Események betöltése

Kinek ajánlom?
Mindenkinek. Fordíts egy napot magadra, és töltődj fel. Csodálkozz rá, milyen kreativitás rejlik benned. Alkoss olyan dolgot, amit ezelőtt még soha, hagyd magad kizökkenteni a hétköznapokból, és szerezz egy később is használható tudást.
Vegyél részt egy izgalmas kalandban, amely megtanít a jelenben lenni.

Miért ajánlom?
A Mandalakészítés egy meditációs munka, miközben alkotsz, megszűnik a fejedben a mentális zaj. Befelé figyelsz, gyógyulsz, megtisztít a negatív energiáktól, tanulsz valami újat, és fejlődsz.

Amennyiben kedvet kaptál, akkor gyere és utazz velem ebbe a mesés világba. A tanfolyam ideje alatt, betekintést nyerhetsz a Mandalák és a színek varázslatos világába. Megtanulhatsz Mandalát tervezni, majd színterápiás módszerrel megfesteni. A Mandala készülhet magadnak, de szeretteidnek is egy csodás ajándék. Nem egy sablont nyomtatunk ki, és másolunk le, hanem befelé figyelve hívjuk elő a formákat, és festjük mag a színeket.

Mit tanulunk a tanfolyamon?

– hogyan kell mandalát tervezni és megrajzolni
– a selyemfestés alapjait (selyemre rajzoljuk a megtervezett mandalát, kontúrozzuk, kifestjük majd akasztót készítünk rá)
– fára festés akrillal (falapra rajzolunk mandalát, és akrillal megfestjük)
– mi a színterápia
A színterápia megmutatja, milyen színek vannak a nevedben, és mik a hiány színeid. Ez a hétköznapokban is segítséget nyújt az egyensúly megteremtésében.
– a mandalák titkairól

A tanfolyamon bárki részt vehet, nincs szükség előképzettségre. Minden eszközt, kelléket biztosítok, neked semmit nem kell hoznod. A tanfolyam ára tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a kész Mandala díját.

Következő időpontok:
2022. október 15 szombat; 13.00 – 20.00 óráig.

Részvétel díja: 16.000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott (4 fő), ezért kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat! Helyedet a tanfolyam árának befizetésével tudod biztosítani. Fizethetsz a Csodaműhelyben készpénzben, vagy bankkártyával a Kifizetem gombra kattintva.

Jelentkezem
Kifizetem

💜💜💜

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!