Kedves családtagom, jó barátom, ismerősöm és minden nagylelkű ember!

Életemnek egyik meghatározó mondata ez: Kérj, és adatik! Ha valamilyen kapcsolatban vagy velem, akkor tudod, hogy igen gyakran kérek. Időnként használt ruhát, tartós élelmiszert, játékokat, esetleg szaloncukrot vagy narancsot gyűjtögetek, attól függően épp mire van szükség, hová készülök adománnyal. Legtöbbször csak az idődet kérem, hogy segíts ezek eljuttatásában a rászorulókhoz. Azonban most először pénzadományt kérek. Ugyanis ahová most készülök, csak ezt tudom elvinni. Úti célom a nagy ellentétek országa: India, ahol mintegy 825 millió ember él mély szegénységben. Belegondolni is szörnyű, mennyi gyermek szenved alultápláltságtól, milyen magas a csecsemőhalálozás aránya, és hogy a lakosságnak csak a 30 %-a jut megfelelő ivóvízhez. Még napjainkban is elterjedt a gyermekmunka, megközelítőleg 35 millió iskoláskorú gyermek dolgozik, akiknek nagy része adósság fejében lett elzálogosítva. Ez bizony rabszolgaság!

Utazásom elsődleges célja a szolgálat. A közel egy hónapos indiai tartózkodásom ideje alatt önkéntes munkát végzek, segítek a gyermek étkeztetésben, és adományozni szeretnék a szex rabszolgaságra kényszerített leánygyermekek megmentésén és rehabilitációján munkálkodó segélyszervezetnek.

Ha lemondasz akárcsak egy napi ebéded áráról, és felajánlod adományként, abból legalább 10 gyermeket tudok jól lakatni. De egy doboz cigaretta árából is. Ha azon az oldalon vagy, hogy tudsz adni, és szimpatikus neked ez a misszió, segíts!

Kérlek, segítsd a küldetésem! Ebben a fizikai világban sokan azt hiszik, ha adnak valamit, akkor nekik kevesebb lesz. De valójában épp az ellenkezője igaz. A csodák tanítása azt írja, adni és kapni egy és ugyanaz. Mindent, amit adunk, magunknak adjuk. Szívből kívánom, te is legyél képes a veszteség érzete nélkül adni!

„A világon minden jócselekedet mennyei gyümölccsé válik. Kétszer ízleled meg: először, amikor szeretetből cselekszel, másodszor pedig, amikor látod a hatását. Néha azonnal láthatod, néha később, néha nem is láthatod. A csodák nem mindig járnak látható hatásokkal. Ám gyakran kapsz visszajelzést egyidejű esemény vagy csoda formájában arról, hogy jó szándékú cselekedeted valaki másnak jobbá tette az életét. Ennél nagyobb jutalom nem létezik.” (Alan Cohen)

Amennyiben szeretnéd átélni az adakozás örömteli érzését, és támogatásoddal részt vennél ebben a küldetésben, adományodat 2018. február 10-ig a Lévai Anikó UniCredit Bank 10918001-00000193-05290003 számlaszámra tudod elutalni vagy befizetni. A közlemény rovatba az e-mail címed írd, hogy külön is köszönetet tudjak mondani.
Személyesen Érden a Csodaműhelyben, az adományládában is van lehetőség elhelyezni.

Ahogy Teréz anya mondta: Amit teszünk csak egy csepp a tengerben. A nélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger. Az hiányozna örökre.

Hálásan köszönök minden segítséget!

Isten áldjon!

Lévai Anikó

Ebben a pillanatban 39.677 Ft van ezen a számlán, ez az én felajánlásom. A cél: 500.000 Ft. Hála.

******************************************************************

2017.12.18: Megérkeztek az első adományok.

Egyenleg: 55.677 Ft.

Hálás köszönet!

******************************************************************

2018.02.10:
VÉGTELEN A HÁLÁM! 501.000 FT-OT VÁLTOTTAM DOLLÁRRA, ÉS EZZEL AZ ADOMÁNNYAL INDULTAM ÚTNAK. KÖSZÖNÖM!!!

Minden egy gondolattal kezdődött. Majd egy szeretettel teli szándék vezérelte kéréssé változott, ami a kegyelem által, és sok-sok jó szándékú, önzetlen ember segítsége által megadatott. Az indiai árvaháznak 501.000 Ft adomány gyűlt össze. Azt kívánom, minden kérésetek úgy váljon valóra mint az enyém. Végtelen hála, és köszönet! ❤️

Hogyan jutottam el A Teréz Anya Árvaházba?