Események betöltése

ONLINE CSODAKURZUS 

12 hónapon keresztül együtt megyünk végig a csodák útján úgy, hogy nem kell utaznod, nem kell távol lenned a családtól egy egész napra. Minden nap akkor szánsz időt a leckékre és a tanulásra, mikor neked megfelel. Minden segítséget, támogatást, bátorítást ugyanúgy megkaphatsz mint a találkozókon, de sokkal kényelmesebb lesz. Persze a személyes találkozásnak nagyon sok előnye van, amivel továbbra is lehetőséged van élni, hisz a Tanulócsoport és a Csodás estek havi rendszerességgel ősztől is megrendezésre kerülnek, de az online kurzussal még intenzívebben jelen tud lenni a mindennapjaidban a Tanítás. Előnye továbbá, hogy nem csak havonta egyszer nyílik lehetőség kommunikációra, és a kérdések átbeszélésére, hanem napi kapcsolatban vagyunk egymással.

A kurzus  megmutatni kíván egy utat, amelyet követve rátalálhatsz saját Belső Tanítódra. Célja, a megbocsátásonkeresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy visszatérhessünk a Szeretethez. Az egy éves online kurzus azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást. A könyvben sok olyan kifejezés és mondat található, aminek az értelmezése nem igazán könnyű. Öröm számomra, hogy aki valóban rászánja magát, hogy elvégezze a kurzust, hozzám fordul a felmerülő kérdéseivel. Legutóbb egy kedves lány a következőket írta:

“Bocsánat a sok kérdésért de ezek nélkül nem érteném meg drága Jézusom szavait. Így is szerintem ezekkel a pontos értelmezésekkel újból el kell kezdenem a könyv olvasását.”

Könnyen félre lehet értelmezni egyes részeket a könyvben, és ez elveheti sokak kedvét. Ezért arra gondoltam, haladjunk együtt, kérdezz folyamatosan, értsd mindig azt, amit a könyv mondani akar.

A csodák tanítása arra biztat, hogy valóban értékes dolognak szenteljük az életünket. A tanítások útján elindulni nem kis dolog. Csak kevesen vannak, akik elindulnak, és még kevesebben vannak, akik végig is csinálják és célba érnek. Szándékom, hogy segítsem a csodautasokat, és támogassam őket az út során. Ha nekivágsz, szorgalomra, komolyságra, elkötelezettségre és gyakorlásra lesz szükség, de az út végén a szabadság vár.

Alan Cohen ezt írja:
“Minden reggel úgy tűnik, hogy a napi leckét előző este írták, pont nekem.”
Ez valóban így van, sokszor alig tudtam elhinni. A csodák tanítása sokkal több, mint egy könyv, vagy napi leckék. Teljes körű lelki-spirituális átalakulás. Megváltoztatja a gondolkodásmódod, az életmódod, a tudatszinted, az egész életed. Ha elsajátítod a tanításokat, megszűnik benned a félelem, békében leszel a világgal, és önmagaddal is, a szeretet állapotában létezel, mert mindenben és mindenkiben azt látod majd. Magad mögött hagyod végre az illúziókat.

Miért csatlakozz az online- kurzushoz?

A kurzus segítségedre lesz, hogy könnyebben haladj végig az egy éves utazáson, és hogy valóban végig haladj! A csoportnak támogató szerepe van, kitartásra ösztönöz, inspirációt kaphatsz mások tapasztalataiból, együtt sokkal vidámabb és örömtelibb a felfedezés. Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberekkel, akiktől támogatást, bátorítást kaphatsz. Része lehetsz egy olyan közösségnek, ahol minden felmerülő kérdésedet meg tudod beszélni másokkal. Napi szintű kapcsolattartás, azonnal megválaszolásra kerülnek a kérdéseid, nem kell heteket várnod.

Hogyan fog működni?

A Facebookon hozok létre egy zárt csoportot, tehát szükséged lesz Facebook profilra.
Ősszel indulunk, és egy teljes éven át végig kísérlek a leckéken.
Szeptember 20-án, amikorra kipihented magad és feltöltekeztél, elindulunk a csodák útján. Ahogy a nappalok rövidülnek, a természet csodás színekbe öltözik, megkezdődik egy olyan időszak, ami kiváló a visszahúzódásra, az elmélyülésre, és a befelé figyelésre.

 • Az út során folyamatosan feladatokat és kérdéseket kapsz,
 • hanganyag formában is elérhetőek a napi leckék,
 • megbeszéljük a felmerülő kérdéseket,
 • átbeszéljük, milyen kihívásokkal találkoztál, milyen örömöket éltél meg,
 • megemeljük a rezgésszintünket – pozitív energiával töltődünk fel,
 • meditációkat kapsz,
 • különleges módon vesszük át a leckéket, a törzsszöveget, és a fogalmakat.

Neked szól ha:

✔ az elméd elég nyitott arra, hogy megkérdőjelezd, amit feltételezel, amiben hiszel;
✔ ha belső békére vágysz;
✔ spirituális útkereső vagy;
✔ célul tűzted ki tudatszinted emelését;
✔ a szeretetet választod, és nyitott szívvel akarsz élni;
✔ ha a szabadságot jobban akarod, mint a rabságot;
✔ ha jobban vonz a gyógyulás, mint a fájdalom;
✔ szívesen vagy egy jókedvű, vidám közösség tagja;
✔ szeretnéd kihasználni egy tanulócsoport energiáját a feltöltődéshez, a fejlődéshez, és a kitartáshoz;
✔ szeretnél válaszokat kapni a kérdéseidre;
✔ ha még nem ismered A csodák tanítását, de érdekel,
✔ ha eddig egyedül olvastad a könyvet, és most szeretnél egy vidám csoport segítségével haladni.

Az egy éves kurzus hatására:

✔ tudni fogod, hogy az életben mi valódi, és mi az, ami csupán az elme programja és hitrendszere;
✔ képes leszel elengedni a hiedelmeidet, a negatív gondolataidat és érzelmeidet;
✔ rendeződnek a kapcsolataid;
✔ rájössz, hogy már nincs szükséged arra, hogy igazad legyen;
✔ kiegyensúlyozottá válik az életed;
✔ a körülötted történő események nem billentenek ki a belső békéből;
✔ többet mosolyogsz és nevetsz, egyre könnyebb és boldogabb leszel;
✔ tisztábban látod, hogy mi a feladatod a világban, a kurzus elhozza neked a szabadság élményét;
✔ képes leszel szeretet adni és elfogadni;
✔ belső erőre teszel szert, érezni fogod, amint a súlyok lekerülnek rólad;
✔ magabiztosabbá válsz, minden amit csinálsz egyre élvezetesebbé válik; a dolgok egyre jobbra fordulnak;
✔ felfedezed, hogy mélyen benned, egy magától működő tanító él, és képes leszel meghallani a belső hangodat. Rátalálsz valódi Énedre.

Meg kell-e várnom, a szeptember elsejét a leckék elkezdésével? 

Nem!
Ugyan szeptember elsején az első leckével kezdünk, és a magyarázatokat is az elején kezdem, de te a kérdéseknél azzal dolgozol, ahol tartasz. Nyugodtan vágj bele akár ma, de ha épp a 200. leckénél tartasz, akkor is érdemes elkezdened az online kurzust! Mindegy, hol jársz a munkafüzetben, ha elindulsz velünk, garantáltan új élményekben, és felismerésekben lesz részed!

Milyen további előnyökkel jár még a kurzus? 

 • Egy könnyed, kényelmes, játékos tanulást tesz lehetővé, mely számodra rendkívül rugalmas.
 • Ha elvégezted a kurzust, az egy év után is tagja maradsz a Facebook csoportnak, így bármikor vissza tudod nézni, azokat a részeket, amik fontosak számodra, vagy épp aktuálisak az élethelyzetedben. Elérhetőek maradnak a hanganyagok és a videók is.
 • A kérdezési lehetőség bármikor adott számodra, és mások kérdéseiből is sokat fogunk tanulni.
 • Videókon is rendszeresen bejelentkezem, a nagyobb témákról ilyen módon fogok beszélni.
 • Különböző meditációkat tudsz majd letölteni.
 • Ha elvégzed az egy éves kurzust, a csodás hétvégék árából 10% kedvezményben részesülsz.

Mennyibe kerül a részvétel?

Az egy éves online kurzus részvételi díja:

50.000,- Ft

egyösszegű fizetés esetén.

Ha a részvételi díjat szeretnéd inkább 2, vagy 4 részletben rendezni, erre is van mód. A számodra legkedvezőbb fizetési módot a jelentkezést követően válasz e-mailben fogjuk megbeszélni.

A kurzus ára egyösszegű fizetés esetén a legkedvezőbb.

(Fél éves fizetés esetén: 32.500 Ft, negyedéves fizetés esetén: 19.500 Ft)

A gyakorlatok végzése közben megtapasztalod a napsütést és a felhőket, a felragyogó világosságot és a zavar mocsarát, a szárnyalás extázisát, de lehetséges, hogy rád tör a lehangoltság sötétje is. “A út során időről – időre felütheti fejét a kétség.” (F/Z. 1. 1:2) Meglehet, hogy megjelenik a belső ellenállásod, és egyre rafináltabb ötletekkel áll elő, hogy miért ne végezd el a napi leckéket. Ilyenkor úgy érzed beteg vagy, fáradt vagy, erre most nincs időd, vagy inkább a családdal kirándulnál és hosszasan lehetne sorolni a kifogásokat. Az egod egyáltalán nem akarja azt a változást, amit a leckék végzése okoz. Ezért ha motivációt és biztonságot jelent számodra, egy összegben fizesd ki a teljes év anyagát, így ráadásul jókora kedvezményben is részesülsz.

(Ha már elvégezted nálam az egy éves kurzust, akkor az árakból 50% kedvezményben részesülsz!)

Mi történik, ha pl. 3 hónap után nem fizeted be a következő részletet?

Akkor számodra véget ér a kurzus, kiesel a csoportból.

Később is be lehet kapcsolódni?

Szeptember 20-a után már nem tudsz csatlakozni, legközelebb egy év múlva lesz erre lehetőség.

Mire lesz szükséged a kurzus elvégzéséhez? 

1.) Facebook profilra! A napi leckék, a feladatok, a kérdések, videók, minden egy zárt csoportban lesz elérhető. Így ha személyesen nem is, de mégis együtt leszünk mindannyian, egy szereteten alapuló vidám közösségben.
2.) Naplóra vagy egy füzetre, amibe a gondolataidat, a kérdésekre adott válaszaidat le tudod jegyezni. Érdemes leírnod minden számodra fontos információt, történést, ami a későbbiekben segíti az életed.

Igen, szeretnék részt venni! Mit tegyek?

Kattints a jelentkezem gombra!

Jelentkezem erre az eseményre
Kifizetem

💜💜💜

Minden jó, ha jó a vége!

Zárótábor!

Egy évig “együtt töltjük” a mindennapjainkat virtuálisan. Úgy érezzük, már ismerjük egymást. Kialakul egy bizalom, barátságok szövődnek. De a Csodalelkek nagy részével személyesen nem találkozom. Pedig nagyon jó lenne. Ezért a kurzus egy Csodatáborral zárul. Méltóképpen fejezzük be a 12 hónapos utazást, adunk neki egy csodás lezárást, annak ellenére, hogy ez a kurzus nem a vég, hanem pont, hogy a kezdet!

A tábor október elején kerül megrendezésre, péntek délutántól vasárnap délutánig. Létszámtól függően vagy Kisnyalkán, vagy Bakonybélben. A tábor ára szállással, étkezéssel, programmal együtt 35.000 Ft/fő.

Ez a program nem kötelező, a kurzus második felében elég eldöntened, hogy szeretnél-e részt venni rajta.

💝💝💝

Ha szeretnél részt venni az éves kurzuson, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

Hagyj üzenetet