Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A tanulócsoportban való részvétel lehetősége bárki számára nyitott, aki elkötelezett A csodák tanításának tanulmányozása, és a spirituális fejlődés mellett.

A csoport találkozó azért jött létre, hogy segítse az egyéni tanulást, a fejlődést, és támogasson az úton, amin jársz. Mindannyian A csodák tanítását tanulmányozó tanulók vagyunk, a tanítónk a Szentlélek, az osztálytermünk az élet, és osztálytársaink minden ember akivel találkozunk.

Szándékunk Isten Akarata szerint megnyílni a tudatfejlődés és az igazság előtt, és létrehozni egy feltétel nélküli szereteten alapuló közösséget.

Mindannyiunk életében eljön a pillanat, amikor valamiféle belső hang hívására, elkezdünk kutatni valódi Énünk után. Bizonyára hallottál már róla, hogy a világodat te teremted. De vajon hogyan? A csodák tanítása nem csupán egy három részből álló könyv, vagy napi leckék, hanem egy új életforma, és tudatváltás. Teljes körű spirituális átalakulás.

A csodák tanításáról nem elég hallani. A napi leckéket nem elég elolvasni. Hiába ismered a tanítást, ha nem építed be a mindennapjaidba, ha nem tudod alkalmazni és nem azt éled. Viszont ez, csak kitartó gyakorlással érhető el.
Mi lenne, ha boldogan élnél, nem veszekednél a valósággal, áramlanál minden pillanattal, és erőfeszítés nélkül örömittasan szeretnéd azt, ami van?
A beszélgetések segítenek megkérdőjelezni a gondolataidat, és rájössz, hogy semmit sem jelentenek. Ragyogni fogsz belülről ennek a felismerésnek az örömében.

A csodák tanítása azt írja, hogy elsődleges felelősséged csodatévőnek lenni, és a legfontosabb feladatod engedni, hogy gyógyuljon az elméd.

Miről beszélgetünk?

Minden alkalommal van egy témánk, amiről beszélgetünk, és megnézzük mit mond erről a Tanítás, milyen segítséget ad.

✔ Fő célunk, hogy A csodák tanításának leckéit képesek legyünk alkalmazni a mindennapi életünkben;
✔ megkérdőjelezzük a gondolatainkat, és fokozatosan lebontjuk korlátozó hiedelmeinket;
✔ kibontjuk mit kell tennünk annak érdekében, hogy tudatszintünk emelkedjen, hogyan leszünk képesek észrevenni belső vezérlő rendszerünk jelzéseit;
✔ tanulmányozzuk A csodák tanításának leckéit, és a törzsszöveget;
✔ gyakorlati módszert tanulunk az elengedésre;
✔ nagy hangsúlyt fektetünk a meditációra és kontemplációra;
✔ a csoport energiája megemeli rezgésszintünket – pozitív energiákkal töltődünk fel;
✔ új barátokat szerzünk;

Neked szól ha:

✔ szeretnél pozitív változásokat érezni magadban és ezzel az életedben;
✔ szeretnél nyugodtabb, békésebb, boldogabb lenni;
✔ szeretnél magyarázatot találni arra, miért fájdalmasak egyes kapcsolataid, miért nem tudod szeretni, elfogadni magad, miért nem vagy elég kitartó;
✔ szeretnél bizonyítékot találni rá, hogy képes vagy megváltozni;
✔ szívesen vagy jókedvű, vidám társaságban;
✔ ha belefáradtál abba, hogy a szenvedő, fájó világot lásd, és kíváncsi vagy a gyógyult világra, arra, hogy mi az, ami valós;
✔ ha megízlelnéd milyen csodautasként élni, nyitottnak lenni a csodákra, észrevenni és beengedni őket a mindennapjaidba.

Mikor lesznek a találkozók?
Egyelőre nincs időpont.

Hogyan zajlik a találkozó?

A Google Meet  videókonferencia szolgáltatást használjuk.  A használata rendkívül egyszerű. Közvetlenül e-mail-meghívóból be tudsz kapcsolódni a beszélgetésbe. Csak az e-mail címedre van szükségem, és a találkozó előtt 15 perccel megkapod a linket, amire kattintva be tudsz lépni a szobába. Tudunk beszélgetni, látjuk és halljuk egymást, kivetítem a számítógépem képernyőjét, így az anyagot és a videókat is láthatod.

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel?

A részvétel adomány alapú.
Hálás szívvel megköszönöm, ha támogatod a munkám.
Az online Tanulócsoport találkozók és Csodás estekhez való hozzájárulást kifizetheted bankkártyával, vagy átutalással, a Hozzájárulok gombra kattintva. Az alap összeg, amit a kosárba tudsz tenni 1.000 Ft, de lehetőség van a + jellel emelni rajta.

Bármelyik alkalommal lehet csatlakozni!!

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. A részvétel regisztrációhoz kötött, csak akkor tudsz részt venni a programon, ha előzőleg bejelentkeztél! Válasz e-mailben küldöm meg részedre a belépéshez szükséges kódot. Ha még nem ismernéd az alkalmazást, küldök hozzá magyar nyelvű használati útmutatót.
Max. létszám 15 fő!

Jelentkezem erre az eseményre
Hozzájárulok