🙏 Reggeli kapcsolódás Istenhez. (Hétindító imavideó)

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy naprakész legyél a csodavagyok.hu legfrissebb híreivel, cikkeivel és történeteivel kapcsolatban:

  Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot

  Neked mi az első gondolatod reggel, amikor felébredsz? Azonnal kipattansz az ágyból, vagy nyomsz egy szundit a telefonodon, esetleg hálát adsz, hogy felébredtél, vagy talán imádkozol?

  Számomra mindig az ima az első. Mielőtt még kikászálódnék az ágyból, egy imával lépek kapcsolatba a Szentlélekkel és vezettetést kérek. Egészen másképp indul így a napom. Már reggel kapcsolódva vagyok a szeretethez, a békéhez, és egy örömteli napnak nézek elébe. Tudom, hogy van egy nálam nagyobb Erő, ami sokkal jobban tudja mint én, hogy mi a jó nekem. Így hát, átadom magam a Gondviselésnek. Már nem készítek Istennek listát a vágyaimról, az imáim egészen másról szólnak.

  Az az inspiráció érkezett hozzám, hogy ezeket az imákat veled is megosszam. A csodák tanításában is számos ima van, amiket nagyon szeretek, és egy csokor imát gyűjtöttem össze, és írtam meg, ami segíti a kapcsolatot a Forrásunkkal. Így holnaptól elindul a minden hétre egy ima sorozatom.

  Minden hétfőn megosztok egy kis imavideót a Youtube csatornámon, és jó korán, már 5 órakor közzé teszem a Facebookon is. Így ha korán kelsz, akkor is meghallgathatod mielőtt még kiugranál az ágyból. Kívánom, hogy ez a hétindító kis imádság segítsen neked is minden reggel megerősíteni a Teremtővel való kapcsolatodat. Akkor is előveheted ezeket az imákat, amikor valami kibillent a lelki egyensúlyodból.

  Holnaptól kövesd nyomon ezeket a videókat itt>>> Youtube

  Csodás napokat kívánok!
  Szeretettel,

  Lévai Anikó