Események betöltése

ONLINE CSODAKURZUS 

12 hónapon keresztül együtt megyünk végig a csodák útján úgy, hogy nem kell utaznod, nem kell távol lenned a családodtól. Minden nap akkor szánsz időt a leckékre és a tanulásra, mikor neked megfelel. Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, segítelek és támogatlak az úton.  A leckék végzésével behívod a mindennapjaidba a Tanítást. A kommunikációnk egyszerű és gyors, bármikor felteheted a felmerülő kérdéseidet.

A kurzus  megmutatni kíván egy utat, amelyet követve rátalálhatsz saját Belső Tanítódra. Célja, a megbocsátáson keresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy visszatérhessünk a Szeretethez. Az egy éves online kurzus azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást. A könyvben előfordul néhány olyan kifejezés és mondat, aminek az értelmezése nem igazán könnyű. Ezért igen sok kérdést kapok, aminek nagyon örülök, mert azt látom, hogy a Tanítás egyre többeket érint meg. Legutóbb egy kedves lány a következőket írta:

“Bocsánat a sok kérdésért de ezek nélkül nem érteném meg drága Jézusom szavait. Így is szerintem ezekkel a pontos értelmezésekkel újból el kell kezdenem a könyv olvasását.”

Félre lehet értelmezni egyes részeket a könyvben, nem könnyű a nyelvezete, de ezen lehet segíteni. Arra gondoltam, haladjunk együtt, kérdezz folyamatosan, értsd mindig azt, amit a könyv mondani akar.

A csodák tanítása arra biztat, hogy a valóban értékes dolgoknak szenteljük az életünket. A tanítások útján elindulni nem kis dolog. Csak kevesen vannak, akik elindulnak, és még kevesebben vannak, akik végig is csinálják és célba érnek. Szándékom, hogy segítsem a csodautasokat, és támogassam őket az út során. Ha nekivágsz, szorgalomra, komolyságra, elkötelezettségre és gyakorlásra lesz szükség, de az út végén a szabadság vár.

Alan Cohen ezt írja:
“Minden reggel úgy tűnik, hogy a napi leckét előző este írták, pont nekem.”
Ez valóban így van, sokszor alig tudtam elhinni. A csodák tanítása sokkal több, mint egy könyv, vagy napi leckék. Teljes körű lelki-spirituális átalakulás. Megváltoztatja a gondolkodásmódod, az életmódod, a tudatszinted, az egész életed. Ha elsajátítod a tanításokat, megszűnik benned a félelem, békében leszel a világgal, és önmagaddal is, a szeretet állapotában létezel, mert mindenben és mindenkiben azt látod majd. Magad mögött hagyod végre az illúziókat.

Miért csatlakozz az online- kurzushoz?

A kurzus segítségedre lesz, hogy könnyebben haladj végig az egy éves utazáson, és hogy valóban végig haladj! A csoportnak támogató szerepe van, kitartásra ösztönöz, inspirációt kaphatsz mások tapasztalataiból, együtt sokkal vidámabb és örömtelibb a felfedezés. Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberekkel, akiktől támogatást, bátorítást kaphatsz. Része lehetsz egy olyan közösségnek, ahol minden felmerülő kérdésedet meg tudod beszélni másokkal. Napi szintű kapcsolattartás, azonnal megválaszolásra kerülnek a kérdéseid, nem kell heteket várnod.

Hogyan fog működni?

A tanfolyamhoz egy e-mail címre lesz szükséged. NEM A FACEBOOKON LESZ ELÉRHETŐ A TANFOLYAM!
Ősszel indulunk, és egy teljes éven át végig kísérlek a leckéken.
Szeptember 20-án, amikorra kipihented magad és feltöltekeztél, elindulunk a csodák útján. Ahogy a nappalok rövidülnek, a természet csodás színekbe öltözik, megkezdődik egy olyan időszak, ami kiváló a visszahúzódásra, az elmélyülésre, és a befelé figyelésre.

A beszélgetésekhez, magyarázatokhoz a Classroom-ot fogjuk használni. Ez egy mindenki számára könnyedén kezelhető felület. Itt teheted fel a kérdéseidet, itt fogod megkapni a feladatokat, magyarázatokat, segítő videókat, dokumentumokat és a meditációkat is. Előfordulhat, hogy reggel nincs időd elolvasni a leckét, akkor meg tudod hallgatni. A leckék hanganyagához is kapsz hozzáférést. Nemcsak a Munkafüzettel foglalkozunk, hanem a Törzsszöveggel is, ebből heti egy fejezetet veszünk. Minden hónap utolsó vasárnapján tartunk egy kis összefoglalót, amit alkalmanként videó konferenciában oldunk meg, hogy lehetőségünk legyen valóban beszélgetni is.
Semmi gond, ha lemaradsz a leckékkel, mert azzal dolgozol, amit megcsináltál abban a hónapban. A csoport idővel biztosan nem egyszerre halad majd, hisz előfordul, hogy valaki lemarad. A leckéket vissza tudod nézni, és a hozzá tartozó kérdéseket, kommenteket is látod.

ÚJDONSÁG!
Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a könyvben előfordulnak fordítási pontatlanságok. Ebben az évben először, csak az online csoportban a javított változatot kapod meg. Így bizonyos részek sokkal érthetőbbé válnak.

Időnként feladatot kapsz, hogy bele keljen merülnöd néhány részletbe bizonyos szempontok alapján. (Persze, semmi nem kötelező.)
Minden összefoglaló napon küldök neked egy kapcsolódó vezetett meditációt.
Időnként magyarázó videót kapsz, ahol válaszolok a bonyolultabb kérdésekre, és elmagyarázok bizonyos fogalmakat. Havonta egyszer pedig a google meet alkalmazással tudunk egymássál beszélgetni, ahol bármit kérdezhetsz, és ajánlok könyveket is.

 • Az út során folyamatosan feladatokat és kérdéseket kapsz,
 • hanganyag formában is elérhetőek a napi leckék,
 • megbeszéljük a felmerülő kérdéseket,
 • átbeszéljük, milyen kihívásokkal találkoztál, milyen örömöket éltél meg,
 • megemeljük a rezgésszintünket – pozitív energiával töltődünk fel,
 • meditációkat kapsz,
 • különleges módon vesszük át a leckéket, a törzsszöveget, és a fogalmakat.

Neked szól ha:

✔ az elméd elég nyitott arra, hogy megkérdőjelezd, amit feltételezel, amiben hiszel;
✔ ha belső békére vágysz;
✔ spirituális útkereső vagy;
✔ célul tűzted ki tudatszinted emelését;
✔ a szeretetet választod, és nyitott szívvel akarsz élni;
✔ ha a szabadságot jobban akarod, mint a rabságot;
✔ ha jobban vonz a gyógyulás, mint a fájdalom;
✔ szívesen vagy egy jókedvű, vidám közösség tagja;
✔ szeretnéd kihasználni egy tanulócsoport energiáját a feltöltődéshez, a fejlődéshez, és a kitartáshoz;
✔ szeretnél válaszokat kapni a kérdéseidre;
✔ ha még nem ismered A csodák tanítását, de érdekel,
✔ ha eddig egyedül olvastad a könyvet, és most szeretnél egy vidám csoport segítségével haladni.

Az egy éves kurzus hatására:

✔ tudni fogod, hogy az életben mi valódi, és mi az, ami csupán az elme programja és hitrendszere;
✔ képes leszel elengedni a hiedelmeidet, a negatív gondolataidat és érzelmeidet;
✔ rendeződnek a kapcsolataid;
✔ rájössz, hogy már nincs szükséged arra, hogy igazad legyen;
✔ kiegyensúlyozottá válik az életed;
✔ a körülötted történő események nem billentenek ki a belső békéből;
✔ többet mosolyogsz és nevetsz, egyre könnyebb és boldogabb leszel;
✔ tisztábban látod, hogy mi a feladatod a világban, a kurzus elhozza neked a szabadság élményét;
✔ képes leszel szeretet adni és elfogadni;
✔ belső erőre teszel szert, érezni fogod, amint a súlyok lekerülnek rólad;
✔ magabiztosabbá válsz, minden amit csinálsz egyre élvezetesebbé válik; a dolgok egyre jobbra fordulnak;
✔ felfedezed, hogy mélyen benned, egy magától működő tanító él, és képes leszel meghallani a belső hangodat. Rátalálsz valódi Énedre.

Meg kell-e várnom, a szeptemberi indulást a leckék elkezdésével? 

Nem!
Ugyan szeptember 20-án az első leckével kezdünk, és a magyarázatokat is az elején kezdem, de te a kérdéseknél azzal dolgozol, ahol tartasz. Nyugodtan vágj bele akár ma, de ha épp a 200. leckénél tartasz, akkor is érdemes elkezdened az online kurzust! Mindegy, hol jársz a munkafüzetben, ha elindulsz velünk, garantáltan új élményekben, és felismerésekben lesz részed!

Milyen további előnyökkel jár még a kurzus? 

 • Egy könnyed, kényelmes, játékos tanulást tesz lehetővé, mely számodra rendkívül rugalmas.
 • A teljes tananyagot és a videókhoz való hozzáférést megkapod, így az egy év után is bármikor vissza tudod nézni őket. Elérhetőek maradnak a hanganyagok is.
 • A kérdezési lehetőség bármikor adott számodra, és mások kérdéseiből is sokat fogunk tanulni.
 • Különböző meditációkat tudsz majd letölteni.

Mennyibe kerül a részvétel?

Az egy éves online kurzus részvételi díja:

60.000,- Ft egyösszegű fizetés esetén.

A párkapcsolatunkban is egy őszinte, szeretet alapú, megszentelt kapcsolatra törekszünk, így fontos, hogy együtt változzunk életünk párjával. Ezért ha a pároddal ketten jelentkeztek a kurzusra, ő fél áron, vagyis 30.000 Ft-ért vehet részt a kurzuson. 

Ha a részvételi díjat szeretnéd inkább 2, vagy 4 részletben rendezni, erre is van mód. A számodra legkedvezőbb fizetési módot a jelentkezést követően válasz e-mailben fogjuk megbeszélni.

A kurzus ára egyösszegű fizetés esetén a legkedvezőbb.

(Fél éves fizetés esetén: 37.500 Ft, negyedéves fizetés esetén: 21.500 Ft)

A gyakorlatok végzése közben megtapasztalod a napsütést és a felhőket, a felragyogó világosságot és a zavar mocsarát, a szárnyalás extázisát, de lehetséges, hogy rád tör a lehangoltság sötétje is. “A út során időről – időre felütheti fejét a kétség.” (F/Z. 1. 1:2) Meglehet, hogy megjelenik a belső ellenállásod, és egyre rafináltabb ötletekkel áll elő, hogy miért ne végezd el a napi leckéket. Ilyenkor úgy érzed beteg vagy, fáradt vagy, erre most nincs időd, vagy inkább a családdal kirándulnál és hosszasan lehetne sorolni a kifogásokat. Az egod egyáltalán nem akarja azt a változást, amit a leckék végzése okoz. Ezért ha motivációt és biztonságot jelent számodra, egy összegben fizesd ki a teljes év anyagát, így ráadásul jókora kedvezményben is részesülsz.

(Ha már elvégezted nálam az egy éves kurzust, akkor 20.000 Ft-ért vehetsz részt a tanfolyamon.)

Mi történik, ha pl. 3 hónap után nem fizeted be a következő részletet?

Akkor számodra véget ér a kurzus, kiesel a csoportból és nem kapod tovább a tananyagot.

Később is be lehet kapcsolódni?

Szeptember 20-a után már nem tudsz csatlakozni, legközelebb egy év múlva lesz erre lehetőség.

Mire lesz szükséged a kurzus elvégzéséhez? 

1.) E-mail címre és internetre. A napi leckéket, a feladatokat, a videók linkjeit, e-mailben kapod meg. Lesz egy jelszóval védett közös chat oldalunk és online találkozókat is fogunk tartani, így ha személyesen nem is, de mégis együtt leszünk mindannyian, egy szereteten alapuló vidám közösségben.
2.) Naplóra vagy egy füzetre, amibe a gondolataidat, a kérdésekre adott válaszaidat le tudod jegyezni. Érdemes leírnod minden számodra fontos információt, történést, ami a későbbiekben segíti az életed.

Igen, szeretnék részt venni! Mit tegyek?

Kattints a jelentkezem gombra!

Jelentkezem
Kifizetem

💜💜💜

Minden jó, ha jó a vége!

Zárótábor!

Egy évig “együtt töltjük” a mindennapjainkat virtuálisan. Úgy érezzük, már ismerjük egymást. Kialakul egy bizalom, barátságok szövődnek. De a Csodalelkek nagy részével személyesen nem találkozom. Pedig nagyon jó lenne. Ezért a kurzus egy Csodatáborral zárul. Méltóképpen fejezzük be a 12 hónapos utazást, adunk neki egy csodás lezárást, annak ellenére, hogy ez a kurzus nem a vég, hanem pont, hogy a kezdet!

A tábor általában szeptember végén – október elején kerül megrendezésre, csütörtök délutántól vasárnap délutánig. Eddig a csodás Bakonybél adott otthont az eseménynek. A tábor ára szállással, étkezéssel, programmal együtt 55.000 Ft/fő az idén, de ez változhat!

Ez a program nem kötelező, a kurzus vége felé elég eldöntened, hogy szeretnél-e részt venni rajta.

💝💝💝

Ha szeretnél részt venni az éves kurzuson, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!