Nagyon sokat dolgoztam a bizalommal eddigi életem során. Talán már írtam is róla neked, de elég fontos téma ahhoz, hogy újra elővegyük.
A csodák tanítása és az életem eseményei felnyitották a szemem. Csodával határos módon kerültem ki egy kilátástalan és reménytelen helyzetből, így számomra egyértelmű, hogy létezik a gondviselés, és megingathatatlan a hitem és bizalmam. Bízom benne, hogy soraim segítséget nyújtanak neked, és anélkül is megerősödik a bizalmad, hogy olyan mélypontot kellene átélned mint nekem.

A kurzus segít felismerned, hogy mi a valódi bizalom. Ilyenkor elképesztő bizonyosságot érzel. Bízol az áramlásban, megadod magad, bízol abban, hogy vezetnek, bízol a Szentlélekben, bízol abban, hogy minden a legfelsőbb jót szolgálja. Bízol a Tervben, és a forgatókönyvben, amit választottál. Bízol abban, hogy minden tökéletesen alakul, még akkor is, ha időnként kényelmetlen, és vannak kihívások. A bizalom mindig jelen van. Minden egy tanterv, mindennek megvan a maga célja, és nem lehetünk áldozatai a történéseknek, hacsak nem választjuk az áldozattá válást. A bizalom az, amikor elengeded az áldozat szerepet.
Felkelsz reggel, tudatosítod, hogy létezel, hogy ez egy új nap, új kezdet, egy csodákkal teli nap, és hálát adsz ezért.
Minden reggel mond el a legrövidebb imát ami megadja neked a békét és a nyugalmat, és ami megváltoztatja a viselkedésedet is:

“FELKELEK ISTENEM, HOGY TELJESÍTSEM AKARATODAT.”

Szeretettel,
Lévai Anikó