rólam

– HÍVÁS A VÁLTOZÁSRA –

gondolkodás nélkül követtem

A hívás a változásra egészen mélyről szólt. Gondolkodás nélkül követtem. Már 5 éve rendszeresen meditáltam, és elvonulásokon vettem részt, mikor egyszerre találkoztam A csodák tanításával és Dr. David R. Hawkins tanításaival. Ez az út egy olyan csodálatos folyamatra, és kalandra hívott, melyhez foghatót a világ sose kínált.
Amikor először elvégeztem A csodák tanítását, akkor éreztem legszabadabbnak magam egész életemben. Megéltem a váltást, egy spirituális irányba, egy magasabb tudatosság felé. Mikor ráébredtem, hogy semmi nem az, aminek hittem, elköteleződtem amellett, hogy megosszam az igazság üzenetét.

– TECHNIKÁK ÉS RITUÁLÉK –

boldogan tettem félre

Boldogan tettem félre a technikákat és rituálékat, mert rájöttem, hogy mindez csak eszköz. Olyan, mint egy csónak. Mikor átérsz a túlsó partra, már nincs rá szükséged többé.

Ismerem a szenvedést, a haragot, a vágyakozást, de már képes vagyok a békét és a szeretetet választani. Minden nap imádkozom ezért a kegyelemért, és hogy cselekedeteimet a szelídség és az állandó megbocsátás vezérelje. Már sejtem, hogy ki vagyok. Aki én vagyok, az vagy te is, a sztorik, történetek és hiedelmek nélkül. Abbahagytam a történetek gyártását, nem számít a múlt, vagy a jövő, nem aggódom, nem vetítek előre semmi olyasmit, ami nincs; nem akarok mindig mindent erővel megoldani, nem akarok valaki lenni, vagy valamilyenné válni, számomra minden épp jól van. Megélem a jelen pillanatot, szeretem azt, ami van, együtt áramlok az élettel. 

Már nem hiszem el a gondolataimat, így harmóniában élek azzal, ami van. Bízom, félreállok és engedem, hogy legyen, ami lenni akar, hagyom, hogy a Szentlélek vezessen. Bármi történik is, az ajándékot keresem meg benne. Azt nézem, hogyan tudom a javamra fordítani és a megbocsátásra használni. Isten jó, és azt akarja, hogy boldog legyek. Legyen hát meg Isten Akarata.

Elérkezett a pillanat, amikor minden kétség és habozás nélkül tudtam, hogy nem tudok már visszatérni a régi életemhez. Nem lehetek már az, aki voltam, miközben az új életem szabadságát élvezem. 2015 óta folyamatosan tanfolyamokkal, tanuló csoportokkal és elvonulásokkal segítem mindazokat, akik szeretnének a csodák útján velem tartani. 

A munkám, és a hivatásom öröm, és csodás Főnököm van, a Teremtő.

MIÉRT VAGYOK CSODA?

Amikor Mózes egy égő csipkebokorral találta szemben magát, és Isten szólt hozzá, Mózes megkérdezte: Hogy hívnak?

Olvass tovább

KÜLDETÉSEM INDIÁBAN

Szolgálat, lelki gyakorlat és élmények. A közel egy hónapos indiai tartózkodásom maga volt a csoda…

Olvass tovább

EGYÉNI BESZÉLGETÉSEK

Előfordulhat, hogy életed egy pontján elakadsz valamiben és szeretnél változtatni, de egyedül nem tudod, hogyan. Hívj bátran és kérj időpontot!

Olvass tovább

hitvallásom

Csak azért vagyok itt, hogy őszintén segítsek. Segítsek a gyógyulásban, egy boldog, bőség tudatos és szeretetteljes élet megvalósításában, a jelen békéjének megélésében. Minden reggel mikor felkelek, merítek Isten kegyelméből és megteszek még egy lépést afelé, hogy elvégezzem ezt a feladatot. Hálával telten járom az utam.

EGYEZTESS IDŐPONTOT VAGY

válassz egy tanulócsoportot

NÉZZ KÖRÜL ITT