Mi történik, ha beteg leszel, vagy elveszíted a lelki egyensúlyodat?

Elmész az orvoshoz, és beszeded a gyógyszereket, amiket felírt? És, ha nem segít? További orvosokhoz fordulsz, és további gyógyszereket szedsz? És ha még mindig nem gyógyultál meg? Természetgyógyászhoz fordulsz? Gyógynövényeket szedsz? És ha még mindig nem vagy tökéletesen…

Beindíttatod a csakráid működését, fülakupunktúrára mész, kipróbálod az akupresszúrát, fénnyel, kristályokkal és reikivel gyógyíttatod magad. Teákat iszol, Theta Healinget, Access Barst, NLP-t tanulsz. Vizualizálsz, jógázol, beöntésre mész, fejjel lefelé lógsz, egyensúlyba hozatod a meridiánjaidat, homeopatához, csontkovácshoz, kineziológushoz mész. Vallásos leszel, imádkozol, esdekelsz és könyörögsz. Vegetáriánus leszel, makrobiotikus – és bio ételeket eszel, csak nyers zöldséget eszel, böjtölsz. Indiai guruhoz mész, úszol a Gangeszben. Átéled előző életeidet, kipróbálod a regresszív hipnózist. Megerősítéseket írsz, kívánság táblát készítesz. Nyugtatókat, aminosavakat szedsz. Tenyérből jósoltatsz, aura látásra mész…. és még hosszasan sorolhatnám.

„Azt mondod, hogy te és a barátaid a fentiek mindegyikét kipróbáltátok már? Ó, ember! Te csodás teremtés! Tragikus, komikus és mégis mily csodálatra méltó vagy! Olyan bátor vagy, hogy folytatod a keresést!

Mi hajt minket, hogy továbbra is a választ keressük?

A szenvedés? Ó, igen.

A remény? Bizonyosan.

De van valami több ennél. Intuitívan tudjuk, hogy valahol van egy végső válasz. Sötét zsákutcába torkolló mellékutakon botladozunk; kihasználnak és félrevezetnek, kiábrándítanak és belefárasztanak, és mi mégis tovább próbálkozunk.

Hol lehet a vakfoltunk?

Vajon miért nem találjuk a válaszokat? Talán nem értjük a problémát, ezért nem találjuk a választ.

Lehet, hogy pofonegyszerű, ezért nem látjuk.

Lehet, hogy a válasz nem „odakinn” van, és ezért nem találjuk.

Lehet, hogy olyan sok hitrendszerünk van, hogy nem látjuk a nyilvánvalót.”

„Ami valós, azt semmi nem fenyegetheti. Ami valótlan, az nem létezik.”

Isten nem teremtett betegséget, tehát betegség nem létezik. Ha beteg vagy, annak mindig az az oka, hogy nem folyamodsz békéért, és így nem is tudod, hogy a béke megadatott neked. „A béke elfogadása az illúziók tagadása, és a betegség bizony illúzió.”

„A negativitás, és minden formájának elengedése, amelyre képes vagy, önmagában is erős gyógyító hatással bír. Bármiféle bajod is legyen, ha még nem csináltad végig A csodák tanítását, jobb, ha belekezdesz, mielőtt meghalsz. Muszáj ebben az évben elkezdened. Akárhogy is… A csodák tanítása nagyon praktikus, ha bármilyen betegséged van. Kutatásokat végeztem A csodák tanításával. Volt egy viselkedés kutató és egészség központunk. Az intézetnek az volt a célja, hogy a gyakorlatban alkalmazzák A csodák tanításának alapelveit. Nem számított milyen betegségről volt szó. Mindenféle betegséggel küzdő betegünk volt, a bolygón előforduló összes betegséggel találkoztam. Volt, amelyik visszahúzódott, majd teljesen eltűnt, meggyógyította magát. Ezen a területen bizonyított orvosi feljegyzéseink voltak, kb. 86.000. Csodálatos gyógyulások az emberiség minden területéről. Észrevettük, hogy valamelyik lecke után, elérve bizonyos szintet, – csak annak vagy alárendelve, amit az elmédben tartasz –  elkezdesz elengedni, majd felépülni a betegségből.

Minden betegségem eltűnt, amikor A csodák tanítását csináltam. Mindig azt mondom mindenkinek, ha bármilyen fizikai betegséged van, nem számít, milyen spirituális munkát végzel épp, csináld A csodák tanítását, hiszen mindenekelőtt nagyon jó móka. A csodák tanítása csodálatos. Nagyszerű útja a negativitás meghaladásának, és a megfelelő irányba terelnek. Elvisz téged a magas ötszázas szintekig. A csodák tanítása 600-on kalibrál. Tehát, segít, hogy kijuss a „doboz” aljáról, és elérhess magasabb szinteket. Amit Jézus tanított, úgy volt kialakítva, hogy elérd az 540-es szintet. Ami a feltétel nélküli szeretet. „Imádkozz az ellenségeidért, add fel a gyűlöletet, inkább tudatlannak lásd, mint gonosznak…” –  Ez mind arra hivatott, hogy elérhesd az 540-et. És bárki, aki elérte az 540-et, nem kell, hogy aggódjon többé. Hiszen az 540, a mennyország. A negativitás ezen a világon olyan súlyos, hogy az átlagos ember nem valószínű, hogy eléri a megvilágosodást, erről a síkról. Mint a gravitáció, ami itt olyan erős, hogy a gravitáció szintjét meghaladni ennek a világnak a tudatával, teljesen valószínűtlen. Jobb gyakorlatiasnak lenni. Célozd meg az 540-et, ami a mennyország, és innen már nem kell aggódnod, hiszen a mennyország 540-es szintje túl van a hatalmas gravitáció, és egy nagy adag negativitás határán. Érd el az 540-et, és nem kell aggódnod, mert megvilágosodott nagy tanítók/lények segítenek téged és rendben leszel.”

(Dr. David R. Hawkins)

Szeretettel, 
Lévai Anikó

 

Felhasznált irodalom:

Dr. David R. Hawkins – Elengedés – az önátadás útja,

Dr. David R. Hawkins  – Állásfoglalás és Dualitás: az ellentétek meghaladása

A csodák tanítása