Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

2024. január 1-én elindult a Csodakurzus, de folyamatosan lehet csatlakozni a közösséghez! 

Ha érdekel A csodák tanítása, ha szeretnél egy közösséghez tartozni, ami a Tanításra épül, ha szívesen olvasnád társakkal együtt a leckéket és/vagy a törzsszöveget, csatlakozz a Csodák tanulóinak közösségéhez!

Január 1-én indul a kurzus a Discordon!

Együtt járjuk a csodák útját, de mégsem kell a fizikai világban utaznod, kapcsolódhatsz hozzánk az otthonod kényelméből. Minden nap akkor szánsz időt a leckékre és a tanulásra, mikor neked megfelel. Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, segítjük és támogatjuk egymást az úton. A kommunikáció a Discorban egyszerű és gyors, bármikor felteheted a felmerülő kérdéseidet.

A kurzus megmutatni kíván egy utat, amelyet követve rátalálhatsz saját Belső Tanítódra. Célja, a megbocsátáson keresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy visszatérhessünk a Szeretethez. Az online kurzus azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást.

A csodák tanítása arra biztat, hogy a valóban értékes dolgoknak szenteljük az életünket. A tanítások útján elindulni nem kis dolog. Csak kevesen vannak, akik elindulnak, és még kevesebben vannak, akik végig is csinálják és célba érnek. Szándékom, hogy létrehozzak egy olyan teret, ahol segíthetem a csodák tanulóit, és támogathatom őket az út során. Ha nekivágsz, szorgalomra, komolyságra, elkötelezettségre és gyakorlásra lesz szükség, de az út végén a szabadság vár.

Alan Cohen ezt írja:
“Minden reggel úgy tűnik, hogy a napi leckét előző este írták, pont nekem.”
Ez valóban így van, sokszor alig tudtam elhinni. A csodák tanítása sokkal több, mint egy könyv, vagy napi leckék. Teljes körű lelki-spirituális átalakulás. Megváltoztatja a gondolkodásmódod, az életmódod, a tudatszinted, az egész életed. Ha elsajátítod a tanításokat, megszűnik benned a félelem, békében leszel a világgal, és önmagaddal is, a szeretet állapotában létezel, mert mindenben és mindenkiben azt látod majd. Magad mögött hagyod végre az illúziókat.

Miért csatlakozzak az online csoporthoz?

Mindenekelőtt egy csodás közösséghez csatlakozol. A csoport segítségedre lesz, hogy könnyebben haladj végig ezen az utazáson, és hogy valóban végig haladj! A csoportnak támogató szerepe van, kitartásra ösztönöz, inspirációt kaphatsz mások tapasztalataiból, együtt sokkal vidámabb és örömtelibb a felfedezés. Megismerkedhetsz hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberekkel, akiktől támogatást, bátorítást kaphatsz. Része lehetsz egy olyan közösségnek, ahol minden felmerülő kérdésedet meg tudod beszélni másokkal. Napi szintű kapcsolattartásra van lehetőség, és időnként személyes találkozókra is a közösség rendezvényein.

Hogyan fog működni?

A közösségbe az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.
Január elsején indulunk és egy teljes éven át végig kísérlek a leckéken, és ki tudja mennyi időn keresztül a Törzsszövegen. A csoportban különféle csatornákat találsz. A leckék fülre kattintva találod a napi leckéket. A törzsszöveg fülön a törzsszövegből napi egy bekezdést olvashatsz. Az alapelvek fülön heti egy csodaalapelvet veszünk át. És találsz majd bemutatkozó oldalt és szabályzatot is. Havonta egyszer pedig videó beszélgetésre lesz lehetőség.

A Discord egy mindenki számára könnyedén kezelhető felület. Le kell töltened az alkalmazást a telefonodra, és/vagy a számítógépedre. A leckék hanganyagához is kapsz hozzáférést, így hallgatni is tudod őket.

Semmi gond, ha lemaradsz az anyaggal, vagy *később csatlakozol, mert azzal dolgozol, ahol tartasz. A felületen a kereső remekül működik, bármelyik leckére, vagy törzsszöveg részre rá tudsz keresni.

Ha 2024. január 1 után találsz rá erre a lehetőségre, és később csatlakoznál, arra is van lehetőség.
>> Január 1-től minden nap egy leckét veszünk, és ha már végezted őket, és nem vagy teljesen kezdő, akkor érdemes bármikor becsatlakoznod, és haladnod a csoporttal. Ez azonban nagy elkötelezettséget és önfegyelmet kíván!
>> Ha csak a törzsszöveg miatt jönnél, akkor te csak a napi egy bekezdést olvasod a szövegből, a leckékkel nem is kell foglalkoznod.
>> Ha már jócskán benne járunk az évben, és kezdő vagy, akkor javaslom, hogy várd meg a 2025 január 1-i kezdést, mert a leckék egymásre épülnek, és a közepébe belecsöppenve nem  lesznek számodra érthetőek. Ez inkább elriaszthat téged az egésztől.

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a könyvben előfordulnak fordítási pontatlanságok. (Idén szeptemberben az Édesvíz kiadta a javított verziót) Ebben az online csoportban a javított változatot kapod meg. Így bizonyos részek sokkal érthetőbbé válnak.

Mikor lesz vége?

Azt csak a jó Isten tudja. Szándékom szerint hosszú évekig együtt leszünk, csak a tagokon múlik. Ameddig van igény a csoportos kurzusra, addig itt leszek.

Neked szól ha:

>> az elméd elég nyitott arra, hogy megkérdőjelezd a gondolataidat, feltételezéseidet és a hitrendszereidet;
>> belső békére vágysz;
>> spirituális útkereső vagy;
>> célul tűzted ki tudatszinted emelését;
>>  a szeretetet választod, és nyitott szívvel akarsz élni;
>> ha a szabadságot jobban akarod, mint a rabságot;
>> ha jobban vonz a gyógyulás, mint a fájdalom;
>> szívesen vagy egy jókedvű, vidám közösség tagja;
>> szeretnéd kihasználni egy tanulócsoport energiáját a feltöltődéshez, a fejlődéshez, és a kitartáshoz;
>> szeretnél válaszokat kapni a kérdéseidre;
>> ha még nem ismered A csodák tanítását, de érdekel,
>> ha eddig egyedül olvastad a könyvet, és most szeretnél egy vidám csoport segítségével haladni;
>> ha hajlandó vagy minden nap egy mondatot írni a napi leckéhez, és szívesen megosztod, hogy mi zajlik az életedben, milyen változásokon mész keresztül;
>> ha a Csodák tanulóinak közösségéhez szeretnél tartozni.

Az egy éves kurzus hatására:

>> tudni fogod, hogy mi valódi, és mi az, ami csupán az elme programja és hitrendszere;
>> képes leszel elengedni a hiedelmeidet, a negatív gondolataidat és érzelmeidet;
>> rendeződnek a kapcsolataid;
>> rájössz, hogy már nincs szükséged arra, hogy igazad legyen;
>> kiegyensúlyozottá válik az életed;
>> a körülötted történő események egyre kevésbé billentenek ki a belső békéből;
>> többet mosolyogsz és nevetsz, egyre szabadabb és boldogabb leszel;
>>  tisztábban látod, hogy mi a feladatod a világban, a kurzus elhozza neked a szabadság élményét;
>>  képes leszel szeretet adni és elfogadni;
>>  belső erőre teszel szert, érezni fogod, amint a súlyok lekerülnek rólad;
>>  magabiztosabbá válsz, minden amit csinálsz egyre élvezetesebbé válik; megérted mi a valódi megbocsátás;
>>  felfedezed, hogy mélyen benned, egy magától működő tanító él, és képes leszel meghallani a belső hangodat.

Mennyibe kerül a részvétel?

Adomány alapon működik. Meghatározott díja nincs a csatlakozásnak, ha jó szívvel támogatod a munkámat, akkor köszönettel fogadom a hozzájárulásodat. Akár havonta, félévente, vagy ahogy neked megfelelő, küldhetsz hozzájárulást a lehetőségeidhez mérten.

Ha már elvégeztem a kurzust, érdemes csatlakozni? 

Természetesen igen! Gyakran hallom azoktól, akik az online csoportomban végezték a leckét, de az év végén kiszálltak, hogy hiányzik nekik a reggeli kis szertartás a tananyaggal, és a kapcsolódás a csoporttal.
Először talán azért kezdtél neki a kurzusnak, hogy valamiféle pozitív változás következzen be az életedben. A leckék elvégzésével azonban kinyílik egy kapu, és sokkal mélyebbre akarsz majd menni, megérzed a vágyat az igazság felismerésére. Később pedig már nagy örömmel olvasod a könyvet, részévé válik az életednek, és megpróbálod energetikailag is megélni. Rengeteg felismerésben, és megértésben lesz részed. Már rá mersz nézni a benned lévő sötétségekre, és meg tudod gyógyítani őket. Ez a kurzus a hazatérésünkig, az utolsó lépésig kísér minket.

Mi történik, ha nem tetszik a csoport?

Egy gombnyomással kiléphetsz.

Később is be lehet kapcsolódni?

Igen, bármikor.

Nincs meg a könyv. Meg kell vásárolnom? 

Nem szükséges, hiszen a csoportban mindent megtalálsz. Azonban idővel valószínűleg ellenállhatatlan vágyat fogsz rá érezni. 🙂

Mit kell tennem, hogy csatlakozni tudjak? 

Tölts ki az űrlapot, egy e-mailben visszaigazolom a regisztrációdat, és megírom a teendőket.

Igen, szeretnék részt venni! Mit tegyek?

Kérlek, mielőtt jelentkeznél olvasd el a csoport szándékát! Csak akkor küld el a jelentkezésedet, ha együtt tudsz menni ezzel a szándékkal, és összhangban van veled! A közösség akkor működik, ha minden tag ad bele valamit! Tehát ha csak passzívan olvasgatnád a leckéket, és a többiek hozzászólásait, és nincs szándékodban részt venni az online találkozókon, sem megosztani időnként, hogy miben vagy, és nem akarod megválaszolni a napi kérdést sem, akkor ez a csoport nem neked való! 

Azonban, ha a válaszod igen, elhatároztad, hogy aktívan és lelkesen elvégzed a Csodakurzust, akkor szeretettel várunk a közösségben!
Lévai Anikó

Szándék

A csoport  szándéka a szent találkozás és kapcsolódás “A csodák tanítása”  szellemiségében. 

Ez a felület egy olyan szeretetteljes tér,  melyben együtt olvassuk  a Jézus által diktált napi leckéket, a törzsszöveget és csoda alapelveket. Szeretetben, megértésben és elfogadásban támogatjuk egymás egyéni tanulását. Engedjük, hogy az nyilvánuljon meg, ami mindannyiunk számára a legjobb a lelki-, és tudatfejlődésünk szempontjából. Együtt haladunk, egymást segítve, támogatva, megnyílunk a fejlődés és igazság előtt, közelebb kerülve Istenhez és Önmagunkhoz. Elköteleződünk a valódi megbocsátás, az ítéletalkotás teljes elengedése, és a Krisztusi látásmód  elsajátítása mellett, és hogy döntéseinket mindig szeretetből hozzuk. Behívjuk életünkbe az Isteni Akaratot. Kapcsolatainkat felajánljuk Istennek, hogy szolgálják a Legfelsőbb Jót. A megbocsátáson és folyamatos önátadáson keresztül a valódi Szereteten alapuló kapcsolódásokra törekszünk. Vágyunk rá, hogy megszabaduljunk minden félelemtől, hogy mindig, minden helyzetben képesek legyünk a szeretetet választani, képesek legyünk a test és az ego mögé nézve meglátni mindenkiben Isten Fiát, azaz valódi Önmagunkat. 

Társakkal, közösségben dolgozunk azon akadályok elgördítésén, melyek még útjában állnak annak, hogy megtapasztalhassuk Isten békéjét, és az egyetlen Valóságot. Ez az út a megbocsátáson keresztül vezet, ehhez pedig szükségünk van egymásra. 

Hálával telten engedjük, hogy a Szentlélek munkálkodjon bennünk és általunk.

Jelentkezem

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!