hívj meg egy kávéra

Több olyan foglalkozást tartok, és csoportot vezetek, amelyekért nem kérek pénzt. Adományokat hálás szívvel fogadok, de nem szeretném, ha valaki anyagi okok miatt maradna távol eseményektől, vagy nem kapna segítséget, amikor szüksége van rá. Adományos programok például az Örömre hangoló, a Szívnyitó találkozó és a Hangvarázs is. Ezekről információt az események menüpontban találsz.

Amennyiben jó szívvel támogatnád a munkámat, hívj meg egy kávéra! És persze ezt nem szó szerint értem.

Ha a Meghívlak gombra kattintasz, akkor 1.500 Ft-al támogathatod a munkám. Lehetőség van ezt az összeget megtöbbszörözni, ha erre érzel inspirációt.

Cserébe két, általam írt meditációt adok neked. Az egyik, egy 10 perces “Elengedés” meditáció,  arra az esetre ha pl. egy kellemetlen helyzet már egy ideje fennáll, nem akar megoldódni, újra és újra fájdalmas érzéseket kelt benned, és nem tudod elengedni. A másik pedig egy 18 perces “Vagyok” meditáció, ami a Valódi Éneddel való összekapcsolódásról szól, melyben megtapasztalhatod a szabadságot. (Az e-mail, amiben a meditációkat elküldöm nem automatikus, kis türelmedet kérem!)

A vásárlásról természetesen elektronikus számlát küldök.
Hálásan köszönök minden segítséget!

Szeretettel,
Lévai Anikó

Meghívlak

A segítségetekkel segíthettem:

Pár évvel ezelőtt, olvastam egy szeretetről szóló könyvet, melyben többször utaltak A csodák tanítására. Mivel nagyon felkeltette az érdeklődésemet, keresni kezdtem a könyvet. Rá is találtam, és vele együtt Anikó honlapjára.
Azonnal fel is vettem vele a kapcsolatot. 2019. májusában jelentkeztem Anikó elvonulására. Mivel anyagilag eléggé rosszul álltam, Anikó kedvezményt tudott adni számomra. Mély hála tölti el szívemet, ugyanis kedves, megértő, önzetlen emberekkel találkozhattam.
Ez a három nap mély benyomást tett rám. Olyan régi, még feldolgozatlan dolgokat hozott a felszínre bennem, amelyeket így aztán sikerült meggyógyítanom.

Hálása köszönöm Anikó, hogy lehetővé tetted számomra a Csodás hétvégén való részvételemet, és hogy az egy éves Online Csodakurzuson is ingyen vehetek részt!
Szeretettel, Peller Terézia

Peller Terézia

Kedves Anikó!
Hálás szívvel köszönjük támogatásod, melyből karácsonykor a Szent Imre kórház betegei részére ajándékcsomagokat készíthettünk már több alkalommal is! A hála azoknak a szemében, akik a Szentestét kórházban töltik – kimondhatatlan. Bízunk benne, hogy jövőre is számíthatunk Rád és az adományokra!

Mándoki Bernadett – Gazdagréti Karitász

Mándoki Bernadett

Dear Aniko,
We thank you and the many Hungarian people with all our heart for the generous donation which made the life of the children in the orphanage so much easier. It is touching that you worked so hard for us from a far away country, even without knowing us. You are wonderful people and I am glad that I had the chance to meet you. God bless you!
Bhunatha Bhuchakravarthi
MOTHER TERESA’S ORPHANAGE
Bengaluru

Kedves Anikó,
Hálás szívvel köszönöm neked, és a sok Magyar embernek a bőkezű adományt, amivel az árvaházban élő gyerekek életét jobbá tettétek. Megható, hogy teljesen ismeretlenül ilyen távoli országból összefogtatok értünk. Csodálatos emberek vagytok! Örülök, hogy megismerhettelek. Isten áldjon!
Bhunatha Bhuchakravarthi
Teréz Anya Árvaház
Bengaluru – India

Bhunatha Bhuchakravarthi