Események betöltése

Lassulj, csendesedj, szeress! – elvonulás a belső akadályok elengedéséért
Három éjszakás program keretében várlak szeretettel!

A lelkigyakorlat olyan gyakorlatok rendszerét és alkalmazását jelenti, mely a lelki életben való előrehaladást segíti. A Csodás hétvégék olyan lelki gyakorlatok, ahol kis csoportban különböző meditációs technikákkal, légző gyakorlatokkal lecsendesítjük a tudatunkat, és A csodák tanítását alapul véve olyan gyakorlatokat, játékos feladatokat, önismereti módszereket veszünk át, ami útmutatót ad egy nyugodtabb, békésebb, szeretettel telibb élethez.

Minden Csodás hétvége, egy-egy előre meghatározott téma köré összpontosul, amely lehet egy korlátozó hiedelem, érzelem, vagy akár egy minta.

A hétvége programjának vázát A csodák tanításának idézetei, kapcsolódó videók, esetleg film, valamint egyéni és csoportos gyakorlatok jelentik. A csoport energiamezeje plusz támogató erővel bír az egyéni gyakorláshoz képest. Könnyebben megnyílhatunk egy szeretetteljes, támogató közegben, tanulhatunk egymástól, mivel mindannyian azt tanítjuk, amit tanulunk. A gyakorlásainkat és a folyamatainkat támogatja egy hangtálas hangfürdő, valamint egy kakaó szertartás, ami egy nagyon mély kapcsolódás önmaunkkal a tiszta kakaón, a zenén, és a hangunkon keresztül.

„A zen buddhizmusban azt mondják, az elmének olyannak kell lennie, mint egy üres rizses tál. Ha tele van, a Szentlélek nem tudja megtölteni. Ha üres, képes a befogadásra. Ez azt jelenti: amikor azt gondoljuk, jól kitaláltuk a dolgainkat, akkor már nem vagyunk taníthatók. Valódi felismerés nem derenghet fel olyan elmében, amely nem nyitott a befogadásra. ”

Ízelítő a hétvége programjából:

  • meditációk
  • reggeli kimozgatás
  • speciális légző gyakorlatok
  • egyéni és csoportos feladatok
  • beszélgetések: a hétvége témáján kívül arról is, hogyan segíti A csodák tanítása az elengedést, az elfogadást, a gyógyulást, hogyan kerülhetünk a lelki béke állapotába?
  • a hétvége témájához kapcsolódó film
  • örömre hangoló: kakaó szertartás – közös éneklés/zenélés
  • zengőtálas hangfürdő
  • túra a Kiskunsági Nemzeti Parkban

Ha szívesen megállnál pár napra, kiszakadnál a megszokott életedből és időt adnál magadnak, hogy megnyílhass egy felismerésekkel teli útmutatásnak, az örömteli, boldog élethez, tarts velünk a Csodás hétvégén! A spirituális munka folyamatos összpontosítást igényel. Pont olyan, mint a szörfözés. Szeretnénk mindig a hullám tetején lenni, de időnként leesünk. Nem az a lényeg, hogy hányszor, vagy milyen gyakran esel le, hanem, hogy milyen gyorsan tudsz visszaállni a hullámra? Milyen gyorsan veszed észre, hogy a félelem felé indultál? Milyen gyorsan jutsz vissza a 0 ponthoz, ahonnan át tudsz fordulni a szeretet és béke felé? A válaszok, amiket keresel benned vannak. A hétvége abban segít, hogyan tudsz lemenni értük, hogyan tudsz kapcsolódni belső bölcsességeddel, hogyan hallhatod meg a szíved hangját? Közben emelkedik a rezgésed, az energia szinted, az életörömöd és feltöltődsz testileg és lelkileg is.

Téma:
Lassulj, csendesedj, szeress!
Mai világunkban túl gyorsak vagyunk, túl hangosak és nem is igazán tudjuk, milyen a valódi szeretet. Ezen a hétvégén lelassulunk, a fókuszunkat saját magunkra, és befelé irányítjuk, megpróbáljuk elcsendesíteni fejünkben a mentális zajt, hogy lehetőségünk legyen meghallani a felsőbb Énünk hangját. Szándékunk, hogy megéljük a kötődésektől, függőségektől, ragaszkodástól, elvárásoktól mentes feltétel nélküli szeretetet, valamint gyakoroljuk az elengedést és önátadást. Cél, hogy egyre kevésbé legyen fontos, hogy mi történik, és a fókusz helyeződjön át arra, hogy hogyan élem meg azt, ami történik? Mi a valódi szeretet, és boldogság? Ha ez a természetes állapotunk, akkor milyen akadályok állnak annak az útjában, hogy szeretetben és boldogságban létezzünk? Lemegyünk ezekért a válaszokért, és gyakorlással elengedjük az akadályokat. A rendszeres elengedés tudatfejlődéssel jár. A tudat fejlődésével emelkedik az életenergia, az életminőség, és a boldogság mértéke.

Időpont:
2024. október 3. csütörtök 19.00 – okt. 6. vasárnap 15.00

A helyszínről:
Bócsa, Cserszegi Vendégház.
Elhelyezés: 2 férőhelyes, fürdőszobás szobákban.

Étkezés: A reggelikhez és vacsorákhoz hideg élelmet viszünk magunkkal, pénteken, szombaton és vasárnap vegetáriánus ebédet készítünk.

Utazás: Telekocsis rendszerrel autókkal megyünk, és összeszervezzük, hogy mindenkinek legyen hely.

Mennyibe kerül?

Early bird részvételi díj: 79.900 Ft, június 31-ig.
Július 1-től 84.900 Ft. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és 20.000 Ft,– foglaló befizetésével tudsz!

Az ár tartalmazza a szállást, három ebédet, és az összes programot.
A részvételhez nem feltétel A csodák tanításának ismerete.
A létszám korlátozott, maximum 12 fő.

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Jelentkezem erre az eseményre

Ha szeretnél részt venni az elvonuláson, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy kifizesd a részvétel árát, írj nekem!
Pár mondatban foglald össze jelenlegi helyzetedet, és írd meg miért szeretnél részt venni a programon? Valamint, hogy mekkora összeggel tudnál hozzájárulni?

A kérelem beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot. 

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!