Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Ezen a csodás estén megfürdőzünk a tibeti hangtálak rezgésében, testünk és lelkünk ellazul, megnyugszik.
Magunk mögött hagyunk minden feszültséget, elengedjük a stresszt, és a befejezetlen ügyeinket, elcsendesítjük elménket és megszabadulunk a világ zajától. Így meghallhatjuk szívünk hangját, és ráhangolódhatunk intuícióinkra.
Megfeszült, fáradt izmaink és idegrendszerünk ellazul, légzésünk lelassul, a hangrezgések pozitívan hatnak keringésünkre és anyagcserénkre, valóban képesek vagyunk megpihenni.
Szervezetünk öngyógyító folyamatai aktivizálódnak, mivel egy békés, ellazult, nyugodt állapotba kerülünk. Feltöltődünk energiával, és immunrendszerünk is támogatást kap.

Az eseményt Sárai Katalin tartja. A hangfürdő során 12 tibeti hangtálat, gongot, hangvillákat, koshikat, tingshát, chimeot, óceán dobot, esőbotot, tibeti harangot és nyelves dobot szólaltat meg.

Javaslat: 
A hangfürdő kb. 50-60 percig tart fekvő testhelyzetben, ezért érdemes kényelmes ruhában érkezni, de van lehetőség az átöltözésre is. Takaró és párna rendelkezésre áll a helyszínen. Ezen a napon ajánlott a bőséges vízfogyasztás.

Ellenjavallat: 
Várandósság 1. és 3. trimesztere, műtéti beavatkozás vagy kemoterápia a hangfürdőt megelőző 2 hónapban, szívritmuszavar, pacemaker, epilepszia,  súlyos visszér, trombózis, pszichés zavarok, heveny gyulladásos betegség, láz.

Mikor lesz a találkozó?
> február 12. hétfő 18.30 – 20.00

Mennyibe kerül?
A részvétel adományos.

Szeretnék ott lenni, mit tegyek?
A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. A részvétel regisztrációhoz kötött, csak akkor tudsz részt venni a programon, ha előzőleg bejelentkeztél! A csoport kis létszámú, maximum 7 fő. Kérlek, csak abban az esetben jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni, és ha változás állna be, azt mindenképp jelezd felém.

Helyszín:
Érd, Felső u. 53

Jelentkezem

Figyelem! Ez a tevékenység nem egészségügyi vagy pszichoterápiás ellátás, és nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!