Hàlàsan köszönöm,hogy életem része lehetett e csodàs hétvége.
  Nagyon felemelő érzés magadba tekinteni,kizàrni a külvilág nyüzsgését.
  Ha elég időt szànsz magadra,oly csodàban is lehet részed,hogy meggyógyulsz!
  Nekem ez a megpihenés vissza adta a hallàsomat!
  Minden tökéletes volt a lelkem tàplàlàsàhoz.
  Köszönöm, Anikónak és utitàrsaimnak az időt, melyben osztoztak velem.
  Csodàval teli életet kívánok!
  Szeretettel: Marcsi ❤️

 4. Lévai Anikó szerint:

  Köszönöm szépen a visszajelzéseiteket! Áldás kísérje minden lépéseteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.