Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Nem menekülhetsz egész életedben. Idővel rájössz, hogy nem menekülhetsz a félelmeid, a fájdalmaid, a függőségeid elől. Nincs hová menekülj. Ha jelen vannak az életedben, az azt jelenti, hogy te tartod fent őket. Hová menekülhetnél?
Ellenállsz nekik, mert félsz átérezni őket. És pont ezzel tartod fent.

Amikor szembenézel a félelmeiddel, és egyenesen a vihar belsejébe futsz, kíméletlenül belemész a kényelmetlen érzéseidbe, és az ellenállás helyett képes vagy a tiszta energiát használni és teljes mértékben megadni neki magad, akkor tetted meg az első lépést a szabadság felé.

A tudatszintünk változik. Csodásan érezzük magunkat, majd beesünk a haragba. Örömben vagyunk, majd hatalmába kerít a vágyakozás. A tudatfejlődésnek szintjei vannak. Amikor alacsony szinteket élünk meg, és az érzelmeink negatívak, akkor jól jöhet egy külső segítség, esetleg egy szeretetteljes, támogató csoport.  Nem tudunk egyik napról a másikra a gyűlölet szintjéről a teljes elfogadás állapotába kerülni. Végig kell mennünk a folyamaton. Napról – napra, hónapról – hónapra, évről – évre dolgoznunk kell magunkon, hogy meghaladhassuk a különböző tudatszinteket.

Sokszor tudattalanul éljük az életünket, csak sodródunk, elhisszük a gondolatainkat, nekimegyünk az igazságnak, nem szeretjük azt ami van, ellenállunk neki, és azt akarjuk, hogy ami már megtörtént az ne úgy legyen, mint ahogyan van. És mindig veszítünk. Azonban amikor rálátsz erre, és felismered, hogy mit teszel magaddal, óriási megkönnyebbülésben lesz részed, mert rájössz, hogy hatalmadban áll változtatni a gondolkodásmódodon, a szemléletmódodon. Te vagy az egyetlen, aki változtatni tudsz!

Ebben nyújt segítséget egy szelíd útmutatóként ez az egy hónapos online workshop.

Hogyan működik?

2022. február 1-Én indul, és március 2-án zárul.
Amit 21 napig rendszeresen csinálsz, az szokássá válik. Még ráteszünk pár napot, hogy bizonyosan beépüljön a mindennapjaidba, hogy tudatosan fókuszálj azokra a teendőkre, amelyek előre visznek a szabadság, a békés és boldog élet felé. Vedd észre, miről és hogyan gondolkodsz, legyen erőd másképp dönteni, a szeretetet választani, és kapcsolódva lenni a belső bölcsességhez, a Szentlélekhez.

A tanfolyamhoz a Classroom-ot fogjuk használni. Ez egy egyszerűen használható felület, a telefonodra is le tudod tölteni. Minden reggel kapsz egy napindító idézetet, amin egész nap kontemplálhatsz, és hozzá kapcsolódó kérdést vagy útmutatást, amelyek segítik a megértést, és a feldolgozást. Este pedig kapsz egy napzáró idézetet, az esti meditációdhoz.
A tapasztalatainkat és a kérdéseket pedig a hozzászólásokban megbeszéljük.
Időnként egy-egy  videó fogja segíteni az utadat.
Kb heti egy nap az összefoglalásé lesz, akkor áttekintjük miről szólt a hét, milyen megtapasztalásaink voltak.

Kinek ajánlom? 

  • Azoknak, akiknek feszített élettempójuk miatt kevesebb idejük jut az “Én időre”, és nem tudnak személyesen tanuló csoportokba vagy önismereti csoportokba, találkozókra eljárni, de szívesen kapcsolódnának hasonló gondolkodású társakhoz.
  • Akik végzik A csodák tanítását, és szeretnének gyakorlati segítséget is kapni mellé.
  • Akik még nem olvasták a Tanítást, de érdeklődnek, és szeretnének több információhoz jutni, milyen irányba is vezet minket.
  • Akik szeretnének valamilyen rendszert beépíteni a mindennapjaikba, amikor saját magukkal tölthetik az időt, és befelé figyelve meghallhatják intuícióikat.
  • Akik szeretnének változtatni az életük minőségén, vagy a gondolkodásmódjukon, hogy nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, türelmesebbek legyenek.

A találkozósorozat segít az elengedésben, ellenállásaink feladásában, a félelmekkel való szembenézésben, a minket gúzsba kötő korlátok feltárásában, a függőségek meghaladásában. 

Hogyan fog működni?

A tanfolyamhoz egy e-mail címre lesz szükséged.
A Classroomon hozok létre egy zárt csoportot, minden anyag (idézetek, kérdések, videók, meditációk), ebben a csoportban lesz elérhető.
Február 1 után már nem lesz lehetőség ebbe a csoportba becsatlakozni.
A csoportban lehetőséged van kérdezni, és az idődet pedig magadnak osztod be, akkor foglalkozol a napi anyaggal, amikor lehetőséged van rá.
Az online-workshop elindít benned egy folyamatot, feléleszt egy belső erőt, ami változásokat hoz a gondolkodásmódodban, és ezáltal az életedben is. Valamint segíti a spirituális munkában való elmélyülést.

Mennyibe kerül?

Az egy hónapos online workshop részvételi díja 13.000 Ft.

Szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

Kattints a “jelenkezem erre az eseményre” gombra, és töltsd ki a megjelenő űrlapot.
A program díját fizetheted bankkártyával, átutalással, és készpénzben a Csodaműhelyben, erről az információkat a jelentkezésed után megküldöm neked e-mailben.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, írj, vagy hívj bátran!
A kapcsolat menüpontban minden elérhetőséget megtalálsz.

Szeretettel várlak!
Lévai Anikó

Jelentkezem erre az eseményre
Kifizetem

💜💜💜

Ha szeretnél részt venni az eseményen, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!