kapcsolat

Hívj minket

Küldj emailt

Címünk

2030 Érd, Felső utca 53.

Gyors kapcsolat

  Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot

  Vélemények

  “Soha semmi nem adott még nekem ennyi felismerést, ennyi bölcsességet, mint ez a tanítás. A csoportban minden érthetővé vált. Hálás vagyok a Szentléleknek, hogy elém hozta A csodák tanítását, és magamnak is, hogy nyitott voltam, és meghallottam a hívást.”

  Nóra – Szolnok

  “Hálásan köszönöm ezt a felejthetetlen csodás hétvégét Anikónak és a társaimnak is. Hihetetlen, hogy milyen változásokon mentem keresztül, 1,5 éve küszködtem az elmúlt év tragédiáinak feldolgozásával, de sajnos egyedül nem ment. Itt olyan társakra találtam, akik befogadóan, őszintén hallgattak meg és mutatták a helyes utat életem békés folytatásához. Óriási előrelépés történt a mindennapjaimban is.”

  Kati – Pécs

  LÁTOGASS EL HOZZÁM

  csodaműhely & kreatív kuckó

  Érd szívében, egy központi, ám nyugodt helyen található a Csodaműhely. Azért adtam neki ezt a nevet, mert ezen a helyen minden a csodákról szól. Egy olyan tér, ahol pont az jön létre és jelenik meg, amire az ott lévőknek szükségük van. Itt megismerkedhetsz gyógynövényeinkkel, felfrissülhetsz és gyógyulhatsz talpmasszázzsal, köpöly vagy moxa terápiával, fájó testrészeidre pedig kérhetsz kinesio tape szalagot. Nagy szeretettel várlak akkor is, ha meditálni van kedved, feltöltődni, beszélgetni és lélekben is gyógyulni szeretnél a Csodák tanítása tanulócsoporttal. A kreativitás is helyet kapott itt. Megismerkedhetsz a mandala festés rejtelmeivel, valamint személyre szóló színterápiás mandalát rendelhetsz magadnak vagy szeretteidnek. A Keola Csodaműhely hangulatos helyszíne a testi-lelki feltöltődésnek.

  NÉZZ BE HOZZÁM