Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A Női kör nyitott tér és támogató környezet minden nő számára, akik megértő, támogató, ítélkezésmentes és szeretetteljes beszélgetésre vágynak a nőiséggel, női energiákkal, a női léttel és kiteljesedéssel kapcsolatban.

A legideálisabb alkalmak erre az Újhold és Telihold napjai, amikor a Hold energiái is erősebben kihatnak érzelmeinkre.
A Női kör lehetőséget kínál a relaxációra, a feltöltődésre, és hogy adott téma mentén megosszuk egymással tapasztalatainkat. A mai világban gyakran gyengének tartják az érzelmeket, elfojtják, és  elrejtik őket. Ez az alkalom annak ad teret, hogy nyíltan megosszuk érzéseinket, hiszen ez egy igazán hatékony gyógymód. Ebben a térben bátran mesélhetsz örömeidről, csalódásaidról, kihívásaidról és vágyaidról, vagy bármiről, amit szeretnél kimondani, ami foglalkoztat. Csodás dolog ebben a körben megbeszélni azt is, mitől is nő egy nő.

A nők képesek megtapasztalni a természet évszakait saját testükben. Azonban egy elüzletiesedett világban, ahol a termelékenység és a haszon a fő motiváció, könnyű lehet elfelejteni ciklikus jellegünket, túlhajszolni és kizsigerelni magunkat. Hiedelmeink, hitrendszereink és mintáink befolyásolják az életünket, így rendkívül fontos, hogy megálljunk, megpihenjünk és megújuljunk.

A Női kör segít visszatalálni önmagunkhoz, a középpontunkba kerülni, és ez feléleszti Élet szeretetünket és az Élet iránti törődésünket.
Segít, hogy újra áramolni tudjunk az élettel, és a szeretet folyamával.

A csodák tanítása ezt írja: „Egymagunkban semmit sem tehetünk, de ha együtt vagyunk, elméink olyasvalamivé egyesülnek, aminek ereje messze meghaladja egyes részeinek erejét.”

Amikor összejövünk, felébresztjük női természetünket – azt a részünket, amely képes kiterjedni, és tágulni korlátozott énérzetünkön túl, a kollektív tudat tengerébe.
Felhasználhatjuk egy magasabb Erő végtelen erőforrásait, amelyek inspirálják munkánkat és bátorítanak minket életünk során. Ha nyitott vagy és megvan benned a hajlandóság, hogy megéld a nőiségedet, feltárd annak minden aspektusát, szeretettel várunk!

Amire számíthatsz:

  • kellemes hangulat,
  • szeretetteljes társaság,
  • finom teák,
  • éneklés,
  • meditáció,
  • hangfürdő gonggal, hangtálakkal és handpennel

A program utolsó órájában csodás hangfürdőben lesz részünk, kedves csodatársam, Angelus Bori vezetésével.

„Amikor meggyógyulok, nem egyedül én gyógyulok meg.”
(ACST)

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha a program elejétől a végéig részt tudsz venni!
A csoport kis létszámú, minimum 6, maximum 10 fő.
Bejelentkezés mindenképp szükséges!

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel?

A részvétel adományos.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

Kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Szeretettel várlak!
Lévai Anikó

Jelentkezem

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!