Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Meditatív elvonulás – Neked, Önmagadért.
Két éjszakás program keretében várlak szeretettel.

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást segíti. A Csodás hétvégék olyan meditációs lelki gyakorlatok, ahol kis csoportban különböző meditációs technikákkal lecsendesítjük a tudatunkat, és bele ízlelünk A csodák tanításába, ami gyakorlati útmutatót ad egy nyugodtabb, békésebb, szeretettel telibb élethez.

„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. ”

“A beszéd különbözőséget von maga után, míg a csend egységet. A beszéd személyes egojáról/énjéről való lemondás elősegíti az Énérzet átfedését, és így bekövetkezik a tudatnak a közössé, eggyé válása. Néhány napon belül a csend sokkal természetesebbnek tűnik, mint a beszéd. ”
(Dr. David R. Hawkins)

Ízelítő a hétvége programjából:

  • meditációk
  • reggeli kimozgatás
  • beszélgetések: a hétvége témáján kívül arról is, hogyan segíti A csodák tanítása az elengedést, az elfogadást, a gyógyulást, hogyan kerülhetünk a lelki béke állapotába?
  • a hétvége témájához kapcsolódó film
  • örömre hangoló – közös éneklés/zenélés

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és elcsendesednél megnyílva annak, hogy útmutatást kapj egy örömteli, boldog élethez, tarts velünk a Csodás hétvégén. A spirituális munka folyamatos összpontosítást igényel. Pont olyan, mint a szörfözés. Szeretnénk mindig a hullám tetején lenni, de időnként leesünk. Nem az a lényeg, hogy hányszor, vagy milyen gyakran esel le, hanem, hogy milyen gyorsan tudsz visszaállni a hullámra? Milyen gyorsan veszed észre, hogy a félelem felé indultál? Milyen gyorsan jutsz vissza a 0 ponthoz, ahonnan át tudsz fordulni a szeretet és béke felé. Ehhez nyújt a hétvége gyakorlati segítséget, és ezzel együtt testi – lelki feltöltődést.

Időpont:

2022. november 25. péntek 19.00 – 27. vasárnap 16.00

A helyszínről::

Bakonybél, Nárdusz vendégház.

Elhelyezés: 2 férőhelyes, fürdőszobás szobákban, illetve a közösségi térben matracon.

Étkezés: A reggelihez és vacsorához hideg élelmet viszünk magunkkal, ebédelni pedig a szomszédos étteremben fogunk, ki mit szeretne. Az ebéd önköltséges.

Az ár tartalmazza a szállást, és az összes programot.

A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.

A létszám korlátozott, maximum 7 fő.

Utazás: Autókkal megyünk, és összeszervezzük, hogy mindenkinek legyen hely.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: 35.000 Ft. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és 15.000 Ft,– foglaló befizetésével tudsz!

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Jelentkezem erre az eseményre

💜💜💜

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

A kérelem beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot. 

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!