Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A Szívnyitó találkozón való részvétel lehetősége bárki számára nyitott, de tudnod kell, hogy a szellemiségünk A csodák tanítására épül. E tanítás arra biztat, hogy valóban értékes dolognak szenteljük az életünket. Célja, a megbocsátáson keresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy visszatérhessünk a Szeretethez.

Ez az egy napos találkozó abban támogat, hogy szíved megnyitásával elindulj befelé, rátalálj saját fényedre, amit azután már könnyedén megoszthatsz a világgal, és fényed jelzőlámpaként világíthat másoknak is. Itt egy szeretetteljes közösséget találsz, ahol segítjük egymást, és együtt követjük az igazság által számunkra kijelölt utat. Mindannyian tanulók vagyunk, a tanítónk a Szentlélek, az osztálytermünk az élet, és osztálytársaink minden ember akivel találkozunk. Viszont tanítók is vagyunk egyben, hiszen az életünkkel, a példánkkal, hatunk másokra. Mindig azt tanítjuk, amiben hiszünk, és akik vagyunk. Ezért szándékunk, hogy felismerjük kik is vagyunk valójában, és csak a szeretetet tanítsuk.

Nem baj, ha nem végezted még el A csodák tanításának kurzusát. Elég a nyitottság, és a tiszta szándék. Szeretettel várunk bárkit, akit megszólít a program.

Mi lenne, ha boldogan élnél, nem veszekednél a valósággal, áramolnál minden pillanattal, és erőfeszítés nélkül örömittasan szeretnéd azt, ami van?
A találkozó témái segítenek megkérdőjelezni a gondolataidat, és rájössz, hogy semmit sem jelentenek. Ragyogni fogsz belülről ennek a felismerésnek az örömében.

A csodák tanítása azt írja, hogy elsődleges felelősséged csodatévőnek lenni, és a legfontosabb feladatod engedni, hogy gyógyuljon az elméd.

A szívnyitó nap menete: 

Minden alkalommal van egy témánk, amiről beszélgetünk, és megnézzük mit mond erről a Tanítás, milyen segítséget ad?
Következő témánk: Külső és belső világunk.
Valamint visszatekintünk a 2022-es évünkre, számba vesszük a tanulságokat, és az elengedni valókat, és előkészítjük az év zárását.

Így ha még nem olvastad a könyvet, megismerkedhetsz néhány idézettel, videókkal, a témához kapcsolódó csoportos gyakorlatokat végzünk, melyek segítik, hogy az elméletet energetikailag is meg tudjuk élni.
Célunk, hogy megismerjük A csodák tanításának eszméit, és beépítsük mindennapi életünkbe;
megkérdőjelezzük a gondolatainkat, lebontsuk korlátozó hiedelmeinket;
ráhangolódjunk belső vezérlő rendszerünkre, és képesek legyünk megérezni jelzéseit;
valamint nagy hangsúlyt fektetünk a meditációra és kontemplációra.
A csoport energiája megemeli rezgésszintünket mivel a szándékok összegződnek, de az is lehet, hogy szorzódnak, vagy inkább hatványozódnak egy ilyen csoportban.
A bónusz pedig, hogy új barátokat szerzünk.

Zárásképp Sárainé Kati csodás hangfürdőjében merülhetünk el. Egy kb. 40 perces hangutazással koronázzuk meg a napot.

Neked szól ha:

  • szeretnél pozitív változásokat érezni magadban és ezzel az életedben;
  • szeretnél nyugodtabb, békésebb, boldogabb lenni;
  • szeretnél magyarázatot találni arra, miért fájdalmasak egyes kapcsolataid, miért nem tudod szeretni, elfogadni magad, miért nem vagy elég kitartó;
  • szeretnél bizonyítékot találni rá, hogy képes vagy megváltozni;
  • szívesen vagy jókedvű, vidám társaságban;
  • ha belefáradtál abba, hogy a szenvedő, fájó világot lásd, és kíváncsi vagy a gyógyult világra;
  • ha megízlelnéd milyen “csodatévőként” élni, nyitottnak lenni a csodákra, észrevenni és beengedni őket a mindennapjaidba.

Időpont:
december 4. vasárnap 10.30 – 17.00

Mennyibe kerül?
A részvétel adományos.
Hálás szívvel megköszönöm, ha támogatod a munkám.

Helyszín:
Keola Csodaműhely; Érd, Felső u. 53

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?
A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. A részvétel regisztrációhoz kötött, csak akkor tudsz részt venni a programon, ha előzőleg bejelentkeztél! A csoport kis létszámú, minimum 4, maximum 10 fő. Kérlek, csak abban az esetben jelentkezz, ha az adott napon a program elejétől a végéig jelen tudsz lenni!

Jelentkezem

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!