RÓLAM

A hívás a változásra egészen mélyről szólt. Gondolkodás nélkül követtem. Már 5 éve rendszeresen meditáltam, és elvonulásokon vettem részt, mikor egyszerre találkoztam A csodák tanításával és Dr. David R. Hawkins tanításaival. Ez az út egy olyan csodálatos folyamatra, és kalandra hívott, melyhez foghatót a világ sose kínált. Amikor először elvégeztem A csodák tanítását, akkor éreztem legszabadabbnak magam egész életemben. Megéltem a váltást, egy spirituális irányba, egy magasabb tudatosság felé. Mikor ráébredtem, hogy semmi nem az, aminek hittem, elköteleződtem amellett, hogy  megosszam az igazság üzenetét.
Boldogan tettem félre a technikákat és rituálékat, mert rájöttem, hogy mindez csak eszköz. Olyan, mint egy csónak. Mikor átérsz a túlsó partra, már nincs rá szükséged többé.

Ismerem a szenvedést, a haragot, a vágyakozást, de már képes vagyok a békét és a szeretetet választani. Minden nap imádkozom ezért a kegyelemért, és hogy cselekedeteimet a szelídség és az állandó megbocsátás vezérelje. Már sejtem, hogy ki vagyok. Aki én vagyok, az vagy te is, a sztorik, történetek és hiedelmek nélkül. Amikor abbahagyom történetek gyártását, nem számít a múlt, vagy a jövő, nem  aggódom, nem akarok mindig mindent erővel megoldani, nem akarok valaki lenni, vagy valamilyenné válni, akkor minden épp jól van.

Már nem hiszem el a gondolataimat, így harmóniában élek azzal, ami van. Bízom, és engedem, hogy legyen, ami lenni akar. Bármi történik is, az ajándékot keresem meg benne. Isten jó, és azt akarja, hogy boldog legyek. Legyen hát meg Isten Akarata.

ln

Elérkezett a pillanat, amikor minden kétség és habozás nélkül tudtam, hogy nem tudok már visszatérni a régi életemhez. Nem lehetek már az, aki voltam, miközben az új életem szabadságát élvezem.

A munkám, és a hivatásom öröm, és csodás Főnököm van, a Teremtő.

Hitvallásom:

Csak azért vagyok itt, hogy őszintén segítsek. Segítsek a gyógyulásban, egy boldog, bőség tudatos és szeretetteljes élet megvalósításában, a jelen békéjének megélésében. Minden reggel mikor felkelek, merítek Isten kegyelméből és megteszek még egy lépést afelé, hogy elvégezzem ezt a feladatot. Hálával telten járom az utam.

 

2 hozzászólás

 1. Béla szerint:

  Kedves Anikó! Több írásod elolvasva kezdelek megérteni. Érzem a jóságod, hitvallásod, harmóniád. Csodálatos utat és az Ő teljes értékű képviseletének megélését kívánom. Én még máshol rezgek.

 2. Lévai Anikó szerint:

  Kedves Béla!
  Nagyon szépen köszönöm!
  “Amikor találkozol valakivel,emlékezz: ez egy megszentelt
  találkozás. Amilyennek őt látod, olyannak látod magadat.
  Ahogy vele bánsz, úgy bánsz magaddal. Amit róla gondolsz,
  azt gondolod magadról. Soha ne feledd ezt, mivel őbenne
  vagy megtalálod, vagy elveszíted önmagad.”
  (A csodák tanítása)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.