csoportok & tanfolyamok

ÖRÖM ÉS FÉNY

GYÓGYÍTÓ EGYÜTTLÉTEK

Hosszú spirituális útkeresés után érkeztem el A csodák tanításához. Ott ért véget a keresésem. A kurzus elvégzésekor rájöttem, hogy másra nincs szükségem. 2015 óta segítem és támogatom a „Csodautasokat”. A csodák tanítását nem kell tanítani, hisz a könyv maga a Tanítás. Ám Robert Holden író és tanár szerint „A csodák tanítása az egyetlen olyan könyv, amelyet milliók vettek meg, de csak kevesek olvastak.” Ha szeretnél segítséget és támogatást kapni az utadon, ne habozz felkeresni. A csodák tanítása egy igen nagy áldás. Válasz arra a kérdésre, hogy miként lehetne egyszerű az élet. Ez az út számos örömteli tevékenységet hozott nekem, amikben ki tudok teljesedni, ki tudom fejezni önmagam, tágulni tudok, és ezeket tiszta szívvel osztom meg mindenkivel, aki erre nyitott. Szándékom, hogy úgy alakítsam a struktúráját minden felemelő tevékenységemnek, amelyekre ihletettséget érzek, hogy jó szívvel tudjam felajánlani mások számára is. Ha megszólít valamelyik program, szeretettel várlak!

ÖRÖMZENE

Örömre hangoló

október 3 | 18:30 - 20:30

FÉNYBENN

Szívnyitó

október 23 | 10:30 - 17:00

ELVONULÁS

Csodás hétvége

november 25 | 19:00 - november 27 | 16:00

NEKED AJÁNLOM – szeptembertől

12 hónapon keresztül együtt megyünk végig a csodák útján úgy, hogy az otthonod kényelméből élvezheted a tanulást. Minden nap akkor szánsz időt a leckékre, amikor neked megfelel. Nem csak én leszek a segítségedre, hanem egy szeretetteljes, összetartó és támogató közösség is. Együtt jobb! 

  • Rendeződnek a kapcsolataid
  • Kiegyensúlyozottá válik az életed
  • Képes leszel szeretet adni és elfogadni

Csodakurzus

2022.09.20. - 2023.09.20.

Lélekmandalák – workshop

október 15 | 13:00 - 20:00

Hangvarázs

november 4 | 18:30 - 20:00

A programokról

Hogyan válassz?

Csodakurzus – szeptemberben induló egy éves támogató csoport A csodák tanítását végzőknek.
Örömre hangoló – örömzene, mantra, -medicina dalok éneklése, teázás és közben kötetlen beszélgetés, játék, meditáció.
Szívnyitó – Minden alkalommal más-más témát dolgozunk meg, beszélgetünk, és megvizsgáljuk, hogyan építhetjük be a Tanítás eszméit a mindennapi életünkbe.
Lélekmandalák workshop – megfested személyre szóló, színterápiás mandaládat selyemre és fára.
Csodás hétvége – bárki számára nyitott elvonulás. Évente 2 alkalommal, tavasszal és ősszel.
Hangvarázs – gyógyító hangfürdő hangtálakkal, koshival, esőbottal, chimeal, óceán dobbal, ősmorajlás shakerrel, és tibeti haranggal a test és lélek ellazulásáért és nyugalmáért.

Szeretettel várlak programjaimon, ha téged is hív A csodák tanítása, valamint vágyat érzel a spirituális fejlődés iránt.