Előfordulhat, hogy életed egy pontján elakadsz valamiben. Szeretnél változtatni, de egyedül nem tudod, hogyan. Hatalmába kerít a félelem, az aggódás, esetleg elfog a magány vagy a kétely. Ha a benned kavargó érzéseket és kérdéseket megosztanád valakivel, itt vagyok számodra. A velem való beszélgetés nem egy pszichológiai terápia, hanem egy szeretetteljes összekapcsolódás. Ilyenkor rád hangolódom, és félretéve az egót, és minden ítélkezést, közösen kapcsolódunk a Belső Bölcsességhez. Ezáltal olyan segítséget kaphatsz, amire valóban szükséged van.

Ne várd tőlem, hogy pontosan megmondom, hogyan kellene döntened, vagy mit kellene tenned, hiszen nem tudhatom mi a legjobb számodra. Egy olyan teret biztosítok, ahol béke van és szeretet, ahol bátran megnyílhatsz, és képessé válsz  befelé figyelni, hogy meghalld belső, Igazi Hangodat. A történeteid alatt ott rejlenek a válaszok, és Te tudod a válaszokat, csak le kell mennünk értük. Így válik majd nyilvánvalóvá számodra, hogy mi a következő lépés.

Az első beszélgetés időtartama kb. 1,5-2 óra, 10.000 Ft.
Minden további beszélgetés max. 1 óra, 5.000 Ft.
Személyesen, telefonon és video messenger is van rá lehetőség.

Időpontot az alábbi telefonszámon tudsz kérni:
+36 30/950-6203,
vagy ezen az e-mail címen: info@csodavagyok.hu

Szeretettel,
Lévai Anikó

💜💜💜

Ha úgy érzed, szükséged van a velem való beszélgetésre, de az anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a fenti összegeket, kérlek írj nekem.
Írj pár sort, hogy miben lenne szükséged segítségre, milyen a jelenlegi helyzeted?
Fölveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

Iratkozz fel a Hírlevelemre és küldöm az ajándékot!

Mi lenne, ha eljönnél?

Iratkozz fel a hírlevelemre és mindig friss információkat küldök az újonnan induló tanulócsoportokkal, eseményekkel kapcsolatban, hogy ne maradj le például erről az eseményről:

Online Csodakurzus

2020.09.20. - 2021.09.20.

MÉG TÖBB ESEMÉNY ITT >>