Események betöltése

Egy este, ami inkább meditáció, elmélkedés és elmélyülés, mintsem gondolkodás.
Egy este, aminek célja nem az, hogy megtanítson valami újat, hanem, hogy segítsen eltávolítani a korlátainkat, amelyek megakadályozzák a békés, boldog, szabad életet, és szolgálja a spirituális fejlődést.

Hogyan zajlik a találkozó?

A részvételhez a Zoom alkalmazást szükséges letölteni a telefonodra, vagy a laptopodra. Ehhez minden tudnivalót, használati utasítást megküldök a részedre. A használata rendkívül egyszerű. Tudunk beszélgetni, látjuk és halljuk egymást, kivetítem a számítógépem képernyőjét, így az anyagot és a videókat is láthatod.

Közösen elmélyedünk A csodák tanításának törzsszövegében, magas tudatszintű tanítóktól nézünk meg videókat, tanításokat, és értelmezzük ha szükséges. Érdemes velünk tartanod, ha szeretnél értékes tapasztalatokat szerezni, olyanoktól, akik elkötelezettek a tudatos élet iránt. Ezen az estén találkozhatsz gyakorló csodalelkekkel, akik már régebb óta foglalkoznak A csodák tanításával, és az ő tapasztalataik által elmélyítheted tudásodat. Lehetőséged nyílik föltenni a felmerülő kérdéseidet is. Ezt a találkozót akkor ajánlom, ha már foglalkozol a Tanítással, és végzed a napi leckéket.

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel?

A részvétel adomány alapú.
Hálás szívvel megköszönöm, ha támogatod a munkám, és a Zoom felület havi díjához  hozzájárulsz.
Az online Tanulócsoport találkozók és Csodás estekhez való hozzájárulást kifizetheted bankkártyával, vagy átutalással, a Hozzájárulok gombra kattintva. Az alap összeg, amit a kosárba tudsz tenni 1.000 Ft, de lehetőség van a + jellel emelni rajta.

Bármelyik alkalommal lehet csatlakozni!!

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. A részvétel regisztrációhoz kötött, csak akkor tudsz részt venni a programon, ha előzőleg bejelentkeztél! Válasz e-mailben küldöm meg részedre a belépéshez szükséges kódot. Ha még nem ismernéd az alkalmazást, küldök hozzá magyar nyelvű használati útmutatót.
Max. létszám 15 fő!

Következő időpontok:
>június 8. hétfő 18.30 – 20.00
>július 27. hétfő 18.30 – 20.00
>augusztus 17. hétfő 18.30 – 20.00
>szeptember 28. hétfő 18.30 – 20.00

Jelentkezem erre az eseményre
Hozzájárulok

Hagyj üzenetet