Események betöltése

Nyári szünet előtti utolsó Örömre hangoló együttlét a Csodaműhely teraszán!

Mantra ének, gyógyító dalok, örömzene.

Tölts velem egy örömre és szeretetre hangoló zenés, éneklős estét, ahol valóban feltöltekezhetsz.
Ha szeretnél kapcsolódni egy kis spirituális közösséghez, megmártózni a szeretet energiájában, énekelni, finom teákat inni, beszélgetni, és egy kicsit meditálni, akkor gyere el a Csodaműhelybe, sőt hozd a barátaidat is!
Egy tér, ahol megnyitjuk a szívünket, kapcsolódunk egymással, és valódi önmagunkkal, beszélgethetünk bármiről, de szívesen válaszolok A csodák tanításával kapcsolatos kérdéseidre is. Együtt szörfözünk a hanghullámokon, és hagyjuk, hogy a világ szent dalainak varázsa, és a 432 Hz-re hangolt gitár rezgése hasson ránk. Éneklünk mantrákat, medicine dalokat, szivárvány dalokat, lesz kirtan, tehát a jókedv garantált.

Mikor lesz a találkozó?
> június 17. szombat 16.30 – 20.00

Mennyibe kerül a részvétel? 
A részvétel adományos.

Helyszín:
Keola Csodaműhely; Érd, Felső u. 53

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?
Bejelentkezés mindenképp szükséges, a férőhelyek száma miatt. Ezért kérlek kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Mik a mantrák?

A mantra lehet egy szó vagy rövidebb mondat, ill. szavak sorozata, melyeknek magas rezgése van. Fohász, ima, dicsőítő mondat, szent szöveg, illetve néha rövid költemény. Szó szerinti jelentése “a gondolkodás eszköze”. A mantra, a mantrázás egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. A mantrák ismétlése képes lecsendesíteni és felszabadítani elménket. Olyan különös tartalmat, erőt és információt hordozó energia, amelynek hatására magasabb energia szintre, magasabb tudatszintre,- és rezgésszintre emelkedhetünk. Már az is hatásos, ha csak benne vagyunk a gyógyító térben, de ha zengetjük, énekeljük a mantrákat, hatalmas erővel járja át testünket, -lelkünket csodás rezgésük.
Ha esetleg ítélkeznél a hangod felett, ne tedd, mert a részvételhez csak nyitott szívre van szükség.

Mik a medicine dalok?

Gyógydalok, azok az énekek, amelyet azzal a szándékkal énekelnek, hogy az elme, a test és a lélek gyógyítói legyenek.
A dalok éneklésével még több szeretetet és örömöt hozunk létre az életünkben. Enyhítheti vagy néha teljesen feloldhatja a fájdalmat, legyen az testi, vagy lelki. A közös éneklés felemel, energetizál, és megnyugtat.

Mik a szivárványos dalok?
A szivárványos összejöveteleken sokféle dalt lehet hallani a tűz körül. Fő jellemzőjük talán az, hogy a versszakokat újra és újra megismétlik. Így könnyen meg is tanuljuk a dalokat. Általában lassan, és halkabban indul, majd felpörög, míg eléri a csúcspontot, és utána vissza halkul. Némelyik ritmusos és dinamikus, ami növeli a rezgést és az energiát, de vannak meditatív “szív” dalok is.

Mi a kirtan? 

A kirtan időnként tűnhet monotonnak, mivel gyakran ismétli a mondatokat. Azonban mégis élő és lendületes. A közönséget bevonva “válaszolós” éneklésnek is hívjuk, mivel a közönség megismétli az énekes által elénekelt mondatot, vagy szövegrészt, ugyanabban a dallamban. Energikus, dallamos, időnként felgyorsuló, fokozza a hangulatot, akár tánc is kerekedhet belőle. Valakinek csak örömforrás, másoknak egyben lelki gyakorlat és lelki út.

Miért hangolom a gitárt 432 Hz-re?

A zene rezgés, energia, erő. És nemcsak a pszichénkre hat, hanem köztudottan olyan belső funkciókra is hatással van, mint a vérnyomás, felgyorsítja vagy lelassítja a pulzusszámot, csökkenti a szorongást, sőt, sok egyéb mellett segíti az emésztést is. A 432 Hz összhangban a Föld bolygó természetes frekvenciájával, és az univerzummal. Ha több időt töltenénk a Föld természetes elektromágneses impulzusaira hangolódva   – 432 Hz-en –, akkor jobban tudnánk koncentrálni, kiegyensúlyozottabbnak, tudatosabbnak és békésebbnek éreznénk magunkat. A 432 Hz-re hangolt zene lágyabb és világosabb, és állítólag nagyobb tisztaságot biztosít, és könnyebb a fülnek. A 432 Hz-re hangolt meditációs zene ellazítja a testet és az elmét, emellett harmonikusabb és kellemesebb is, mint a 440 Hz-es frekvencia, amelyre a legtöbb modern zene hangolódik. A 432 Hz kiváló hatással van a hallgatók lelki fejlődésére, a tudatunkra, és a testünkre is.

Ha megszólít az esemény, szeretettel várlak!
Lévai Anikó

Jelentkezem

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!