Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Hasonló gondolkodású, csodás emberek találkozója, teákkal, mantrákkal. ☺️🙏
Ha szeretnél kapcsolódni egy kis spirituális közösséghez, megmártózni a szeretet energiájában, mantrákat énekelni, finom teákat inni, beszélgetni, és egy kicsit meditálni, akkor szeretettel várlak a Teantra esteken!
Egy tér, ahol megnyitjuk a szívünket, kapcsolódunk egymással, és valódi önmagunkkal, beszélgethetünk bármiről, de szívesen válaszolok A csodák tanításával kapcsolatos kérdéseidre is.

Mikor lesz a találkozó?

> május 16. hétfő 18.30 – 20.30 óráig

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel?

A részvétel adományos.

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

Bejelentkezés mindenképp szükséges, a férőhelyek száma miatt. Ezért kérlek kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Mik a mantrák?

A mantra lehet egy szó vagy rövidebb mondat, ill. szavak sorozata, melyeknek magas rezgése van. Fohász, ima, dicsőítő mondat, szent szöveg, illetve néha rövid költemény. Szó szerinti jelentése “a gondolkodás eszköze”. A mantra, a mantrázás egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. A mantrák ismétlése képes lecsendesíteni és felszabadítani elménket. Olyan különös tartalmat, erőt és információt hordozó energia, amelynek hatására magasabb energia szintre, magasabb tudatszintre,- és rezgésszintre emelkedhetünk. Már az is hatásos, ha csak benne vagyunk a gyógyító térben, de ha zengetjük, énekeljük a mantrákat, hatalmas erővel járja át testünket, -lelkünket csodás rezgésük.
Ha esetleg ítélkeznél a hangod felett, ne tedd, mert a részvételhez csak nyitott szívre van szükség.

Szeretettel várlak!
Lévai Anikó

Jelentkezem

💜💜💜

Oszd meg ezt a cikket, ha tetszik!