rólam

– HÍVÁS A VÁLTOZÁSRA –

“gondolkodás nélkül követtem”

A hívás a változásra egészen mélyről szólt. Gondolkodás nélkül követtem. Már 5 éve rendszeresen meditáltam, és elvonulásokon vettem részt, amikor betoppant az életembe A csodák tanítása és Dr. David R. Hawkins tanításai. Ez az út egy olyan csodálatos folyamatra, és kalandra hívott, melyhez foghatót a világ sose kínált.
Amikor először elvégeztem A csodák tanítását, akkor éreztem legszabadabbnak magam egész életemben. Megéltem a váltást egy spirituális irányba, egy magasabb tudatosság felé. Mikor ráébredtem, hogy semmi nem az, aminek hittem, elköteleződtem amellett, hogy megosszam az igazság üzenetét.

– TECHNIKÁK ÉS RITUÁLÉK –

“boldogan tettem félre”

Boldogan tettem félre a technikákat és rituálékat, mert rájöttem, hogy mindez csak eszköz. Olyan, mint egy csónak. Mikor átérsz a túlsó partra, már nincs rá szükséged többé.

Ismerem a szenvedést, a haragot, a vágyakozást, de már képes vagyok a békét és a szeretetet választani. Minden nap imádkozom ezért a kegyelemért, és hogy cselekedeteimet a szelídség és az állandó megbocsátás vezérelje. Már sejtem, hogy ki vagyok. Aki én vagyok, az vagy te is, a sztorik, programok, történetek és hiedelmek nélkül. Abbahagytam a történetek gyártását, nem számít a múlt, vagy a jövő, nem aggódom, nem vetítek előre semmi olyasmit, ami nincs; nem akarok mindig mindent erővel megoldani, nem akarok valaki lenni, vagy valamilyenné válni, számomra minden épp jól van. Megélem a jelen pillanatot, szeretem azt, ami van, és együtt áramlok az élettel. 

Már nem hiszem el a gondolataimat, így harmóniában élek azzal, ami van. Bízom, félreállok és engedem, hogy legyen, ami lenni akar, hagyom, hogy a Szentlélek vezessen. Bármi történik is, a tanítást és az ajándékot keresem meg benne. Azt nézem, hogyan tudom a javamra fordítani és a megbocsátásra használni. Isten jó, és azt akarja, hogy boldog legyek. Az én akaratom pedig egy Isten Akaratával.

2015 augusztusában elérkezett a pillanat, amikor kétség nélkül tudtam, hogy nem tudok már visszatérni a régi életemhez. Valami átkattant bennem. Megtapasztaltam a szabadságot, és az út, amin elindultam, számtalan csodát hozott, és hoz azóta is. A munka amit magamon végzek, elkezdte lebontani rólam a hiedelmeket, a korlátokat, a pajzsokat, a porcelán mázat, az álarcokat, a vágyakat és sok-sok sötétséget. Sorra hullottak le, mint a hagyma rétegei. Ma már képes vagyok felhőtlenül élvezni új életem szabadságát. 2015 óta folyamatosan tanfolyamokkal, tanuló csoportokkal és elvonulásokkal segítem mindazokat, akik szeretnének a csodák útján velem tartani. Minden programomat és tanfolyamomat A csodák tanításának eszméi ihlettek.

A munkám, és a hivatásom öröm, és csodás Főnököm van, a Teremtő.

MIÉRT VAGYOK CSODA?

Amikor Mózes egy égő csipkebokorral találta szemben magát, és Isten szólt hozzá, Mózes megkérdezte: Hogy hívnak?

Olvass tovább

KÜLDETÉSEM INDIÁBAN

Szolgálat, lelki gyakorlat és élmények. A közel egy hónapos indiai tartózkodásom maga volt a csoda…

Olvass tovább

EGYÉNI BESZÉLGETÉSEK

Előfordulhat, hogy életed egy pontján elakadsz valamiben és szeretnél változtatni, de egyedül nem tudod, hogyan. Hívj bátran és kérj időpontot!

Olvass tovább

Szellemiség

Szándékom a teljes elköteleződés a valódi megbocsátás,- az ítéletalkotás teljes elengedése,- és a Krisztusi látóképesség elsajátítása mellett. Behívom az életembe az Isteni Akaratot. A kapcsolataimat felajánlom Istennek, szolgálják a legfelsőbb Jót, a megbocsátáson és folyamatos önátadáson keresztül a valódi Szereteten alapuló kapcsolódásokra törekszem. Döntéseimet szeretetből hozom, hátralépek és hagyom, hogy a Szentlélek vezessen. Mindennapi életemben úgy alakítom a struktúráját mindazon örömteli tevékenységeimnek, amelyekre ihletettséget érzek, hogy jó szívvel tudjam felajánlani mások számára is. Erőfeszítés mentesen áramlok az élettel, megengedem és hagyom, hogy a Szentlélek munkálkodjon bennem és általam.

Hitvallásom

Csak azért vagyok itt, hogy őszintén segítsek. Segítsek a gyógyulásban, egy boldog, bőség tudatos és szeretetteljes élet megvalósításában, a jelen békéjének megélésében. Minden reggel mikor felkelek, merítek Isten kegyelméből és megteszek még egy lépést afelé, hogy elvégezzem ezt a feladatot. Hálával telten járom az utam.

Képem

A megbocsátás szemén keresztül egy olyan világot látok, ahol tiszteljük a természetet, és békében létezünk. A fény világát látom, ahol nincs veszteség, csak hála, szeretet és egység.

Imám

Neked adom a hangom Jézus, a Te hangod szóljon rajtam keresztül.
Neked adom a szemeimet, segíts, hogy Krisztusi látásmóddal lássak mindenkit,
akit csak megpillantok.
Csendben vagyok, és meghallom ma igédet,
melyet nem zavarnak meg kisszerű gondolataim,
személyes vágyaim, vagy ítéleteim, mert mindezeket elengedem, és átadom Neked.
Vezesd ma a lábaimat, és vigyél oda, ahol lennem kell.
Megengedem a szent találkozásokat.
Használd a kezeimet, tetteim szolgálják mások javát,
érintésem hozzon gyógyulást mindenkinek.
Neked adom a szívemet. Tisztítsd meg kérlek, csak szeretet legyen benne, semmi más.
Neked adom az életemet, használj engem kegyelmed eszközeként.
Fényem hozzon reményt és békét mások életébe is.
Köszönöm, hogy tökéletes szentségben Veled járhatom utamat.
Hasonlatossá akarok válni Hozzád.
Ebben a pillanatban felemelem tekintetem arra, ami örökké jelen van,
segíts, hogy Krisztus szemével az idő mögé tekintsek
és felismerjem az igazságot, Önmagamat, Istent.
Hála.

EGYEZTESS IDŐPONTOT VAGY

válassz egy tanulócsoportot

NÉZZ KÖRÜL ITT