Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Négy az egyben mandalafestő tanfolyam.

Kinek ajánlom?
Mindenkinek. Fordíts egy napot magadra, és töltődj fel. Csodálkozz rá, milyen kreativitás rejlik benned. Alkoss olyan dolgot, amit ezelőtt még soha, hagyd magad kizökkenteni a hétköznapokból, és szerezz egy később is használható tudást.
Vegyél részt egy izgalmas kalandban, amely megtanít a jelenben lenni.

Miért ajánlom?
A Mandalakészítés egy meditációs munka, miközben alkotsz, megszűnik a fejedben a mentális zaj. Befelé figyelsz, gyógyulsz, megtisztít a negatív energiáktól, tanulsz valami újat, és fejlődsz.

Amennyiben kedvet kaptál, akkor gyere és utazz velem ebbe a mesés világba. A tanfolyam ideje alatt, betekintést nyerhetsz a Mandalák és a színek varázslatos világába. Megtanulhatsz Mandalát tervezni, majd színterápiás módszerrel megfesteni. A Mandala készülhet magadnak, de szeretteidnek is egy csodás ajándék. Nem egy sablont nyomtatunk ki, és másolunk le, hanem befelé figyelve hívjuk elő a formákat, és festjük mag a színeket.

Mit tanulunk a tanfolyamon?

– a színterápia alapjai, hiányszíneink meghatározása (1.) – A színterápia megmutatja, milyen színek vannak a nevedben, és mik a hiány színeid. Ez a hétköznapokban is segítséget nyújt az egyensúly megteremtésében.
– hogyan kell mandalát tervezni és megrajzolni
– mandalafestés hernyóselyemre (2.) – rárajzoljuk a selyemre a megtervezett mandalát, kontúrozzuk, kifestjük majd akasztót készítünk rá
– mandalafestés fára akrillal (3.)
– kipróbáljuk a pontozó technikát (4.)

A tanfolyamon bárki részt vehet, nincs szükség előképzettségre. Minden eszközt, kelléket biztosítok, neked semmit nem kell hoznod. A tanfolyam ára tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a kész Mandala díját.

Következő időpontok:

> A mandalafestő worshopok 2024 őszén folytatódnak Bócsán.

Részvétel díja: 24.900 Ft 

Ha úgy érzed neked szól ez a befelé figyelős, színterápiás alkotónap, szeretettel várlak!

A férőhelyek száma korlátozott (6 fő), ezért kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat! Helyedet a tanfolyam árának befizetésével tudod biztosítani.

Helyszín:
Bócsa, Forrás tanya

Egyéni festésre is jelentkezhetsz, ennek az ára 29.900 Ft. Ez történhet személyesen, és online módon is. Ha egyéni festésre jelentkezel, akkor meg tudjuk beszélni, hogy melyik az a technika, ami téged leginkább érdekel, és egyéni tanmenetet is fel tudunk állítani.
Jelenleg csak az egyéni online lehetőség működik!
Írj nekem e-mailen, vagy keress telefonon!

info@csodavagyok.hu
+36309506203

 
Jelentkezem

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!