Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Mantra ének, gyógyító dalok, örömzene.

Tölts velem egy örömre és szeretetre hangoló zenés, éneklős estét, ahol valóban feltöltekezhetsz.
Ha szeretnél kapcsolódni egy kis spirituális közösséghez, megmártózni a szeretet energiájában, énekelni, finom teákat inni, beszélgetni, és egy kicsit meditálni, akkor gyere el a Csodaműhelybe, sőt hozd a barátaidat is!
Egy tér, ahol megnyitjuk a szívünket, kapcsolódunk egymással, és valódi önmagunkkal, beszélgethetünk bármiről, de szívesen válaszolok A csodák tanításával kapcsolatos kérdéseidre is. Együtt szörfözünk a hanghullámokon, és hagyjuk, hogy a világ szent dalainak varázsa, és a 432 Hz-re hangolt gitár rezgése hasson ránk. Éneklünk mantrákat, medicine dalokat, szivárvány dalokat, lesz kirtan, tehát a jókedv garantált. Lehet hozni rágcsálni valót, amit az éneklés után közösen elfogyasztunk egy jó beszélgetés és finom teák mellett. Úgyhogy ne rohanj haza! 🙂

Mikor lesz a találkozó?
> Az örömzenés programok 2024 őszétől folytatódnak Bócsán. 

Mennyibe kerül a részvétel? 
A részvétel adományos.

Helyszín:
Bócsa, Forrás tanya

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?
Bejelentkezés mindenképp szükséges, a férőhelyek száma miatt. Ezért kérlek kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Mik a mantrák?

A mantra lehet egy szó vagy rövidebb mondat, ill. szavak sorozata, melyeknek magas rezgése van. Fohász, ima, dicsőítő mondat, szent szöveg, illetve néha rövid költemény. Szó szerinti jelentése “a gondolkodás eszköze”. A mantra, a mantrázás egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. A mantrák ismétlése képes lecsendesíteni és felszabadítani elménket. Olyan különös tartalmat, erőt és információt hordozó energia, amelynek hatására magasabb energia szintre, magasabb tudatszintre,- és rezgésszintre emelkedhetünk. Már az is hatásos, ha csak benne vagyunk a gyógyító térben, de ha zengetjük, énekeljük a mantrákat, hatalmas erővel járja át testünket, -lelkünket csodás rezgésük.
Ha esetleg ítélkeznél a hangod felett, ne tedd, mert a részvételhez csak nyitott szívre van szükség.

Mik a medicine dalok?

Gyógydalok, azok az énekek, amelyet azzal a szándékkal énekelnek, hogy az elme, a test és a lélek gyógyítói legyenek.
A dalok éneklésével még több szeretetet és örömöt hozunk létre az életünkben. Enyhítheti vagy néha teljesen feloldhatja a fájdalmat, legyen az testi, vagy lelki. A közös éneklés felemel, energetizál, és megnyugtat.

Mik a szivárványos dalok?
A szivárványos összejöveteleken sokféle dalt lehet hallani a tűz körül. Fő jellemzőjük talán az, hogy a versszakokat újra és újra megismétlik. Így könnyen meg is tanuljuk a dalokat. Általában lassan, és halkabban indul, majd felpörög, míg eléri a csúcspontot, és utána vissza halkul. Némelyik ritmusos és dinamikus, ami növeli a rezgést és az energiát, de vannak meditatív “szív” dalok is.

Mi a kirtan? 

A kirtan időnként tűnhet monotonnak, mivel gyakran ismétli a mondatokat. Azonban mégis élő és lendületes. A közönséget bevonva “válaszolós” éneklésnek is hívjuk, mivel a közönség megismétli az énekes által elénekelt mondatot, vagy szövegrészt, ugyanabban a dallamban. Energikus, dallamos, időnként felgyorsuló, fokozza a hangulatot, akár tánc is kerekedhet belőle. Valakinek csak örömforrás, másoknak egyben lelki gyakorlat és lelki út.

Miért hangolom a gitárt 432 Hz-re?

A zene rezgés, energia, erő. És nemcsak a pszichénkre hat, hanem köztudottan olyan belső funkciókra is hatással van, mint a vérnyomás, felgyorsítja vagy lelassítja a pulzusszámot, csökkenti a szorongást, sőt, sok egyéb mellett segíti az emésztést is. A 432 Hz összhangban a Föld bolygó természetes frekvenciájával, és az univerzummal. Ha több időt töltenénk a Föld természetes elektromágneses impulzusaira hangolódva   – 432 Hz-en –, akkor jobban tudnánk koncentrálni, kiegyensúlyozottabbnak, tudatosabbnak és békésebbnek éreznénk magunkat. A 432 Hz-re hangolt zene lágyabb és világosabb, és állítólag nagyobb tisztaságot biztosít, és könnyebb a fülnek. A 432 Hz-re hangolt meditációs zene ellazítja a testet és az elmét, emellett harmonikusabb és kellemesebb is, mint a 440 Hz-es frekvencia, amelyre a legtöbb modern zene hangolódik. A 432 Hz kiváló hatással van a hallgatók lelki fejlődésére, a tudatunkra, és a testünkre is.

Ha megszólít az esemény, szeretettel várlak!
Lévai Anikó

Jelentkezem

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!