Loading Events

Meditatív elvonulás – Neked, Önmagadért.
Két éjszakás program keretében várlak szeretettel.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást segíti. A Csodás hétvégék olyan meditációs lelki gyakorlatok, ahol kis csoportban különböző meditációs technikákkal lecsendesítjük a tudatunkat, fizikai testünket meridián tornával, Csikunggal harmonizáljuk. Bele ízlelünk A csodák tanításába, ami pedig gyakorlati útmutatót ad egy nyugodtabb, békésebb, szeretettel telibb élethez.

„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. ”

“A beszéd különbözőséget von maga után, míg a csend egységet. A beszéd személyes egojáról/énjéről való lemondás elősegíti az Énérzet átfedését, és így bekövetkezik a tudatnak a közössé, eggyé válása. Néhány napon belül a csend sokkal természetesebbnek tűnik, mint a beszéd. ”
(Dr. David R. Hawkins)

Ízelítő a hétvége programjából:

  • meditációk
  • meridián gyakorlatok, meditatív mozgás, kínai szemtorna;
  • ismerkedés A csodák tanításával;
  • beszélgetések: Hogyan segíti A csodák tanítása az elengedést, az elfogadást, a gyógyulást, hogyan kerülhetünk a lelki béke állapotába?
  • meditatív túra
  • Labirintus járás a szomszédos Szent Mauríciusz monostorban.

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és elcsendesednél megnyílva annak, hogy útmutatást kapj egy örömteli, boldog élethez, tarts velünk a Csodás hétvégén. A spirituális munka folyamatos összpontosítást igényel. Pont olyan, mint a szörfözés. Szeretnénk mindig a hullám tetején lenni, de időnként leesünk. Nem az a lényeg, hogy hányszor, vagy milyen gyakran esel le, hanem, hogy milyen gyorsan tudsz visszaállni a hullámra? Milyen gyorsan veszed észre, hogy a félelem felé indultál? Milyen gyorsan jutsz vissza a 0 ponthoz, ahonnan át tudsz fordulni a szeretet és béke felé. Ehhez nyújt a hétvége gyakorlati segítséget, és ezzel együtt testi – lelki feltöltődést.

Időpont:

2020. február 28 péntek 19.00 – március 1. vasárnap 16.00

A helyszínről:

Bakonybél, Nárdusz vendégház.

Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás szobákban.

Étkezés: Reggeli: gyümölcsös zabkása, ebéd egy helyi étteremben, a vacsora önellátós (hideg étkezés).

Az ár tartalmazza a szállást, napi 2 étkezést, valamint az összes programot.

A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.

A létszám korlátozott, maximum 7 fő.

Utazás: Autókkal megyünk, és összeszervezzük, hogy mindenkinek legyen hely.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 40.000 Ft.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Jelentkezem erre az eseményre

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de anyagi helyzeted ezt nem teszi lehetővé, kérlek írj nekem! Pár mondatban tájékoztass a helyzetedről, és írd meg, hogy mi az az összeg, amit rá tudnál szánni a programra? A kérelem beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot. 

Hagyj üzenetet