A csodák tanítása egy szerelmeslevél Istentől. A Törzsszöveg és a Tanári kézikönyv mellett 365 gyógyító napi leckét tartalmaz, amit immár nyolc éve végzünk együtt azokkal, akik szeretnének csoportban, támogatással végig menni ezen az úton. Amikor véget ér az egy éves utazás, néhányan, akik hívást éreznek, elvonulunk pár napra, hogy kapjon a kurzus egy méltó lezárást, és gyakorlatba ültessük az elméletet. Noha ez egyáltalán nem a vége az útnak, inkább valami újnak a kezdete.

A Csodatábort most először rendeztük meg Bócsán, a tanyánkhoz közeli csodás Cserszegi vendégházban. A pénteki telihold az elengedésnek kedvezett, az energiák segítettek, hogy rálássunk mindazon dolgainkra, amelyeket érdemes elengedni. Ezen az estén tartottunk egy őszköszöntő kakaó szertartást, ahová meghívtuk a helyi és környékbeli lakosokat, hogy tartsanak velünk ezen az ünnepi estén. Nagy örömünkre volt is érdeklődés az eseményre, és csodás embereket ismerhettünk meg. Megfogalmaztuk a szándékunkat, belső utazásra indultunk egy szeretet meditációval, majd szívből énekeltünk és zenéltünk, a nyers kakaó pedig támogatta a folyamatot, hogy megnyissuk szívünket, és a szereteten keresztül, békében lévő elmével érzékeljünk.

A hétvége során a Tanításon kívül légzésterápia, meditációk, játékos feladatok és gyakorlatok segítették, hogy tudatosabbá váljunk belső folyamatainkra, és megértsük működésünket. Fontos része volt a hétvégének a szemlélődés, így a lenyűgöző nemzeti parkban csendes túrára indultunk, valamint a Forrás tanya erdejében erdőfürdőt (shinrin yoku) vettünk. Mindez segítséget nyújtott abban, hogy korlátozó érzelmeink, viszonyulásaink felszínre kerüljenek, szembenézhessünk velük és elengedjük őket. Ezt az esti elengedés tüze ceremónia is támogatta. Záróprogramként pedig Sárainé Kata jóvoltából varázslatos hangfürdőben volt részünk.

Az már csak hab a tortán, hogy végre nekünk is lehetőségünk nyílt felfedezni a környéket és nagy sétát tenni. Eddig reggeltől estig dolgoztunk a tanyán, és a szépségek nézegetése váratott magára. Ez a tábor újabb mérföldkő volt. Bennem is sok minden elengedődött, és megéreztem a hívást a változtatásra a programjaimban is. Többen vannak a közösségünkben is, akik már többször végig vették a leckéket, de a Törzsszövegen még nem tudták átrágni magukat. Ezért hamarosan online tanulócsoportot indítok, ami főként a Törzsszöveggel foglalkozik. A következő hetekben időt adok annak, hogy kiteljesedjen valami új. Nyitottan várom, hogy megérkezzen hozzám, és kialakuljon bennem, hogyan formálódik hozzá megváltozott életkörülményeimhez a feltétel nélküli szeretet terének kialakítása és erősítése.

A helyi vendégeinkkel való találkozás és beszélgetés újra megerősített abban, hogy jó helyre költözünk. Már beszéltem erről egyik videómban, de újra csak azt érzékelem, hogy kizárólag kedves, szeretetteljes, segítőkész, jó szándékú emberekkel találkozom. Vagy az én megváltozott érzékelésem miatt van?? Ha szívesen csatlakozol A csodák tanítására épülő szeretet közösséghez, iratkozz fel hírlevelemre, kövess Instagramon, és YouTube-on.
Szeretettel,
Lévai Anikó