Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Meditatív elvonulás – Neked, Önmagadért.
Két éjszakás program keretében várlak szeretettel.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást segíti. A Csodás hétvégék olyan meditációs lelki gyakorlatok, ahol kis csoportban különböző meditációs technikákkal lecsendesítjük a tudatunkat, és bele ízlelünk A csodák tanításába, ami gyakorlati útmutatót ad egy nyugodtabb, békésebb, szeretettel telibb élethez.

Minden Csodás hétvége, egy-egy előre meghatározott téma köré összpontosul, amely lehet egy korlátozó hiedelem, érzelem, vagy akár egy minta.

A hétvége programjának vázát A csodák tanításának idézetei, kapcsolódó videók, esetleg film, valamint egyéni és csoportos gyakorlatok jelentik. A csoport energiamezeje plusz támogató erővel bír az egyéni gyakorláshoz képest. Könnyebben megnyílhatunk egy szeretetteljes, támogató közegben, tanulhatunk egymástól, mivel mindannyian azt tanítjuk, amit tanulunk.

„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. ”

Ízelítő a hétvége programjából:

  • meditációk
  • reggeli kimozgatás
  • egyéni és csoportos gyakorlatok
  • beszélgetések: a hétvége témáján kívül arról is, hogyan segíti A csodák tanítása az elengedést, az elfogadást, a gyógyulást, hogyan kerülhetünk a lelki béke állapotába?
  • a hétvége témájához kapcsolódó film
  • örömre hangoló – közös éneklés/zenélés
  • hangfürdő

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és időt adnál magadnak, hogy megnyílhass egy felismerésekkel teli útmutatásnak, az örömteli, boldog élethez, tarts velünk a Csodás hétvégén! A spirituális munka folyamatos összpontosítást igényel. Pont olyan, mint a szörfözés. Szeretnénk mindig a hullám tetején lenni, de időnként leesünk. Nem az a lényeg, hogy hányszor, vagy milyen gyakran esel le, hanem, hogy milyen gyorsan tudsz visszaállni a hullámra. Milyen gyorsan veszed észre, hogy a félelem felé indultál? Milyen gyorsan jutsz vissza a 0 ponthoz, ahonnan át tudsz fordulni a szeretet és béke felé. A válaszok, amiket keresel benned vannak. A hétvége abban segít, hogyan tudsz lemenni értük, hogyan tudsz kapcsolódni belső bölcsességeddel, hogyan hallhatod meg szíved hangját. Közben emelkedik a rezgésed, és feltöltődsz testileg és lelkileg is.

Téma:
Szeretet hálózat – kapcsolódások

Időpont:

2023 április 28. péntek 19.00 – 30. vasárnap 16.00-ig

A helyszínről:

Bakonybél, Nárdusz vendégház.
Elhelyezés: 2 férőhelyes, fürdőszobás szobákban, illetve a közösségi térben matracon.

Étkezés: A reggelihez és vacsorához hideg élelmet viszünk magunkkal, szombaton és vasárnap vegetáriánus ebédet készítünk.

Utazás: Telekocsis rendszerrel autókkal megyünk, és összeszervezzük, hogy mindenkinek legyen hely.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 49.000 Ft. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és 15.000 Ft,– foglaló befizetésével tudsz!

Az ár tartalmazza a szállást, a két ebédet és az összes programot.
A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.
A létszám korlátozott, maximum 7 fő.

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Jelentkezem erre az eseményre

💜💜💜

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

A kérelem beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot. 

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!