CSODÁS HÉTVÉGE

Meditatív elvonulás – Neked, Önmagadért.
Két éjszakás program keretében várlak szeretettel.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást segíti. A Csodás hétvégék olyan meditációs lelki gyakorlatok, ahol kis csoportban különböző meditációs technikákkal lecsendesítjük a tudatunkat, fizikai testünket meridián tornával, Csikunggal harmonizáljuk. Bele ízlelünk A csodák tanításába, ami pedig gyakorlati útmutatót ad egy nyugodtabb, békésebb, szeretettel telibb élethez.

lelkigyak

„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra.

 

Ízelítő a hétvége programjából:

 • meditációk
 • meridián gyakorlatok, meditatív mozgás, kínai szemtorna;
 • ismerkedés A csodák tanításával;
 • tea szeánsz (gyógyteák megismerése, kóstolása);
 • hangölelés – közös éneklés, majd fekvő hangmeditáció: (hegedű, handpan, RAV drum, sámándob, gitár, darbuka). Elengedés, ellazulás, feloldódás. 

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és elcsendesednél megnyílva annak, hogy útmutatást kapj egy örömteli, boldog élethez, tarts velünk a Csodás hétvégén. A spirituális munka folyamatos összpontosítást igényel. Pont olyan, mint a szörfözés. Szeretnénk mindig a hullám tetején lenni, de időnként leesünk. Nem az a lényeg, hogy hányszor, vagy milyen gyakran esel le, hanem, hogy milyen gyorsan tudsz visszaállni a hullámra? Milyen gyorsan veszed észre, hogy a félelem felé indultál? Milyen gyorsan jutsz vissza a 0 ponthoz, ahonnan át tudsz fordulni a szeretet és béke felé. Ehhez nyújt a hétvége gyakorlati segítséget,  és ezzel együtt testi – lelki feltöltődést.

Időpontok:

2019.október 11. péntek 19.00 – 13. vasárnap 16.00 óráig

A helyszínről

Érd, KEOLA Csodaműhely. Elhelyezés: családi ház – 1, 2, és 3 ágyas szobákban.

Étkezés: Vegetáriánus reggeli és késői ebéd, a vacsora önellátós.

Az ár tartalmazza a szállást, napi 2 főétkezést, teát, kávét, valamint az összes programot.

A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.

A létszám korlátozott, maximum 8 fő.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 19.000 Ft.
Az ár tartalmazza a szállást, napi 2 főétkezést, teát, kávét, valamint az összes programot.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. 

Jelentkezem>>>

 

Szeretettel várlak!
Anikó

 

*Amennyiben szeretnél részt venni a kurzuson, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekem a fenti  e-mail címre. Ebben kérek egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni a programra? A kérelmet egyedileg bíráljuk el.

 

11 hozzászólás

 1. Kis László szerint:

  Köszönöm a Csodás hétvégét.
  A csodák tanításával most találkoztam először és utoljára is mert többé nem engedem el számomra megmutatta hitelesen őszintén egyszerűen az utat. Köszönöm Anikónak, hogy számunkra ezt lehetővé tette és a jelentkezőkből igazi közösséget formálva vált csodássá a hétvége
  Laci.

 2. Sárai Kati szerint:

  Felejthetetlen volt ez a három nap, három nap, ami csak magamról szólt, család, háztartás, munka nélkül. Belefeledkezni a létezés örömébe, megtapasztalni a “vagyok” létet, nem sajnálva az időt a meditációkra, a befelé fordulásra, a magvas beszélgetésekre és míndezt gyönyörű környezetben. Remélem egy hagyomány született ezen a hétvégén, én biztos ott leszek a következő alkalmakkor is. Köszönet és hála Neked Anikó a szervezésért és megvalósításért.

 3. Kónya Mària szerint:

  Hàlàsan köszönöm,hogy életem része lehetett e csodàs hétvége.
  Nagyon felemelő érzés magadba tekinteni,kizàrni a külvilág nyüzsgését.
  Ha elég időt szànsz magadra,oly csodàban is lehet részed,hogy meggyógyulsz!
  Nekem ez a megpihenés vissza adta a hallàsomat!
  Minden tökéletes volt a lelkem tàplàlàsàhoz.
  Köszönöm, Anikónak és utitàrsaimnak az időt, melyben osztoztak velem.
  Csodàval teli életet kívánok!
  Szeretettel: Marcsi ❤️

 4. Lévai Anikó szerint:

  Köszönöm szépen a visszajelzéseiteket! Áldás kísérje minden lépéseteket!

 5. Németh Katalin szerint:

  Hálásan köszönöm ezt a felejthetetlen csodás hétvégét Anikónak és a társaimnak is.Szinte számomra is hihetetlen, hogy milyen változásokon mentem keresztül,1,5 éve küszködtem az elmúlt év tragédiáinak feldolgozásával, de sajnos egyedül nem ment.Itt olyan társakra találtam, akik befogadóan, őszintén hallgattak meg és mutatták a helyes utat életem békés folytatásához.Óriási előrelépés történt a mindennapjaimban is, azóta nem leszek ideges,ha “200 tudatszint” alatti valaki szól hozzám,hanem nyugodtan megpróbálom a beszélgetést minél rövidebbre zárni.Sokkal jobban érzem magam, mert “vagyok,aki vagyok”, s ez megnyugtató számomra.Én is úgy érzem, mint a druszám: Kati, hogy alig várom a következő ilyen találkozást a csapattal. Még egyszer hála és köszönet Anikónak, s a kis közösség többi tagjának is.Sokat kell még tanulnom, de tudom, hogy ráléptem a helyes útra, csak folytatnom kell.Mindenkinek csodás napokat kívánok! Sok szeretettel: Kata

 6. Sárai Kati szerint:

  Immáron a harmadik csodás hétvégén vettem részt a napokban. Ez volt az első, ami csendes elvonulás volt. Kíváncsisággal, izgatottsággal telve vártam a hétvégét, kíváncsi voltam, mennyivel tud többet nyújtani, mint az eddigiek. Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok egy “magának való, befelé forduló” ember, de meg kell, hogy valljam, nagyon jól esett a csend! Nem hiányzott a beszélgetés, a meditációs élményeket, a tanításokat még mélyebben tudtam megélni. A reggeli meridián torna és a csikung megalapozta napunkat. Anikó ismét remekelt, hittel, meggyőződéssel, lelkiismeretesen, saját megtapasztalásainak átadásával tette még érthetőbbé a magvas tanításokat. Hat különböző embert kovácsolt egy csapattá a hétvége, társaim szavaival élve “lebegtünk a föld felett”, a szeretet energiája eggyé varázsolt minket. Élményeinket csak fokozta a szombat esti egyórás hangtál meditáció, a kirtan zenélés, a tea szeánsz és a hely szelleme. Köszönet Lévai Anikónak, aki megálmodta ezeket a hétvégéket, köszönet Zsuzsinak és Lacinak, a 108 Mantraközpont tulajdonosainak a helyszínt, és köszönöm csodás társaimnak Juditnak, Szilvinek, Heninek, Terinek és Lacinak, hogy együtt tapasztalhattuk meg belső, csodás Önvalónkat.

 7. Kisagócsi Henriett szerint:

  Hálásan köszönöm ezt a Csodás Hétvégét. Én első alkalommal vettem részt rajta, már nagyon vártam. Szerettem volna ha az életem megváltozik általa. Mikor elkezdődött a hétvége már ott éreztem, hogy valami megváltozott és azóta is folyamatosan érzem a változást. Végtelenül hálás vagyok Anikónak, hogy lehetővé tette számunkra a hétvégét, kedves társaimnak akik mindvégig mindenben segítettek és persze a Csodás helyszínért is köszönet jár. Már nagyon várom a következő Csodás Hétvégét. Csodás napokat kívánok mindenkinek! Heni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.