Események betöltése

Meditatív elvonulás – Neked, Önmagadért.
Két éjszakás program keretében várlak szeretettel.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást segíti. A Csodás hétvégék olyan meditációs lelki gyakorlatok, ahol kis csoportban különböző meditációs technikákkal lecsendesítjük a tudatunkat, fizikai testünket meridián tornával, Csikunggal harmonizáljuk. Bele ízlelünk A csodák tanításába, ami pedig gyakorlati útmutatót ad egy nyugodtabb, békésebb, szeretettel telibb élethez.

„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. ”

“A beszéd különbözőséget von maga után, míg a csend egységet. A beszéd személyes egojáról/énjéről való lemondás elősegíti az Énérzet átfedését, és így bekövetkezik a tudatnak a közössé, eggyé válása. Néhány napon belül a csend sokkal természetesebbnek tűnik, mint a beszéd. ”
(Dr. David R. Hawkins)

Ízelítő a hétvége programjából:

 • meditációk
 • meridián gyakorlatok, meditatív mozgás, kínai szemtorna;
 • ismerkedés A csodák tanításával;
 • beszélgetések: Hogyan segíti A csodák tanítása az elengedést, az elfogadást, a gyógyulást, hogyan kerülhetünk a lelki béke állapotába?
 • meditatív túra
 • Labirintus járás a szomszédos Szent Mauríciusz monostorban.

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és elcsendesednél megnyílva annak, hogy útmutatást kapj egy örömteli, boldog élethez, tarts velünk a Csodás hétvégén. A spirituális munka folyamatos összpontosítást igényel. Pont olyan, mint a szörfözés. Szeretnénk mindig a hullám tetején lenni, de időnként leesünk. Nem az a lényeg, hogy hányszor, vagy milyen gyakran esel le, hanem, hogy milyen gyorsan tudsz visszaállni a hullámra? Milyen gyorsan veszed észre, hogy a félelem felé indultál? Milyen gyorsan jutsz vissza a 0 ponthoz, ahonnan át tudsz fordulni a szeretet és béke felé. Ehhez nyújt a hétvége gyakorlati segítséget, és ezzel együtt testi – lelki feltöltődést.

Időpont:

2020. október 9. péntek 19.00 – okt. 11. vasárnap 16.00

A helyszínről:

Bakonybél, Nárdusz vendégház.

Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás szobákban.

Étkezés: Egy kedves helyi étteremben ebédelünk húsmentesen, a reggeli és a vacsora önellátós (hideg étkezés).

Az ár tartalmazza a szállást, napi 1 meleg étkezést, valamint az összes programot és belépőt a Monostorba.

A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.

A létszám korlátozott, maximum 7 fő.

Utazás: Autókkal megyünk, és összeszervezzük, hogy mindenkinek legyen hely.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 30.000 Ft.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Jelentkezem erre az eseményre

💜💜💜

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

A kérelem beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot. 

9 hozzászólás

 1. Detti 2020.03.04. - 10:48- Válasz

  A múltkori elvonuláson a labirintusjárás számomra egy életre szóló élmény volt. Sokféle meditálási technikát kipróbáltam már, de sokkal hosszabb időre volt szükségem mindig, hogy valamiféle meditatív állapotba kerüljek, ahol jönnek a válaszok, az intuíciók… de ezúttal magával ragadott a séta, az út követése – érdemben fel se néztem, csak ballagtam. Ami a legmeghökkentőbb, hogy olyan konkrét kérdés nem is nagyon foglalkoztatott – mégis a kiüresedett elmémbe egyszer csak beugrott egy kép a jövőbeli gyermekemről, akit fiúnak láttam. Ez azért igazán érdekes, mert állapotos vagyok és másnap tudtam meg, hogy valóban fiam lesz. Érdekes megérzések és egyszerű életválaszok jöttek az alatt az idő alatt, amelyet a labirintusban töltöttem. Elvárásom nem volt, egy órával a program előtt tudtam meg, hogy odamegyünk – ez így is volt jól. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne elcsendesedni pár percre, elvonulni a világ zajától, ahol a sok hangtól nem halljuk meg az igazán fontos gondolatokat. Meghatóan felemelő élményben volt részünk – köszönet és hála érte!

 2. Lévai Anikó 2020.03.04. - 15:06- Válasz

  Köszönöm Detti! ❤️

 3. Katyenka63 2020.03.06. - 13:55- Válasz

  A február 28-március 1. közötti elvonuláson vettem részt, immár negyedik alkalommal. Bakonybélben, a Nárdusz vendégházban szálltunk meg, ahol Lenke volt a szállásadónk. Itt szeretném megjegyezni, hogy a vendégház frissen felújított, ízlésesen berendezett, minden kényelemmel felszerelt. Lenke a házigazda, minden kívánságunkat teljesítette, szuper programokat szervezett nekünk. A hétvége “Boldogságom és feladatom egyek egymással” (Cs.T.66.lecke) szellemiség jegyében telt. A beszélgetések, a meditáció, a filmek, mind-mind eköré a téma köré csoportosultak. Külön kiemelném a Lenke által szervezett Monostor látogatást, ahol alkalmunk volt a labirintusban egy belső utazást tenni, megnéztük a felújított templomot, énekeltünk a vesperáson. Vasárnap pedig felfedeztük Bakonybélt, egy kellemes 8 km-es túra keretében. Ismét egy szuper csapat jött össze, újabb barátságok kötődtek. Anikónak szeretném újfent megköszönni a szervezést és a lehetőséget! És természetesen a májusi elvonuláson is ott leszek!!!

 4. Lévai Anikó 2020.03.06. - 15:25- Válasz

  Köszönöm Kata! <3

 5. Lévai Anikó 2020.03.06. - 15:27- Válasz

  Köszönöm Kata! ❤️

 6. Ildus 2020.03.09. - 07:08- Válasz

  A Bakonybéli elvonulás nagy lehetőség volt számomra, hogy egy kicsit megtapasztalhassam a lelki nyugalom állapotát magamra figyeljek, elcsendesedjek. Ehhez minden eszköz és feltétel biztosított volt. Egy támogató vezető, aki gondoskodott a legideálisabb környezetről, gyönyörű helyszínről a természet ölelésében. Első pillanattól otthon éreztük magunkat vendéglátónk házában, a község központjában, csodálatos kilátással napfelkeltében gyönyörködve. Különleges túrákat szervezett a környéken, meglepetésekkel motiválva bennünket.
  Az ott töltött pár nap egyszerre volt megnyugtató, szórakoztató, elmélyülésre késztető. Ahol megérintett a meditációk és spirituális gyakorlatok végzése közben, hogy milyen közel kerülhetek magamhoz és a belső vezettetéshez, ami úgy érzem, óriási biztonságot nyújt számomra a továbbiakban. Rengeteg izgalmas témát érintettünk és ebből egy párban el is mélyültünk a helyi adottságokat kihasználva. Kicsit fáradtan ugyan, de annál nagyobb lelkesedéssel érkeztem haza erről a csodás útról. Fantasztikus embereket ismerhettem meg, akiktől rengeteget tanultam és sok sok szeretetet kaptam és akikkel remélem még sokat találkozom utam során.
  Hálásan köszönöm a szervezőknek a lehetőséget, Lenkének a kényelem a háttér biztosítását, bölcs meglátásait, a túrák szervezését. Anikónak hogy tudása ölelésében bízva őszintén elmerülhettünk lelkünk bugyraiban, ahol őszintén bizalommal beszélgettünk saját félelmeinkről, érzéseinkről. Aki minden erejével azon volt, hogy a fejlődésünket segítse felkészültségével, finoman terelgetve minket a tudatossá válás útján.

 7. Lévai Anikó 2020.03.09. - 14:07- Válasz

  Köszönöm Ildi! ❤️

 8. Kisagócsi Henriett 2020.04.01. - 23:34- Válasz

  Én már másodjára vettem részt a Csodás hétvégén.Most úgy érkeztem,hogy nem volt bennem elvárás a hétvégével kapcsolatban,de tudtam,hogy fantasztikus dolgokban lesz részem.Már a megérkezéskor lenyűgözött a táj,ami már maga is egy Csoda volt.A környezet amiben voltunk,már önmagában is békét sugárzott.Lenke a házigazda,szuper,feledhetetlen programokkal halmozott el bennünket.A beszélgetések,az együtt eltöltött idő fantasztikus volt.Az Alborétumtól kezdve a Monostor látogatásig minden nagyszerű volt,mégis a Labirintus járás volt mindennek a csúcspontja.A Labirintust járva,választ kaptam a kérdéseimre,amelyekre már olyan régóta vártam.A közösen eltöltött idő alatt,végleg lépésről,lépésre helyreállt bennem minden. Hálásan köszönöm Anikónak,hogy megszervezett mindent nekünk,Lenkének,hogy biztosította a helyet,és a Csodás embereknek,akikkel lehetőségem volt együtt tölteni hétvégét.Mindenkinek Csodás napokat kívánok ,sok szeretettel.

 9. Lévai Anikó 2020.04.03. - 18:03- Válasz

  Köszönöm Heni! Örülök, hogy jól érzeted magad! 🙂

Hagyj üzenetet